Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ vid

"Ανεξαρτησία" δήλωσαν οι ισλαμιστές στην Ταλ Αφάρ - Το ISIS υπό διάλυσηΤην ανεξαρτησία τους από το Ισλαμικό Κράτος αλλά και το "χαλιφάτο" κήρυξαν οι ισλαμιστές που κατέχουν την πόλη Ταλ Αφάρ,η οποία αποτελεί το τελευταίο προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο βορειοδυτικό Ιράκ.

Σύμφωνα με ιρακινή ιστοσελίδα που επικαλείται τοπικές πηγές Άραβες άλλων κρατών αλλά και αλλοδαποί ισλαμιστές ελέγχουν πλήρως την Ταλ Αφάρ, κάτι που επιβεβαιώνει και η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, η οποία με μια λιτή ανακοίνωση διακήρυξε το ανεξάρτητο κράτος και απείλησε τους ανυπάκουους, που δεν θα τηρούν πλέον τις εντολές τους, με σκληρές ποινές.
Μάλιστα, οι ισλαμιστές της Ταλ Αφάρ διασχίστηκαν  μια ημέρα μετά την παραδοχή του ΙΚ ότι ο ηγέτης της οργάνωσης Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, είναι νεκρός., ενώ οι προσευχές σε όλα τα τζαμιά ματαιώθηκαν και απαγορεύτηκε οποιαδήποτε κυκλοφορία στην πόλη.
Η  Ταλ Αφάρ είναι αποκλεισμένη από τις κουρδικές δυνάμεις των Πεσμεργκά του βόρειου Ιράκ, ενώ ο ιρακινός στρατός την ελέγχει ανατολικά, νότια και δυτικά, και μάλιστα αναμένεται να την απελευθερώσει σύντομα με στρατιωτική επιχείρηση, μετά την απελευθέρωση της Μοσούλης.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...