Translate

-Παιδί μου, γιατί δεν θέλεις να βοηθήσω να τα βρεις με τον Βαμπόνε; Δεν υπάρχουν πιο θεοσεβούμενοι Ολιγάρχες στον πλανήτη από τους Ελληνες

 Οι Έλληνες Ολιγάρχες τα έχουν καλά με την Εκκλησία. Λες και οι Τούρκοι κατακτητές τους άφησαν παρακαταθήκη αυτή την μπάσταρδη σχέση.
Γράφει ο Giuseppe Ernesto Ardizzone
Αν μπορούσαν να κοιμούνται αγκαλιά με τον Ιερώνυμο και αυτό να το έδειχναν τα κανάλια θα το έκαναν. Είναι πολύ θρήσκοι άνθρωποι-άνω θρώσκω τας καρδίας.
-Παιδί μου, γιατί δεν θέλεις να βοηθήσω να τα βρεις με τον Βαμπόνε;
Ο Πατριάρχης των Ολιγαρχών μιλάει στον υπουργό με την εμπειρία μιας ζωής. Νοσταλγικές αναμνήσεις με εικόνες πρωθυπουργών και υπουργών να περνάνε από το γραφείο του και να ασπάζονται την δεξιά του Κυρίου…Πάντα με το γκουβέρνο ώσπου αυτό να ψοφήσει και στην συνέχεια με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης που είχε προοπτικές να γίνει πρωθυπουργός.
Ο έτερος Εθνικός Ολιγάρχης κάνει πλέον τις δουλειές του αθόρυβα. Εχει βάλει μπροστά τον Βαμπόνε και δίνει οδηγίες από το παρασκήνιο. Αυτός έχει στήσει όλο το έργο που βλέπουμε τελευταία. Η Επιχείρηση ανατροπής του Τσίπρα φέρνει την υπογραφή του. Από τους ελάχιστους Ολιγάρχες που έστειλαν στεφάνι στην κηδεία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, Παύλου Τσίπρα.
-Στον αγαπητό μου φίλο Παύλο…
Ο άλλος, ο κοντός, ο Επιβιώσας υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό πως εάν κλείσει φυλακή τον Βαμπόνε θα τον στηρίζει με τα ΜΜΕ του αλλά λίγες μέρες μετά τα βρήκε με τον Βαμπόνε και άλλαξε τροπάρι.
Ο Επιβιώσας είναι μανούλα στις κωλοτούμπες. Σκέτος Κομανέντσης.
Το κινητό του γνωστού gay νταλαβεριτζή κοριτσιών-πολυτελείας δεν σταματάει να χτυπά. Επιχειρηματίες και εφοπλιστές του ζητάνε συνέχεια φρέσκια σάρκα. Και ο νταλαβεριτζής την έχει ψωνίσει. Που νάξερε ότι όλα καταγράφονται και πως δεν θ΄αργήσει η στιγμή να πάρει την κάτω βόλτα ως την περιοχή του Κορυδαλλού. Αλλά είναι ξεφτίλα και για τους ίδιους τους επιχειρηματίες να ρισκάρουν να γίνουν ρόμπα οι ζωές τους. Σύντομα.
Ο Εθνικός έχει απωθημένα με την κυβέρνηση. Κάποιοι δεν του κάνουν τα χατήρια πλέον και θέλει να τους ρίξει. Κάποιοι άλλοι από τους υπουργούς είναι κρυφά γιουσουφάκια του. Οι ίδιοι και οι εξ αίματος συγγενείς τους.
Ολοι μαζί έχουν ένα κοινό στόχο: Nα γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια στα οποία είναι βουτηγμένοι ως το λαιμό. Εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια. Προσπαθούν μέσα από ανώμαλα σχήματα να ξεφορτωθούν τα ήδη χρεοκοπημένα ΜΜΕ τους και να βρεθούν με νέα καθαρά ώσπου να τα τιγκάρουν κι αυτά με θαλασσοδάνεια.
Στη συνέχεια φυσικά θα σκοτωθούν μεταξύ τους αλλά στο μεταξύ περιμένουν να αλλάξει η κυβέρνηση ποντάρωντας στην Οικογένεια.
Είναι καυτοί οι διάλογοι-μόνο που δεν γράφονται…                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com