Translate

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ανοιχτά της Βουλιαγμένης θυσίασαν τον Κυριάκο για τον Κώστα Μπακογιάννη! Η θαλαμηγός που φιλοξένησε τους 3 ραδιούργους μηντιάρχες


ΣΕ μια θαλαμηγό ανοιχτά της Βουλιαγμένης οι 3 βαρόνοι των ΜΜΕ έχρισαν τον Κώστα Μπακογιάννη “διάδοχο” του Κυριάκου Μητσοτάκη, πριν καλά καλά ο ταλαίπωρος Κυριάκος γευθεί την πρωθυπουργία.
Ετσι κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι οι καταιγιστικές εμφανίσεις του Κώστα Μπακογιάννη στα ΜΜΕ-ακόμη και με τον γιο του Κουφοντίνα άνοιξε διάλογο σε μια προσπάθεια να εξωρραίσει το προφίλ του ώστε στην συνέχεια να κατασπαράξει την Κοκκινοσκουφίτσα.
Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Προφανώς κάποιοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να μην απαλλαγούμε ποτέ από τα πολιτικά τζάκια που ταλανίζουν δεκαετίες τώρα τη χώρα. Οι 3 βαρόνοι των ΜΜΕ που συναντήθηκαν στην θαλαμηγό (οι δύο πρώην θανάσιμοι εχθροί που έγιναν μέσα σε μια νύχτα καρδιακοί φίλοι και ο τρίτος που έχει “προσωπικούς” λογαριασμούς με τον Σύριζα) διαπιστώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τραβάει, άσχετα αν ανάμεσα στους 3 υπήρχε ένας που πήρε στο λαιμό του τον αρχηγό της ΝΔ.
Οι 3 μηντιάρχες λοιπόν αποφάσισαν να παίζουν φουλ Κώστα Μπακογιάννη ώστε να αποτελέσει την εναλλακτική σε περίπτωση ήττας-όπως έχει αρχίσει να διαφαίνεται-του Κυριάκου στις εκλογές. Οι μηντιάρχες που συναντήθηκαν στην θαλαμηγό εκτιμούν πως η Μέρκελ και ο Σόιμπλε δεν θέλουν με τίποτε να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος γι΄αυτό από τώρα έχουν επιλέξει τον διάδοχο. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι εάν οι οξυδερκείς και ευκίνητοι καραμανλικοί θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο παρακολουθώντας απαθείς την ΝΔ να μετατρέπεται σε οικογενειακή “τσόντα” των Μητσοτάκηδων!
Στο μεταξύ ο Κώστας Μπακογιάννης ετοιμάζεται για έναν ακόμη γάμο με την δημοσιότητα και το επικοινωνιακό κρεσέντο. Αυτή τη φορά θα παντρευτεί την Σία Κοσιώνη. Ο Διονύσης Θανάσουλας στο  Μonomews θα περιγράψει ως εξής την απροσδιόριστη γοητεία του ζεύγους.
Ένα ειδύλλιο που αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν το ζευγάρι εθεάθη στην πάντα σικ Αντίπαρο, να περπατάει χέρι-χέρι, απελευθερωμένο από τα «στεγανά» της μυστικοπάθειας, που είθισται να υπάρχουν στην αρχή μιας τέτοιας σχέσης.
Η κ. Κοσιώνη άλλωστε «έπεσε» σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν αργότερα πάνω στον κ. Μπακογιάννη, λίγες εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση του ηχηρού διαζυγίου του με την κ. Κάλλια Καμπουρίδη -παντρεύτηκαν το 2006- αδερφή του γνωστού επιχειρηματία Καμπουρίδη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον οχτάχρονο σήμερα Παύλο και την εξάχρονη Δανάη.

Κοσιώνη
Η Σία Κοσιώνη (αριστερά) μαζί με την Αλεξία Μπακογιάννη (2η από αριστερά), τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (3ος από αριστερά) και τον Κώστα Μπακογιάννη (δεξιά) σε παλαιότερη έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Χάρις Αλεξίου με την Τάνια Τσανακλίδου

Παρά τον αρχικό θόρυβο, το φρέσκο τότε ζευγάρι δεν πτοήθηκε και ήρθε ακόμη πιο κοντά ακόμη και όταν αποκαλύφθηκε ευρέως, η γέννηση της μικρής Ολυμπίας (4 ετών σήμερα)   από την σχέση του με την αναπληρώτρια Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ κ. Μαίη Ζαννή.
Ήταν μια σχέση που αναστάτωσε προσωρινά τον ευτυχή βίο του ζευγαριού που σε λίγους μήνες περιμένει το πρώτο του παιδί.
Πάει καιρός επίσης που η κ. Κοσιώνη εγκατέλειψε την θέα της Πειραϊκής αλλά και την μεζονέτα που διατηρούσε στα Μελίσσια, για να μετακομίσει στο διαμέρισμα του κ. Μπακογιάννη.
Πρόκειται για ένα ευρύχωρο σπίτι στην γνωστή πολυκατοικία της οδού Αραβαντινού, εκεί όπου στεγάζεται επί χρόνια το πολιτικό γραφείο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η Σία Κοσιώνη (αριστερά) μαζί με την Αλεξία Μπακογιάννη (2η από αριστερά), τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (3ος από αριστερά) και τον Κώστα Μπακογιάννη (δεξιά) σε παλαιότερη έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Χάρις Αλεξίου με την Τάνια Τσανακλίδου

Το ζευγάρι σύμφωνα με τα όσα λέγονται μένει πάνω από το γραφείο του επίτιμου, ενώ στον επάνω όροφο είναι η κατοικία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.
Η κίνηση της κ. Κοσιώνη έδειξε πόσο σοβαρά υπολόγιζε την σχέση της με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, μετά το διαζύγιό της από τον δημοσιογράφο κ Μιχάλη Λεάνη, ενώ τώρα έπεται και ο γάμος τους.
Θα είναι ο δεύτερος και για τους δύο και όσο και να θελήσουν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δεν έγινε με τα διαζύγιά τους, δύσκολα θα το καταφέρουν.
Η κ. Κοσιώνη προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιοποίηση το διαζύγιό της, αρνούμενη κατά περιόδους να πει ότι είχε χωρίσει με τον γνωστό αθλητικογράφο σε ανθρώπους από τον χώρο που την ρωτούσαν.
Παρόλο που η ρήξη του γάμου της ήταν κοινό μυστικό στους μηντιακούς διαδρόμους, χρειάστηκε να έρθει η γνωριμία της με τον κ. Κώστα Μπακογιάννη για να διαπιστώσουν όλοι, ότι είχε γυρίσει οριστικά σελίδα στην ζωή της.


Η μετακόμισή της στην περίφημη πολυκατοικία της Αραβαντινού και στην νέα οικία του κ. Μπακογιάννη ήταν το επόμενο απαραίτητο βήμα μετά τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους, που μετράει πλέον τρία χρόνια.
Το ζευγάρι βιώνει πλέον μετά την σημερινή δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της Σίας, τις πιο τρυφερές στιγμές του ειδυλλίου τους ενώ όσο αντιφατικό και να ηχεί σε πολλούς, γευματίζουν συχνά στο «Eat it», το μαγαζί που ανήκει στην κ. Καμπουρίδου, πρώην σύζυγο του κ. Μπακογιάννη.
Τις καθημερινές πάντως, ο κ. Μπακογιάννης ως περιφερειάρχης βρίσκεται στο γραφείο του στην Λαμία, απ’ όπου επιστρέφει συνήθως το απόγευμα, όταν η σύντροφός του ετοιμάζεται για το κεντρικό δελτίο που εκφωνεί κάθε βράδυ.
Σαν ζευγάρι δεν μοιάζουν πάντως καθόλου με τους πρωταγωνιστές του αγαπημένου μυθιστορήματος της κ. Κοσιώνη, το «Τρυφερή είναι η νύχτα» του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ.


Στο αριστούργημα του Αμερικανού συγγραφέα το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί βιώνει ανέμελες στιγμές στην Γαλλική Ριβιέρα, ένα μέρος που λατρεύει η δημοσιογράφος.
Οι ήρωες του βιβλίου, ο Ντικ και η Νικόλ δεν διαισθάνονται ότι η ζωή τους βαδίζει ολοταχώς προς ένα δραματικό τέλος, από το οποίο μόνο ένας θα επιβιώσει.
Αντίθετα με το διάσημο μυθιστόρημα, οι πρωταγωνιστές του ειδυλλίου που έφερε πολύ κοντά την πολιτική με την δημοσιογραφία, περνάνε μια πολύ όμορφη περίοδο, μετά από τρία χρόνια σχέσης και ένα μωρό καθ’ οδόν.
Η απροσδιόριστη γοητεία της Σίας
Λίγο πριν από τις προπέρσινες καλοκαιρινές της διακοπές, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου στο κανάλι του Φαλήρου, βίωνε την πιο ενδιαφέρουσα φάση της προσωπικής της ζωής, τα τελευταία χρόνια.


Σία Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης

Μιας ζωής οι προσωπικές στιγμές της οποίας στις σπάνιες συνεντεύξεις της δεν σχολιάστηκαν ποτέ όπως και ο χωρισμός της από τον κ. Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος επισημοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες με συναινετικό διαζύγιο.
Η μετακόμισή της σε μεζονέτα στα Μελίσσια μετά από την διαμονή της στη Πειραϊκή για αρκετά χρόνια, αποδείχτηκε τελικά ένα μικρό διάλειμμα, αφού ο νέος έρωτας έφερε τα πάνω-κάτω στα προσωπικά της.
Σε αυτά κυριαρχούσε πολύ συχνά, αυτή η απροσδιόριστη γοητεία που αναδύει η κ. Κοσιώνη, η οποία είχε προκαλέσει τον ανάλογο θόρυβο, όταν εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, την άνοιξη του 2006.
Σύσσωμος σχεδόν τότε ο ανδρικός πληθυσμός του καναλιού αλλά και του συγκροτήματος την θεώρησε έναν chic «πειρασμό», με κορυφαίο μάλιστα στέλεχος της διοίκησης να την έχει πολύ ψηλά στην εκτίμησή του, λόγω των ικανοτήτων της.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που βρισκόταν πολύ ψηλά στην διοικητική πυραμίδα, είχε καλέσει τους διευθυντές του σταθμού λέγοντας τους «αυτή δεν είναι για ρεπορτάζ. Είναι έτοιμη για το δελτίο».
Το ίδιο φθινόπωρο η κ. Κοσσιώνη ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αφού οι μετοχές της είχαν αυξηθεί κατακόρυφα και η μέχρι τότε παρουσιάστρια κ. Κατερίνα Ακριβοπούλου εξαφανίστηκε κυριολεκτικά εν μια νυκτί.

Οι «θαυμαστές» της στο κανάλι ήταν πάντα πολλοί. Κάποιοι από αυτούς εξακολουθούσαν να την φλερτάρουν διακριτικά όταν πληροφορήθηκαν ότι ο γάμος της με τον κ. Λεάνη γνώριζε ήδη τους πρώτους τριγμούς.                                                    ΠΗΓΗ                         

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com