Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έχει η NASA... ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Goody, ή άλλως Corey GoodETxSG, του Αμερικανού πεζοναύτη που υπηρέτησε για 20 χρόνια στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ "Solar Warden"
"Υπήρχε μια νεαρή κοπέλα που ονομαζόταν Φωτεινή,
της οποίας η ταχύτητα ήταν πολύ ταχύτερη από το φως.
Πήγε έξω μια μέρα, για ένα μικρό περίπατο
και επέστρεψε το προηγούμενο βράδυ"!


Ένας στόλος διαστημικών σκαφών έχουν κατασκευαστεί κρυφά με δέσμες ταχυονίων, που τα κάνει ικανά για διαστρικά ταξίδια με ταχύτητες πολλαπλάσιες της ταχύτητας του φωτός.
Αυτό το εκπληκτικό συμπέρασμα προκύπτει από τις αποκαλύψεις του πληροφοριοδότη Corey Goode που ισχυρίζεται ότι έχει υπηρετήσει επί 20 χρόνια σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Ο Corey Goode λέει ότι υπηρέτησε για έξι χρόνια σε ένα διαστημόπλοιο διαστρικών ταξιδιών, που πήρε το όνομά του από ένα διάσημο Γερμανό θεωρητικό φυσικό, ο οποίος πρότεινε για πρώτη φορά την ύπαρξη των σωματιδίων που αργότερα θα ονομάζονταν ταχυόνια.


Του είχε ανατεθεί να υπηρετήσει στο ερευνητικό σκάφος ASSR "ISRV" (Βοηθητικό σκάφος Εξειδικευμένων Διαστημικών Ερευνών) του Interstellar-Class "Arnold Sommerfeld" για πάνω από 6 χρόνια.
Ο Goode περιέγραψε πώς είχε προσληφθεί για να υπηρετήσει σε ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Solar Warden". που δημιουργήθηκε αρχικά από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ: Το "Solar Warden" ήταν πράγματι ένα μεγάλο διαστημικό πρόγραμμα του Ναυτικού αρχικά και με την συμμετοχή της Αεροπορίας αργότερα.
Τα ταχυόνια είναι μια υποθετική κατηγορία σωματιδίων τα οποία είναι σε θέση να ταξιδέψουν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Τα ταχυόνια προτάθηκαν για πρώτη φορά από τον φυσικό Arnold Sommerfeld. Η λέξη ταχυόνιο προέρχεται από την ελληνική λέξη Ταχύς, που σημαίνει γρήγορος. Τα ταχυόνια έχουν την παράξενη ιδιότητα, όταν χάνουν ενέργεια, να αυξάνουν την ταχύτητα τους. Κατά συνέπεια όταν τα ταχυόνια αυξάνουν την ενέργεια τους, η ταχύτητα τους επιβραδύνεται. Η πιο χαμηλή δυνατή ταχύτητα των ταχυονίων, είναι η ταχύτητα του φωτός.
Ένα διαστημόπλοιο ικανό να χρησιμοποιεί δέσμες ταχυονίων, είναι σε θέση να επιτύχει υπερφωτεινές ταχύτητες Τα διαστημικά σκάφη θα μπορούσαν να ταξιδεύουν σε τεράστιες αποστάσεις που μετρούνται σε έτη φωτός.
Πνευματικά δικαιώματα: © Michael Salla, Ph.D.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ! Βρετανοί τουρίστες έξαλλοι με προσωπικό ξενοδοχείου στην Τουρκία – Τους κατηγορούν για ερωτικές επιθέσεις

Το προσωπικό τουρκικού ξενοδοχείου βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν τέσσερις Βρετανοί τουρίστες- τρεις κοπέλες κι ένας νεαρός άνδρας- υποστήριξαν πως δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση. όμως, η αντίθετη

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Φωτογραφία του Καστελόριζου από τουρκικό κατασκοπευτικό δορυφόρο: Γιατί ο Ερντογάν θα επιτεθεί -Η έκθεση της CIA και ο σχεδιασμός των ΗΠΑ με το Σχέδιο Άτσεσον

Οι τουρκικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι έχουν εστιάσει και σαρώνουν το σύμπλεγμα της Μεγίστης ενώ έχουν φροντίσει να δημοσιοποιήσουν μια απο τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από τις 3.7.2017