Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ(Βίντεο) RABBI: WHY HITLER HATED JEWS(VIDEOS)

Ένας γνωστός ραββίνος προσπαθώντας να αναλύσει το μίσος του Χίτλερ προς τους Εβραίους  σε πρώτη φάση αποκαλύπτει  ότι πολλά σημαντικά στοιχεία για το θέμα αυτό έχουν σκόπιμα αποκρυφτεί και δεν
διδάσκονται σε καμιά βαθμίδα τις εκπαίδευσης. Έτσι η ιστορία αυτή έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό στο σκοτάδι της άγνοιας.
Για να φωτίσει αυτό το σκοτάδι ο ίδιος ο ραβίνος αγόρασε ένα αντίτυπο από το γνωστό βιβλίο του Χίτλερ “Mein Kampf” , το οποίο σημειωτέον, και αυτό είναι το εκπληκτικό,  έχει γίνει  μπεστ σέλερ στο ίδιο το Ισραήλ.. καθώς  για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια επετράπη η μετάφραση του στα ισραηλινά.
Το εκπληκτικό και εδώ είναι  ότι ένας από τους βασικούς λόγους , όπως αναφέρεται,  για το οποίο ήταν απαγορευμένο το βιβλίο στο Ισραήλ , ήταν  γιατί ο Χίτλερ χαρακτήριζε τους Εβραίους κουμουνιστές. Εξαιτίας των Εβραιών κουμουνιστών  έγινε η επανάσταση  του 17  στη Ρωσία με συνέπεια να σκοτωθούν 30 εκατομμύρια άνθρωποι.
Το σχέδιο προέβλεπε την επέκταση του κουμμουνισμού σε όλο τον κόσμο με πρωτεύοντα στόχο την Γερμανία και όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης είχαν δημιουργηθεί από Εβραίους. Ο Χίτλερ σύμφωνα με το βιβλίο του είχε κατασταλάξει στην άποψη ότι αν δεν προλάβαινε να τους εξοντώσει αυτοί θα εξόντωναν την Γερμανία  και θα έσφαζαν άλλα 20 εκατομμύρια. Το πρόβλημα των Εβραίων ήταν ότι διακατέχονταν από μια εχθρικότητα προς τους Γερμανούς  γιατί τους θεωρούσαν ως την πιο έξυπνη εργατική και πειθαρχημένη ράτσα.
Την επιδίωξη των σιωνιστών Εβραιών ήταν να μείνει μόνη κυρίαρχη η εβραϊκή ράτσα και για αυτό μετά την εξόντωση των Ρώσων  θεωρούσαν ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος τους ήταν οι Γερμανοί.
Σύμφωνα με το ραββίνο ο οποίος παραδέχεται την ιστορική αλήθεια, οι Εβραίοι έκαναν την ρωσική επανάσταση, εξόντωσαν τους τσάρους και επονομάζοντας όλη την Ευρώπη, ετοιμάζονταν να κυριαρχήσουν απόλυτα στην γηραιά ήπειρο.
Όπως ομολογεί ο ίδιος ο ραββίνος, από τα 13  μέλη της πρώτης κουμμουνιστικής κυβέρνησης της Ρωσίας  τα 7 ήταν Εβραίοι που δημιούργησαν την KGB.
Από την Κομμουνιστική Επανάσταση στη Ρωσία όπως αναλύει στο βιλίο τοπυ ο Χίτλερ φάνηκε ότι ο στόχος των Εβραίων ήταν η χριστιανική θρησκεία και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαδώσουν αιρετικές διδασκαλίες μέσα στη Γερμανία. Ο ίδιος ο ραββίνος αναφέρει ότι στο βιβλίο του Χίτλερ, ο Χίτλερ μπροστά σε αυτήν την εβραϊκή επέλαση αισθάνθηκε ο ίδιος ότι ήταν απεσταλμένος από ψιλά για να τη σταματήσει.
Από όλα αυτά φαίνεται πόσο απάτη ήτανε η κομμουνιστική επανάσταση στη Ρωσία που άλλοι ήταν οι πραγματικοί της στόχοι από αυτούς που φαίνονταν, και πόσο κορόιδεψαν και εξαπάτησαν όλα τα μετέπειτα αριστερά κινήματα.
Αυτοί οι Εβραίοι κατάφεραν, όπως ομολογεί ο ραββίνος, μέσω των κομμουνιστικών ιδεοληψιών τους να διαφθείρουν τη διανόηση ακόμα και την κουλτούρα των χριστιανικών κρατών.
Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια που είχε πει για τους Εβραίους ο γνωστός Γερμανός μουσουργός που έγινε εθνικό σύμβολο των Ναζί, ο Βάγκνερ. Αναφερόμενος στους Εβραίους παραδέχονταν ότι τους μισεί και αυτούς και την θρησκεία τους και μάλιστα κατηγορούσε αυτούς τους Εβραίους που φαινομενικά φέρονταν να έχουν εγκαταλείψει τη θρησκεία τους αλλά στην πραγματικότητα εισχωρούσαν στις χριστιανικές κοινωνίες για να τις δηλητηριάσουν και να τις αποσυνθέσουν. Για όλα αυτά που είπε ο Βάγκνερ ήταν απαγορευμένος από τους Εβραίους.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ραββίνος, ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι, ακόμα και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μέντελσον, όπως και πολλοί άλλοι, προσποιήθηκαν ότι είχαν εγκαταλείψει την εβραϊκή θρησκεία και βαπτίστηκαν χριστιανοί, στην ουσία όμως ήταν και αυτοί όργανα του σιωνιστικού σχεδίου αποσύνθεσης και εξολόθρευσης σε πρώτη φάση πνευματικά των χριστιανικών λαών.
Σύμφωνα με τον ραββίνο, τίποτα δεν είναι τυχαίο από ότι συμβαίνει στην παγκόσμια σκηνή αλλά και ότι συνέβη σε εμάς τους ίδιους τους Εβραίους. Το ότι μας στείλανε στην εξορία μετά την καταστροφή της Νέας Ιερουσαλήμ είναι πραγματικά μια θεία τιμωρία για την όλη στάση μας. Παρόλο που ήμασταν ο εκλεκτός λαός του Δημιουργού δεν φανήκαμε αντάξιοι της επιλογής του. Και παρόλο που και σήμερα μπορέσαμε και ξαναγυρίσαμε στο Ισραήλ, πάλι με τις πράξεις μας θα τιμωρηθούμε όπως τιμωρηθήκαμε και τότε αλλά αυτή τη φορά θα είναι η αιώνια καταδίκη μας.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ / nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι