Translate

Ελαβαν θέσεις μάχης: Φορτώνονται τα μαχητικά στο USS George H.W. Bush για να βομβαρδίσουν τη Συρία – Ελήφθη διαταγή να καταστραφεί η αρμάδα αν επιτεθεί… vid

Επικίνδυνες εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας ανάμεσα σε Αμερικανούς –Σύρους και Ρώσους. Πολεμικά πλοία και αεροσκάφη των ΗΠΑ έχουν πάρει  θέσεις  με επίκεντρο την  συριακή αεροπορική βάση Shayrat.

Οι ΗΠΑ φέρονται σύμφωνα με έγκυρες πηγές στην Μόσχα να είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να επιτεθούν  στη βάση, είτε με πυραύλους  Cruise από τα πλοία είτε με αεροσκάφη από το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush,  σε περίπτωση που υπάρξει  προσπάθεια των συριακών δυνάμεων να διεξάγουν  χημική επίθεση, αλλά μάλλον αυτό αποτελεί «δικαιολογία» για την  προετοιμασία στρατιωτικής επίθεσης από τον Λευκό Οίκο στην Δαμασκό.
         
Ο κόσμος είναι στα πρόθυρα παγκόσμιας σύρραξης που τόσο επιθυμούν οι ΗΠΑ να πράξουν κατά Ρωσίας και Κίνας  τώρα,  διότι κάθε μέρα που περνάει οι δύο χώρες  αυξάνουν την πολεμική ισχύ τους και  ενδεχομένως σε ένα με δύο χρόνια,  να αλλάξει δραματικά το ισοζύγιο των δυνάμεων αυτών των χωρών.   
Σήμερα, η συριακή αεροπορική βάση Shayrat είναι κυριολεκτικά στο στόχαστρο των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή  πληροφορίες φέρουν το αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους», δύο Φρεγάτες και δύο καταδρομικά εξοπλισμένα με πυραύλους cruise Tomahawk να προετοιμάζονται για  πολεμικές επιχειρήσεις στις ακτές της Συρίας.
Από τη ρωσική πλευρά, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε τον Λευκό Οίκο ότι σε τυχόν προκλήσεις,  η Μόσχα θα απαντήσει ανάλογα με πολύ σκληρό τρόπο ( φαίνεται το μάθημα με το Κοσσυφοπέδιο το 1999 έγινε μεγάλο μάθημα στην Μόσχα) . 
Στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι η Ουάσιγκτον δεν θα κινηθεί με «πλάγιο» τρόπο «πατώντας» πάνω  σε κάποια μυστική επιχείρηση  δημιουργώντας  προσχήματα για ένα άλλο χτύπημα στον Άσαντ.


«Ελπίζω ότι αυτή τη φορά οι ΗΠΑ θα εξακολουθούν να καθοδηγούνται από την ανάγκη να προστατεύσουν  πραγματικά τη μη διάδοση των χημικών όπλων και να μην κερδοσκοπήσουν με κάποια «μαύρη επιχείρηση» η οποία  θα είναι μυστική και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει , «ενδεχόμενο» υποτιθέμενο πλήγμα από  τις δυνάμεις του  συριακού στρατού, που μάχονται κατά της τρομοκρατίας»,  τόνισε ο Ρώσος υπουργός.
Ο αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Σαφρόνκοφ  σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη μη διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής, δήλωσε ότι αντί των  σταθερών  αβάσιμων επιθέσεων κατά της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ-Άσαντ, η Δύση θα πρέπει να δώσει  προσοχή σε πειράματα με τοξικές ουσίες που διεξάγουν οι μαχητές «ισλαμικού κράτους.»
«Έχουμε επανειλημμένα διαπιστώσει σχετικά με την εφαρμογή πειραμάτων με άκρως επικίνδυνες χημικές  ουσίες  ή  παραγόντων χημικού πολέμου για τρομοκρατικούς σκοπούς από μέλη του ISIS. Αυτά τα γεγονότα επιβεβαιώθηκαν και από την κοινότητα των δυτικών  υπηρεσιών  πληροφοριών»,  δήλωσε ο Σαφρόνκοφ.

Όπως αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης  από τον αποκαλούμενο «Εθνικό Συνασπισμό» της αντιπολίτευσης υπήρχαν  80 διαπιστωμένα θύματα  επιθέσεων με χημικά όπλα στην επαρχία Han  Shaykhun της Ιντλίμπ καθώς και 200 ​​τραυματίες. Η ευθύνη για την επίθεση ανήκε εξολοκλήρου στην συριακή  αντιπολίτευση που εξοπλίζεται από τις αμερικανικές δυνάμεις.
«Την ίδια στιγμή χθες στα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα παρουσιάστηκαν υποτιθέμενα πλαστά δοχεία με χημικά όπλα που βρέθηκαν σε  φωτογραφίες στην αεροπορική βάση Shayrat», τόνισε ο Ρώσος πρέσβης.
Ο συντονισμός της εμφάνισης αυτών των αποκαλύψεων   ήταν τόσο ισχυρός  που διαψεύσεις και δικαιολογίες δεν μπόρεσαν να ακουστούν καθόλου.
Το επίμαχο βίντεο  από την υποτιθέμενη «χημική επίθεση Άσαντ εναντίον αμάχων» χρηματοδοτήθηκε από τις χώρες του ΝΑΤΟ και από την  πολύ περίεργη ΜΚΟ «White helmet », η οποία κατ ‘επανάληψη έχει υποπέσει σε σκάνδαλα και συχνά κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων .
                
«Υπό αυτό το πρίσμα είναι πολύ παράξενο (και τρομακτικό) η απόφαση παρουσίασης από τον Ν.Τραμπ «δεδομένων αναφοράς» με την προβολή  φωτογραφιών και βίντεο «από τη σκηνή της τραγωδίας.» 
Υπενθυμίζουμε ότι η στρατιωτική διοίκηση του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών δηλώνει επίσημα ότι … θα λάβει  απόφαση σχετικά με τη στρατιωτική δράση με βάση τις πληροφορίες από τα κοινωνικά δίκτυα και την «μαρτυρία των κατοίκων της περιοχής.», αναφέρει Ρώσος υψηλόβαθμος αξιωματούχος .
Να σημειωθεί ότι ο Διοικητής Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ N.  Merse περήφανα δήλωσε ότι «η στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ αναπτύχθηκε για να αντιπροσωπεύσει την  νέα αντίληψη του ΝΑΤΟ, η οποία θα βασίζεται στην αρχική στρατηγική αξιολόγηση των εν εξελίξει γεγονότων, και όχι βάσει των διαβαθμισμένων πληροφοριών.»

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων με βάση τις «πληροφορίες που υπάρχουν στο Διαδίκτυο και  διπλωματικές πηγές, απόψεις και αναλύσεις αλλά και μαρτυρίες  κατοίκων της πεΑυτό, παρεμπιπτόντως, επιβεβαιώνεται από τον πρέσβη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ ο οποίος αναφέρει ότι μεγάλο μέρος των πληροφοριών της  συμμαχίας προέρχεται από τα κοινωνικά δίκτυα.
«Θα σας πω ειλικρινά ότι τα κοινωνικά δίκτυα μου έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες από την επίσημη υπηρεσία πληροφοριών»,είπε ο ίδιος.
Εντωμεταξύ η  Ρωσία μυστικά εδώ και μερικές εβδομάδες έχει μετακινήσει πυραύλους ISKANDER-M εντός του συριακού εδάφους , μαζί με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου KRAHUSKA κά. Ρώσοι επιτελείς έχουν λάβει οδηγίες για το πώς θα κινηθούν σε ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ .
Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες και με δεδομένη την ανάπτυξη ιρανικών δυνάμεων στο συριακό έδαφος, οι Αμερικανοί θα χτυπήσουν « δυνατά» , τόσο δυνατά όσο δεν χτύπησαν από το 2011. 
Το ερώτημα είναι τι ακριβώς θα πράξουν οι Ρώσοι που για αυτόν το λόγο «έδωσαν» S-400 στον Ερντογάν ,  «γυρνώντας τον» εναντίον του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ .
                                                                                                pentapostagma.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com