Translate

ΜΥΣΤΗΡΙΑ: Φαινόμενο ηλεκτρικής παρεμβολής (sli)(Street Light Interference - SLI)

 Πρώτος ο παραφυσικός συγγραφέας – ερευνητής Hilary Evans, θέλοντας να δηλώσει την ιδιότητα κάποιων ανθρώπων να επιδρούν στα φώτα των δρόμων, δημιούργησε τον όρο «SLI», σαν αρκτικόλεξο
των λέξεων «Street Light Interference» (δηλαδή «Παρεμβολή στα φώτα των δρόμων»), για δε τους ανθρώπους που έχουν (ή ισχυρίζονται πως έχουν) αυτήν την ιδιότητα, τον όρο «SLIders», ορολογίες που επικράτησαν διεθνώς.
Αν περπατώντας ή οδηγώντας βλέπεις συχνά τις λάμπες του δρόμου να σβήνουν τη στιγμή που περνάς από κάτω τους κι αν έχεις αναρωτηθεί γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό κι αν είναι φυσιολογικό, τότε το παρακάτω ίσως δίνει μια εξήγηση. 

Τα τελευταία χρόνια η παραφυσική έρευνα έχει αρχίσει να δέχεται σαν αντικείμενο μελέτης το φαινόμενο της ηλεκτρικής παρεμβολής ή SLI, όπως έχει καθιερωθεί (από το αγγλικό Street Light Interference). 

ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ «SLIDER»΄
   Για να χαρακτηριστεί κάποιος ως SLIder, θα πρέπει να παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη επίδραση, σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
   Με απλά λόγια, αν διαπιστώνετε συχνά ότι περνώντας κάτω από ένα φως εκείνο ανάβει ή σβήνει, ή ότι πλησιάζοντας μία τηλεόραση ή ένα ραδιόφωνο δημιουργούνται παράσιτα ή αυξομειώνεται η ένταση του ήχου τους, ή ακόμα και αν πέφτει συχνά η τάση του ρεύματος όταν είστε θυμωμένοι, τότε έχετε αυξημένες πιθανότητες να ανήκετε τους SLIders!

Τα συμπτώ- ματα του φαινομένου αυτού δεν περιορίζονται μόνο σε καμμένες λάμπες του δρόμου αλλά συχνά και στην παρεμβολή στην λειτουργία μηχανών και κάθε είδους ηλεκτρικών συσκευών και εφαρμογών (π.χ. τηλεοράσεις ανάβουν ή σβήνουν με την παρουσία κάποιου προσώπου, ρολόγια σταματάν να λειτουργούν, συσκευές χαλάνε κτλ.) *** Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι τυχαία αλλά δημιουργούνται ασυναίσθητα από το ίδιο το άτομο που τα παρατηρεί να εμφανίζονται. 
Ο εγκέφαλός μας, λένε, έχει τη δυνατότητα να στείλει ηλεκτρικά σήματα εκτός σώματος και να επηρεάσει τη λειτουργία κάποιων ηλεκτρικών συσκευών. Αυτό συμβαίνει κατά τρόπο που μένει να ερευνηθεί. Πολλοί και πολλές sliders (άτομα σαν τα προαναφερθέντα, ικανά να καταστρέφουν νοικοκυριά και κρατική περιουσία με τα ηλεκτρικά σήματα του μυαλού τους) αναφέρουν μάλιστα ότι όταν τους συμβαίνει το φαινόμενο βρίσκονται συνήθως σε ψυχική κατάσταση έντασης, θυμού ή στρες. 

   Αν και πειραματικά όπως προαναφέρθηκε δεν έχει αποδειχθεί, μέσα από διάφορες έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι …
       -  Το πιο κοινό στοιχείο μεταξύ των SLIders, είναι ότι διαθέτουν μεγάλη ψυχική ενέργεια.
       -  Μπορούν να επιδράσουν στα φώτα των δρόμων ή σε ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, κυρίως όταν είναι ιδιαίτερα θυμωμένοι ή ιδιαίτερα ευτυχείς (Extreme Emotions Only)
       -  Γενικά οι SLIders δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραφυσική θεματολογία και δεν έχουν καμία διάθεση να πείσουν τους άλλους γι΄ αυτήν την ιδιότητά τους, αφού κάποιοι δέχθηκαν αμφισβήτηση ή και ειρωνεία κατά το παρελθόν. Ωστόσο συνήθως νιώθουν ευχάριστα όταν συναντούν άλλους ανθρώπους με την ίδια ιδιότητα
       -  Η ηλεκτρομαγνητική τους επίδρασή τους στον φωτισμό ή σε συσκευές, συνήθως έχει μία μέγιστη εμβέλεια 20 μέτρων.
Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη άποψη που δεν αποδέχεται το SLI σαν φαινόμενο. Αποδίδει τις δήθεν εκφάνσεις του σε απλές συμπτώσεις (και οι λάμπες φτιάχνονται για να καούν κάποτε και οι συσκευές για να χαλάσουν με τη χρήση) και περαιτέρω σαν τάση από την πλευρά των υποκειμένων που θεωρούν εαυτούς μάρτυρες τέτοιων φαινομένων να αποδίδουν λογική και αιτία σε καταστάσεις εντελώς τυχαίες, όπως ακριβώς το να δεις μια δυο λάμπες να καίγονται στο δρόμο σε μια διαδρομή Αθήνα -Αλεξανδρούπολη, για παράδειγμα, και εν μέσω μερικών χιλιάδων άλλων λαμπών που δεν κάηκαν τη συγκεκριμένη βραδυά .
   Από ερευνητές του παραφυσικού (αν και αδόκιμος ο όρος), όπως και από «πιστούς» του φαινομένου, έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις, όπως …
       -  Η SLI σχετίζεται με τις ηλεκτρικές ωθήσεις του εγκεφάλου. Από τη στιγμή που οι σκέψεις και οι κινήσεις μας είναι το αποτέλεσμα των ηλεκτρικών παλμών που παράγει ο εγκέφαλος, είναι πιθανό οι παλμοί αυτοί να έχουν επενέργειες και έξω από απ΄το ανθρώπινο σώμα, σε ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά συστήματα στο εγγύς περιβάλλον
       -  Ορισμένοι άνθρωποι απλά διαθέτουν ένα αυξημένο ποσό ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που επιδρά στα φώτα του δρόμου ή τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, με διάφορους τρόπους
       -  Ο στατικός ηλεκτρισμός ή «κάποια» ενέργεια που εκπέμπεται από το ανθρώπινο σώμα είναι υπεύθυνα για την SLI.
       -  Το φαινόμενο προκαλείται από άτομα τα οποία έχουν κάποια ψυχική ή ψυχοκινητική ικανότητα, αφού πέρα απ΄ όλα υπάρχει στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα μία ειδική παραφυσική ενέργεια νευρικής ισχύος, που έχει ιδιότητες παρόμοιες με αυτές της ηλεκτρικής ενέργειας.
       -  Συμβαίνει κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί από την ελλιπή επιστήμη μας
ΠΗΓΗ                                                                                                      πηγη
επιμέλεια spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com