Translate

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Στο έλεος του ''σκληρού'' Αλέξη Τσίπρα! Ο Kωνσταντίνος Μπογδάνος χρηματοδότησε το Noor One


Αναυδοι σχεδόν οι αναγνώστες της Καθημερινής και του skai.gr παρακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα την απίστευτη κομανέντσιο κωλοτούμπα :dτου μηντιάρχη τους στην υπόθεση του Noor One.
Από τα εμμονικά ρεπορτάζ του Θωμαίδη για την εγκληματική οργάνωση πίσω από το Noor One και μεταμεσονύχτιες εισβολές της Εισαγγελέως στον ΣΚΑΙ φθάσαμε στην σημερινή υπερασπιστική υπέρ του Μαρινάκη γραμμή. Παρότι ο ρόλος των ΜΜΕ δεν είναι να υποκαθιστούν την Δικαιοσύνη τέτοιου είδους κωλοτούμπες αφ΄ένός μένουν στην ιστορία (βλέπε σχέση Αλαφούζου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη) και αφ΄ετέρου απαξιώνουν εντελώς το ΜΜΕ.
Γράφει ο John Wayne
Μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση τα VIDEO και τα δημοσιεύματα καταδεικνύουν το μέγεθος της κωλοτούμπας. Και σαν να μην έφτανε η περίπτωση του  Νoor One έρχεται η υπόθεση Μπογδάνου να μας αφήσει Παυλόπουλους. Ο Μπογδάνος όντας ο εαυτός του είπε τα αυτονόητα που κουβεντιάζει όλη η πιάτσα για τους τύπους που έστειλαν τον φάκελο-βόμβα στον Παπαδήμο. Οι απόψεις του Μπογδάνου είναι γνωστές και συνεπείς διαχρονικά και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Αίφνης ο Μπογδάνος κρεμιέται από τον ΣΚΑΙ στα μανταλάκια για πράγματα που υποστηρίζει εδώ και χρόνια. Τι συνέβη ξαφνικά;
Γιατί ο Αλαφούζος έσπευσε να υπερασπιστεί το Μαξίμου και να εισπράξει την επιβράβευσή του; Η απάντηση-κατά την άποψή μας-βρίσκεται στα 92.000.000 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια (σύμφωνα και με το Πόρισμα της Εξεταστικής για τα ΜΜΕ) που έχει ο μηντιακός όμιλος Αλαφούζου. Το ποσό μπορεί να απέχει από τον δανεισμό του ΑΝΤ1 (170.000.000 εκατ. ευρώ) ή των υπολοίπων μηντιαρχών που χρεοκόπησαν, όπως ο Ψυχάρης και ο Φώτης Μπόμπολας, αλλά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο στις μέρες μας. Και απ΄ότι διαβάσαμε στο Πόρισμα της Εξεταστικής σχεδόν κανένα θαλασσοδάνειο μηντιακής επιχείρησης δεν εξυπηρετείται στην ώρα του. Αρα ανά πάσα στιγμή οι τράπεζες μπορούν να τους τραβήξουν τα σωληνάκια και στην συνέχεια να διαμοιράσουν τα ιμάτιά τους. Οπως είδαμε από τις περιπτώσεις του ΔΟΛ και του Πήγασου, η κυβέρνηση έχει τον τρόπο της να πιέσει σ΄αυτή την κατεύθυνση και τότε δεν θα μείνει κανένα θαλασσοδανεισμένο μαγαζί όρθιο.
Κι ο Τσίπρας έχει αποδείξει ότι είναι ''σκληρό'':-)αγόρι, δεν αστειεύεται. Γνωρίζει μάλιστα ότι τώρα που είναι ακόμη παντοδύναμος πρέπει να φάει τα θεριά για να γίνει ακόμη πιο θεριό. Ασε που τα θεριά των ΜΜΕ είναι μάλλον ψοφίμια με τόσα που χρωστάνε στις τράπεζες. Ο Τσίπρας μπορεί και πρέπει να τους κλείσει χθες-οι σκληροί δεν χορεύουν και δεν αστειεύονται. Δεν πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό του να έχει την τύχη του ΓΑΠ και αν δούμε από την περίπτωση Μπόμπολα δεν θα το κάνει. Ο Τσίπρας θα τους τραβήξει τα σωληνάκια. Καθότι γύρευε πόσα ζιπουνάκια και φορεματάκια από τα φτηνά της Ερμού θα αγοράζανε οι Συριζοπούλες με το 1,3 δις ευρώ θαλασσοδάνεια που χρωστάνε μια χούφτα μηντιάρχες που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν μπίζνες με δανεικά και αγύριστα. Ο σκληρός Τσίπρας μπορεί να τους τραβήξει τα σωληνάκια.
Το ίδιο ισχύει και για κάποια εξίσου θαλασσοδανεισμένα media shops που σπρώχνουν το χρήμα των άτυχων πελατών τους μέσα από σχέσεις διαλοκής με τα ΜΜΕ σε βάρος της διαφημιζόμενης επιχείρησης. Κι εδώ πρόκειται να σκάσουν θαλασσοδάνεια που δεν εξυπηρετούνται και η μπόχα των αποκαλύψεων που θα ακολουθήσει θα δημιουργήσει αποπνικτικές συνθήκες και στο χώρο της διαφήμισης.
Οι καπεταναίοι του Αλαφούζου στα ΜΜΕ κάνουν πλέον τόσο εντυπωσιακές κωλοτούμπες που στο τέλος θα γίνουν ασυναγώνιστοι στο συγεκριμένο σπορ. Οσο για το Μέγαρο Μαξίμου συνειδητοποιεί για μια ακόμη φορά την παντοδυναμία του πάνω σε όλους τους θαλασσοδανεισμένους μηντιάρχες…Την ίδια ώρα φθάνουν στον Τσίπρα δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΝΔ στο 27% και τον Σύριζα στο 24% ενώ οι εξελίξεις αρχίζουν να γίνονται συναρπαστικές….                                                 πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com