Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "17" O Tσίπρας στ΄αμπάρια του πελατειακού κράτους και ο Μητσοτάκης στου Noor One Πρέπει επειγόντως να υπάρξει ένα νέο μαζικό κίνημα ενάντια στη σήψη και την διαφθορά


Ο Τσίπρας βυθισμένος στ΄αμπάρια του πελατειακού κράτους και ο Μητσοτάκης σ΄εκείνα του Noor One. Είναι τέτοιο το κόλλημα του Σύριζα με το πελατειακό Κράτος ώστε ανέχεται να μην αξιολογηθούν οι
δημόσιοι υπάλληλοι. Από την άλλη ο Μητσοτάκης ανακάλυψε τους 3 τόνους ηρωίνης για να σηκώσει την παντιέρα του αγώνα κατά των Τσίπρα-Καμμένουλες και η κυβέρνηση δεν δίνει καθημερινά αφορμές για σφοδρή και ανηλέητη κριτική. Κι όμως η ΝΔ επέλεξε μια σκοτεινή υπόθεση για να δώσει τα αντιπολιτευτικά της ρέστα.
Από τον Konrad Adenauer
Σκέτη απογοήτευση, απελπισία, κατάντια. Από την Σκύλα στη Χάρυβδη με λίγα λόγια. Πρέπει επειγόντως να υπάρξει ένα νέο μαζικό κίνημα ενάντια στη σήψη και την διαφθορά. Ούτε ο Τσίπρας αλλά ούτε και ο Μητσοτάκης μπορούν να οδηγήσουν την χώρα στην επόμενη μέρα. Αμφότεροι έχουν περίεργες (ας τις πούμε πολιτικές) εξαρτήσεις. Παρότι μόνο δάκρυα, διαπλοκή και οδύνη υπόσχεται το κοντινό μέλλον τα εγκώμια για την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα από την διεθνή κοινότητα είναι καθημερινά. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, δεν κρατήθηκε και τηλεφώνησε στον Ελληνα πρωθυπουργό για να τον προσκαλέσει στον Λευκό Οίκο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον Λευκό Οίκο παρακαλώ (κι όχι από τον φίλο μου Θοδωρή Μιχόπουλο), η συνομιλία κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τον κ. Πενς να απευθύνει στον κ. Τσίπρα πρόσκληση προκειμένου να επισκεφθεί σύντομα την Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου, οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες. Συμφώνησαν, μάλιστα, να συναντηθούν στο εγγύς μέλλον, ενώ ο κ. Πενς συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για την πρόοδο της Ελλάδας προς την ανάκαμψη και την οικονομική ανάπτυξη. Ο κ. Πενς ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα ως πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, για τη συμβολή της χώρας στο ΝΑΤΟ (η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες της Συμμαχίας που φθάνουν το 2% σε ετήσιες δαπάνες επί του ΑΕΠ για την άμυνα) και τη στρατιωτική συνεργασία της με τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, οι δύο ηγέτες εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι η διάσκεψη για την Κύπρο έκλεισε χωρίς συμφωνία και ο αντιπρόεδρος Πενς υπογράμμισε τη συνεχή αμερικανική στήριξη για συνολική διευθέτηση του Κυπριακού που θα οδηγήσει στην επανένωση του νησιού ως διζωνική – δικοινοτική ομοσπονδία.
Ο Klaus Regling στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη του Eurogroup δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τόσο πολλά χρήματα από τις αγορές. Επικαλούμενος την επιστροφή της χώρας μας στα πρωτογενή πλεονάσματα, ο επικεφαλής του ESM εξήγησε πως η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές αναζητώντας κεφάλαια για τη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων της αλλά για roll over του χρέους της, τονίζοντας ωστόσο πως, για μια επιτυχημένη έξοδο, οι αγορές χρειάζονται επιβεβαίωση ότι δεν είναι ένα μεμονωμένο βήμα και πως οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται.
Υπενθυμίζοντας ότι άλλες χώρες που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα στήριξης από τον ESM βγήκαν στις αγορές πριν τη λήξη του προγράμματός τους, ο Regling είπε πως είναι καλή στιγμή για την Ελλάδα να ξεκινήσει τη συζήτηση και να χαράξει μια ολοκληρωμένη στρατηγική, αφού δεν μπορεί να στηρίζεται στα κεφάλαια του ESM έως τον Αύγουστο του 2018 που λήγει το πρόγραμμα και την αμέσως επόμενη ημέρα να βγει στις αγορές. Υπενθύμισε πως η Ελλάδα είναι απούσα για καιρό από τις αγορές και τώρα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία της.
O Regling επισήμανε πως σήμερα εκταμιεύτηκε η δόση των 7,7 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, με τον Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Pierre Moscovici να χαρακτηρίζει από την πλευρά του την εκταμίευση ως την επιβράβευση ενός λαού που κάνει προσπάθειες και θυσίες.
Ερωτηθείς για το πότε η Επιτροπή θα τερματίσει τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος της Ελλάδας, απάντησε: “Να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρόεδρος Juncker θα είναι στη, Ελλάδα την Πέμπτη”.
Σωθήκαμε που θα έλθει ο Πρόεδρος. Για κάποιο μεταφυσικό λόγο λοιπόν η διεθνής κοινότητα στηρίζει Τσίπρα με τα μπούνια. Ετσι στήριζαν και τον Σημίτη αλλά ο τότε πρωθυπουργός έβλεπε το θεριό να πλησιάζει και δεν τόλμησε να κατέβει σε εκλογές. Εδωσε το μαγαζί στον ΓΑΠ με τις γνωστές συνέπειες.
Οι Ελληνες πολίτες λοιπόν δεν χαμπαριάζουν από τα εγκώμια των δανειστών στον Τσίπρα ούτε πείθονται από τον Μητσοτάκη για τις αγνές προθέσεις του. Περιμένουν το ΝΕΟ που έρχεται όπως έχει προαναγγείλει μήνες τώρα το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.
Τουλάχιστο μια ισχυρή προσωπικότητα και πακτωλός εκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του νέου κόμματος “17″ που έχει προαναγγείλει εδώ και μήνες το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.
Η στιγμή πλησιάζει καθώς η Ελλάδα είναι έτοιμη να σωριαστεί στα μέσα του χειμώνα και στη συνέχεια να αναγεννηθεί μέσα από την τέφρα της. Οσο ακόμη παραμένουν όρθιοι οι ανόητοι Μπαλάφες και λοιποί καφενόβιοι των κομμάτων της μεταπολίτευσης δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτε. Μόνο μία επιβεβλημένη και ολοσχερής καταστροφή θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο πρώτα να σκεφτούν και στην συνέχεια να δράσουν οι αμήχανοι και νικημένοι Ελληνες.
Ο τίτλος “17” είναι αναφορά στους σημερινούς εφήβους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κρίσης και πολλοί από αυτούς επιλέγουν τον δρόμο της ξενιτιάς.
Η φιλοδοξία του νέου κόμματος είναι αυτά τα παιδιά να βρουν κίνητρα να παραμείνουν στην Ελλάδα.
Οι αρχές του κόμματος είναι τόσο ανατρεπτικές που υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προκαλέσει με το Καλημέρα αναταράξεις στην πολιτική ζωή του τόπου και στο παρηκμασμένο κομματικό τοπίο.
Από τις πιο χαρακτηριστικές Αρχές του νέου κόμματος είναι: H απόλυτη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και το τσάκισμα της Γραφειοκρατίας πάνω στην οποία στηρίζεται το πελατειακό κράτος.
Οι επενδύσεις στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ως μονόδρομος για την εθνική επιβίωση. Ειδικά στους Τομείς της Παιδείας και της Αμυνας.
Μία από τις πολλές ανατρεπτικές διακηρύξεις του νέου κόμματος είναι η ριζική αναθεώρηση της βαρύτητας της ψήφου τόσο στις εθνικές και δημοτικές εκλογές όσο και στα δημοψηφίσματα.
Με απλά λόγια δεν θα προσμετράται το ίδιο η ψήφος όλων των πολιτών της χώρας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ψήφος των οικονομικά ισχυρών δεν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Κάθε 2 χρόνια οι πολίτες της χώρας θα καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο από τις απαντήσεις στο οποίο θα βαθμολογούνται από το 1-5. Με την βαθμολογία αυτή θα προσέρχονται στην κάλπη και η ψήφος τους θα “μετράει” Χ1, Χ2, Χ3, Χ4 και Χ5 ανάλογα με τον βαθμό που έχουν πιάσει στο ερωτηματολόγιο-test.
Oσοι πολίτες επιθυμούν με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών τους θα υπηρετούν χωρίς αμοιβή στο ελληνικό δημόσιο για δύο χρόνια. Θα έχουν μόνο δωρέαν σίτιση και οδοιπορικά. Οι ΑΡΙΣΤΟΙ θα βαθμολογούνται και ανάλογα με τις ανάγκες θα καλύπτουν τα κενά του Δημοσίου. Θα καταργηθεί η μονιμότητα σε όλες της βαθμίδες του Δημοσίου. Το Δημόσιο θα γίνει υπόθεση των Αρίστων.
Ιδού πως θα περνάνε οι Ελληνες όταν το “17” γίνει κυβέρνηση!

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ! ΕΤΣΙ ΟΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΤIΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα κοράκια καραδοκούσαν στα δικαστήρια! ΈΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ! Όλα έγιναν μετα την αναβολή της δίκης που ζήτησε η πλευρά του Πάνου Καμμένου!

VIDΕΟ που πρέπει να δουν όλοι: Ο Πάπας αρχιεκπρόσωπος του Κρόνειου επί γης ιερατείου, κήρυξε τον Μεσαίωνα του παγκόσμιου ηγέτη

Ο Πάπας Φραγκίσκος, έχοντας ως «πεσκέσι» από την Κολομβία ένα μαυρισμένο μάτι έπειτα από ατύχημα με το όχημα μετακινήσεώς του, ολοκλήρωσε την Κυριακή το ταξίδι του στην Κολομβία, προτρέποντας

ΕΚΤΑΚΤΟ- Οι πρώτες εικόνες: Ισπανικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα περικύκλωσαν την Καταλονία – Δεύτερος ''ισπανικός'' εμφύλιος pics - vid

Iσπανικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα έκαναν την εμφάνιση τους  στους δρόμους της Καταλονίας μετά από εντολή του Ραχόι ενώ ήδη υπάρχει επέμβαση

Dr. Eric Norton: Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη

23 Σεπτεμβρίου – Όλα δείχνουν ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ!

Το NAVGEM, το εξελιγμένο σύστημα πρόβλεψης του καιρού που ανηκει στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι ένα από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο και δειχνει σε προβλεψη πορειας τον τυφώνα Jose να κάνει άμεσο χτύπημα στη Νέα Υόρκη στις 20-21.

Τα ελληνικά νησιά στο «μάτι» του «θηρίου» - Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός 5G

Σε χθεσινό  άρθρο διαβάσατε πως η τεχνολογία 5G θα αλλάξει την ζωή μας και θα καθορίζει το μέλλον των «έξυπνων πόλεων» με τους πάντες και τα πάντα να είναι συνδεδεμένα με έναν κεντρικό σέρβερ, ο