Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελ-λάς! - Πως αποδεικνύεται η αυτοχθονία των Ελλήνων vid

Ελ - λάς (η χώρα των Ελ και μετέπειτα των Ελλήνων, απογόνων των Ελ). Πρόκειται για το μοναδικό έθνος πάνω στο πλανήτη, κουβαλώντας ιστορία πολλών χιλιάδων ετών και συνάμα πολιτισμό, ήθος και φιλότιμο. 
Κάνοντας σημαία τους την Ελευθερία και το Δίκαιο, οι Έλληνες κυρίευσαν όλον τον κόσμο κατά την αρχαιότητα, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες τους στην οικουμένη. Πλούσια ιστορία, ακόμη πλουσιότερη η γνώση που κουβαλούσαν οι πρόγονοι των σύγχρονων Ελλήνων, στις φλέβες των οποίων εξακολουθεί να ρέει ο ΙΧΩΡ.
Αυτήν την κυριαρχία, ακόμη και την ύπαρξη των Ελλήνων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αμφισβητούν φανερά σήμερα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν τους Έλληνες να ξεχάσουν.
Το λεγόμενο "δόγμα Κίσινγκερ" για να ξεχαστεί ο πολιτισμός, η ιστορία, η πίστη στο Θεό και η γλώσσα, επιβάλλεται στην Ελλάδα της νέας εποχής και έχει καταστεί απόλυτα επιτυχές.
Το πιο πρόσφατο τραγικό και τρανταχτό παράδειγμα είναι του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος αναφερόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο, στην ουσία υποστήριξε πως Έλληνες ΔΕΝ υπήρχαν κατά την αρχαιότητα.
ΗΧΗΤΙΚΟ: Τον γύρο της Αλβανίας κάνει η δήλωση του Θ. Πάγκαλου που αποκαλεί τον Μέγα Αλέξανδρο «αλβανό»Ωστόσο ο Ισοκράτης είχε άλλη γνώμη ήδη από τον 4ο αιώνα π.Χ. , ακόμη και για την αυτοχθονία των Ελλήνων, σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου, περιοχές που χαρακτηρίζονταν ως "κυρίως Ελλάδα".Ας δούμε ωστόσο τι λέει:
           
"Ταύτην γάρ οικούμεν ούχ εταίρους εκβαλόντες ούδην έρημον καταλαβόντες ούδην εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, αλλά ούτω καλώς καί γνησίως γεγόναμεν, ώστε εξ ήσπερ έφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τόν χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες όντες καί τών ονομάτων τοίς αυτοίς οίσπερ τούς οικειωτάτους τήν πόλιν έχοντες προσειπείν: μόνοις γαρ ημιν των Ελλήνωντην αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλέσαι προσήκει"
πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου