Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έχει η NASA... ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Goody, ή άλλως Corey GoodETxSG, του Αμερικανού πεζοναύτη που υπηρέτησε για 20 χρόνια στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ "Solar Warden"
"Υπήρχε μια νεαρή κοπέλα που ονομαζόταν Φωτεινή,
της οποίας η ταχύτητα ήταν πολύ ταχύτερη από το φως.
Πήγε έξω μια μέρα, για ένα μικρό περίπατο
και επέστρεψε το προηγούμενο βράδυ"!


Ένας στόλος διαστημικών σκαφών έχουν κατασκευαστεί κρυφά με δέσμες ταχυονίων, που τα κάνει ικανά για διαστρικά ταξίδια με ταχύτητες πολλαπλάσιες της ταχύτητας του φωτός.
Αυτό το εκπληκτικό συμπέρασμα προκύπτει από τις αποκαλύψεις του πληροφοριοδότη Corey Goode που ισχυρίζεται ότι έχει υπηρετήσει επί 20 χρόνια σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Ο Corey Goode λέει ότι υπηρέτησε για έξι χρόνια σε ένα διαστημόπλοιο διαστρικών ταξιδιών, που πήρε το όνομά του από ένα διάσημο Γερμανό θεωρητικό φυσικό, ο οποίος πρότεινε για πρώτη φορά την ύπαρξη των σωματιδίων που αργότερα θα ονομάζονταν ταχυόνια.


Του είχε ανατεθεί να υπηρετήσει στο ερευνητικό σκάφος ASSR "ISRV" (Βοηθητικό σκάφος Εξειδικευμένων Διαστημικών Ερευνών) του Interstellar-Class "Arnold Sommerfeld" για πάνω από 6 χρόνια.
Ο Goode περιέγραψε πώς είχε προσληφθεί για να υπηρετήσει σε ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Solar Warden". που δημιουργήθηκε αρχικά από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ: Το "Solar Warden" ήταν πράγματι ένα μεγάλο διαστημικό πρόγραμμα του Ναυτικού αρχικά και με την συμμετοχή της Αεροπορίας αργότερα.
Τα ταχυόνια είναι μια υποθετική κατηγορία σωματιδίων τα οποία είναι σε θέση να ταξιδέψουν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Τα ταχυόνια προτάθηκαν για πρώτη φορά από τον φυσικό Arnold Sommerfeld. Η λέξη ταχυόνιο προέρχεται από την ελληνική λέξη Ταχύς, που σημαίνει γρήγορος. Τα ταχυόνια έχουν την παράξενη ιδιότητα, όταν χάνουν ενέργεια, να αυξάνουν την ταχύτητα τους. Κατά συνέπεια όταν τα ταχυόνια αυξάνουν την ενέργεια τους, η ταχύτητα τους επιβραδύνεται. Η πιο χαμηλή δυνατή ταχύτητα των ταχυονίων, είναι η ταχύτητα του φωτός.
Ένα διαστημόπλοιο ικανό να χρησιμοποιεί δέσμες ταχυονίων, είναι σε θέση να επιτύχει υπερφωτεινές ταχύτητες Τα διαστημικά σκάφη θα μπορούσαν να ταξιδεύουν σε τεράστιες αποστάσεις που μετρούνται σε έτη φωτός.
Πνευματικά δικαιώματα: © Michael Salla, Ph.D.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...