Translate

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ!

Ξέρετε, όταν αυγατίζει η «πίτα», κάποιοι πλεονέχτες που τρώνε το κομμάτι τους απ’ αυτήν κοιτάνε να «φάνε» τους υπόλοιπους συντρόφους, για να τους αναλογεί ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι από την
«πίτα». Αυτό συμβαίνει και με την «πίτα» των παρακρατικών σκυλιών,
που διαρκώς αυγαταίνει. Αυγαταίνουν τα μυστικά κονδύλια από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά», αυγαταίνουν τα φανερά κονδύλια της «διεθνιστικής βοήθειας» των «Ιδρυμάτων» του μπάρμπα-Σόρος, αυγαταίνουν και οι… ευγενικές χορηγίες των τριών πρεσβειών (μιας ευρωπαϊκής, μιας υπερατλαντικής και μιας μεσανατολίτικης χώρας…) που παραδοσιακά χρηματοδοτούν τον «αντιφασιστικό» χώρο.
Αλλά, αντί τα συντρόφια να κάτσουν να τα χωρίσουν και να λάβει ο καθένας αυτό που του αναλογεί από την παρακρατική δράση, η κάθε «συλλογικότητα» τα θέλει όλα δικά της και των αλλονών τίποτα κι άρχισε πόλεμος αλληλοεξοντώσεως!
Σ’ αυτά τα πλαίσια, τα μέλη της «συλλογικότητας» με την επωνυμία «Ομάδα Περιφρούρησης Προσφυγικών Καταλήψεων Εξαρχείων και Σύμπραξης Δρόμου», εξαπέλυσαν επίθεση σε γιάφκα μελών άλλης «συλλογικότητας», στα Εξάρχεια. Μάλιστα, η πρώτη «συλλογικότητα» υποστηρίζει πως τα συντρόφια της άλλης έχουν εξελιχθεί σε «σπείρα μαφιόζων», που ασχολείται με κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών, «στις πλάτες αγώνων που έχουν δοθεί εδώ και χρόνια στα Εξάρχεια».
Καλό το παραμύθι, αλλά η συντροφική πλεονεξία για τα λεφτά είναι η αιτία!                                                                       πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com