Translate

Αμερικανός πρέσβης: Είμαι ευτυχής διότι όλο το “συνταγματικό τόξο” στην Ελλάδα είναι αμερικανόδουλοι


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρεϊ Πάιατ.
Το πιο σημαντικό σημείο της συνέντευξης, ήταν η δήλωσή του ότι είναι ευτυχής που είναι πρέσβης στην Αθήνα «σε μια στιγμή κατά την οποία
όλες οι σημαντικές πολιτικές φωνές της χώρας τάσσονται υπέρ μιας ισχυρής σχέσης με τις ΗΠΑ». Το οποίο, σε… μη διπλωματική γλώσσα, σημαίνει πως όλοι του λεγομένου «συνταγματικού τόξου» είναι αμερικανόδουλοι. Όπως άλλωστε απεδείχθη και με την παρουσία τους στην πρόσφατη ετήσια δεξίωσή του!
Επιπλέον, ο πρέσβης τόνισε πόσο σημαντική –«πιο σημαντική από ποτέ»- είναι η βάση της Σούδας «λόγω του υψηλού ρυθμού των επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, των προκλήσεων που προκύπτουν από τη Συρία και τη Λιβύη.Είναι το μόνο μέρος μεταξύ του Νόρφολκ της Βιρτζίνια και του Περσικού Κόλπου όπου έχουμε μια αποβάθρα κατάλληλη για αεροπλανοφόρα δίπλα σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο, που παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ικανότητα ανεφοδιασμού και επισκευής».
Τέλος, ο πρέσβης αβαντάρισε και πάλι τους Τσιπροκαμμένους υποτακτικούς του, λέγοντας πως«έχει επιτευχθεί πραγματική πρόοδος» στα οικονομικά της χώρας!!!
Να τον χαίρονται τα ντόπια αμερικανάκια, φανερά και… κρυφά!  Εθνικισμός.net

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com