Translate

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ! – Ο Φίλιππος αποχωρεί και στο πλευρό της θα είναι έγχρωμος…

Τον πρώτο μαύρο σταβλάρχη στην ιστορία του απέκτησε πρόσφατα το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ
να τοποθετήσει σε αυτή την σημαντική θέση τον 35χρονο ταγματάρχη Nana Kofi Twumasi-Ankrah, τον οποίο εξαιτίας του δύσκολου ονόματός του, οι φίλοι του τον αποκαλούν ΤΑ.
Μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Φίλιππου, ότι το φθινόπωρο θα απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του, ο ρόλος του σταβλάρχη αποκτά για το παλάτι εξαιρετική σημασία, καθώς αυτός θα είναι ο άντρας που θα συνοδεύει την 91χρονη μονάρχη στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος και για την υποδοχή ξένων υψηλών επισκεπτών στο παλάτι.
Ο νέος σταβλάρχης της βασίλισσας Ελισάβετ έχει γεννηθεί στη Γκάνα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και στην βασιλική στρατιωτική ακαδημία του Σάντχερστ και είναι βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν.
Καθώς φαίνεται, ο ταγματάρχης από την Γκάνα έχει την προτίμηση της βασιλικής οικογένειας. Το 2011 ο νέος σταβλάρχης ήταν επικεφαλής της στρατιωτικού αγήματος που παραβρέθηκε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και επίσης, ο ίδιος έχει ηγηθεί της μονάδας Blues and Royals στην παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε τον 35χρονο ταγματάρχη ανάμεσα σε άλλους υποψηφίους.                          πηγη                 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com