Translate

Colombia di balcania - σχεδόν κανείς μηντιάρχης δεν πληρώνει τα δάνειά του! Οδηγία να τραβηχτούν οι πρίζες

Πρόκειται για Θεία Δίκη!
Οι καναλάρχες που επί δεκαετίες ασελγούσαν στις δημόσιες
συχνότητες με τα τηλεοπτικά τους σκουπίδια να έχουν αντικαταστήσει το ενημερωτικό πρόγραμμα που προέβλεπε η σύμβαση πραχώρησης ήλθε η ώρα να πληρώσουν επιτέλους.
Οι καναλάρχες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν δημοσιογραφικές μετριότητες σε ρόλο βαρύγδουπων διευθυντικών στελεχών και κατάφεραν να βρεθούν όλοι θαλασσοδανεισμένοι και χρεοκοπημένοι ήλθε η ώρα να πληρώσουν. 35 εκατ. ευρώ η τηλεοπτική άδεια και λίγα είναι για να μπορεί το κάθε νούμερο να δηλώνει καναλάρχης και απίδια μάντολες. Ολα αυτά τα εγχώρια νούμερα λοιπόν που έγιναν καναλάρχες και εκδότες χάρη στα θαλασσοδάνεια ήλθε η ώρα να πληρώσουν.
Μάλιστα για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕξαπάτησης έγινε πρόσφατα μυστική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι Τσίπρας-Παππάς και Καμμένος οι οποίοι έμειναν άναυδοι από το γεγονός ότι σήμερα τα πιο πολλά ΜΜΕ δεν εξυπηρετούν τον δάνεισμό τους ενώ οι ιδιοκτήτες τους απολαμβάνουν πολυτελή ζωή με βίλες στην Ελλάδα, γορίλες, καταθέσεις, και διαμερίσματα στις πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ. Ολος αυτός ο συρφετός των μηντιαρχών αίφνης σοκαρίστηκε με το ακριβό τίμημα για την απόκτηση της άδειας.
Μόνο που πολύ σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό καθώς αδυνατούν να αποπληρώσουν τον θαλασσοδάνεισμό τους και οι Τσίπρας, Καμμένος και Παππάς έχουν ζητήσει από τους τραπεζίτες να τραβήξουν τις πρίζες των μηντιαρχών που δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους. Ετσι τουλάχιστο 3 εκδοτικές επιχειρήσεις πολύ δύκσκολα θα βγάλουν το 2017. Στο μεταξύ σχεδόν κανείς δεν πληρώνει τους εργαζόμενους δημοσιογράφους, τεχνικούς κλπ, οι οποίοι δουλεύουν τζάμπα για να μην αισθάνονται άνεργοι!!!!         πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com