Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντολή Νέας Τάξης προς Κίνα: Αυτά θα κάνετε μέχρι το 2025 vids

Η Κίνα μετατρέπεται όλο και περισσότερο στην χώρα εκείνη, όπου, σε περίπτωση που τελικά ο πλανήτης δεν οδηγηθεί σύντομα σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα γίνει η απαρχή της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας δικτατορίας απόλυτου ελέγχου των πολιτών.
Μετά από οδηγίες της Νέας Τάξης, το Πεκίνο αποκάλυψε εθνικό σχέδιο ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου καταστεί, μέχρι το 2025, ηγέτιδα δύναμη στο σχέδιο ένωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου με τις συσκευές τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες αναπτύσσονται διαρκώς, αλλά και στις εφαρμογές της AI στον τομέα της στρατιωτικής τεχνολογίας.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η αξία των βασικών βιομηχανιών τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα προορίζεται να υπερβεί τα 150 δισ. γουάν (22,15 δισ. δολάρια) ως το 2020 και τα 400 δισ. γουάν (59,07 δισ. δολάρια) ως το 2025, όπως ανακοινώθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο της χώρας.
«Η κατάσταση της Κίνας στην εθνική ασφάλεια και τον διεθνή ανταγωνισμό είναι περίπλοκη...πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία για να αποκτήσουμε ισχυρή θέση σε αυτό το νέο στάδιο ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης και να αποκτήσουμε νέο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», τονίστηκε σε κυβερνητική ανακοίνωση.
Όπως σημειώνεται, μεταξύ των ζητημάτων, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο του κινεζικού σχεδίου, είναι η έλλειψη τσιπ υπολογιστών και γενικότερα εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, καθώς και λογισμικού και καταρτισμένου προσωπικού.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, επιδιώκεται η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών και ερευνητικών και στρατιωτικών φορέων, με σκοπό την κοινή ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ταυτόχρονα θα αυξηθεί ο ρόλος της κυβέρνησης ως προς την επίβλεψη της ανάπτυξης της ΑΙ, τόσο μέσω πολιτικών στήριξης και ρύθμισης της αγοράς, όσο και δημιουργίας μηχανισμών ασφαλείας και ελέγχου.
Αν συνδυάσουμε τα προαναφερθέντα με το σύστημα «υποχρεωτικής κοινωνικής βαθμολόγησης»που θα εφαρμόσει η Κίνα από το 2020 αλλά και με την είδηση, κατά την οποία οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω κινητών τηλεφώνων εξαπλώνονται ραγδαία στην κινεζική οικονομία, τότε όλοι αντιλαμβάνεστε πως αυτό που πρώτοι μάθατε από το el.gr και τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, ότι δηλαδή η Νέα Τάξη, μετά την νίκη της Εθνικής Δεξιάς στον Λευκό Οίκο, προσπαθεί να βρει για τις πρακτικές της στήριγμα στην Κίνα, επιβεβαιώνεται.
Στην Κίνα, οι πληρωμές μέσω κινητών τηλεφώνων εκτοξεύθηκαν στα 5,5 τρισ. δολάρια το 2016, δηλαδή είναι 50πλάσιες από τα 112 δισ. δολάρια που έχουν καταγραφεί αντίστοιχα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων iResearch.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times, η Κίνα θα είναι πρώτη μεταξύ πολλών χωρών σε ό,τι αφορά τη χρήση smartphones για τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως συναλλαγών, από την πληρωμή παροχών κοινής ωφελείας έως εστιατορίων και ταξί.
Και τι ακολουθεί μετά; Ένα βιοτσίπ, το οποίο, αφενός θα χρησιμοποιείται για αχρήματες συναλλαγές, αφετέρου θα συνδέει τον πολίτη με τον κεντρικό υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης του κινεζικού και εν κατ’ επέκταση του παγκόσμιου κράτους που ετοιμάζεται.     πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα