Translate

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ vid

"Ανεξαρτησία" δήλωσαν οι ισλαμιστές στην Ταλ Αφάρ - Το ISIS υπό διάλυσηΤην ανεξαρτησία τους από το Ισλαμικό Κράτος αλλά και το "χαλιφάτο" κήρυξαν οι ισλαμιστές που κατέχουν την πόλη Ταλ Αφάρ,η οποία αποτελεί το τελευταίο προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο βορειοδυτικό Ιράκ.

Σύμφωνα με ιρακινή ιστοσελίδα που επικαλείται τοπικές πηγές Άραβες άλλων κρατών αλλά και αλλοδαποί ισλαμιστές ελέγχουν πλήρως την Ταλ Αφάρ, κάτι που επιβεβαιώνει και η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, η οποία με μια λιτή ανακοίνωση διακήρυξε το ανεξάρτητο κράτος και απείλησε τους ανυπάκουους, που δεν θα τηρούν πλέον τις εντολές τους, με σκληρές ποινές.
Μάλιστα, οι ισλαμιστές της Ταλ Αφάρ διασχίστηκαν  μια ημέρα μετά την παραδοχή του ΙΚ ότι ο ηγέτης της οργάνωσης Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, είναι νεκρός., ενώ οι προσευχές σε όλα τα τζαμιά ματαιώθηκαν και απαγορεύτηκε οποιαδήποτε κυκλοφορία στην πόλη.
Η  Ταλ Αφάρ είναι αποκλεισμένη από τις κουρδικές δυνάμεις των Πεσμεργκά του βόρειου Ιράκ, ενώ ο ιρακινός στρατός την ελέγχει ανατολικά, νότια και δυτικά, και μάλιστα αναμένεται να την απελευθερώσει σύντομα με στρατιωτική επιχείρηση, μετά την απελευθέρωση της Μοσούλης.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com