Translate

δελτίο11: O αμερικανός αρχιτρομοκράτης ο φίλος του Άξελ και η πουΝτάνιτσα ...

O αμερικανός αρχιτρομοκράτης ο φίλος του Άξελ Ο Ρεξ, (Τίλερσον), δήλωσε  πρόσφατα  ότι «η Ουάσιγκτον θα υποστηρίξει μια «ειρηνική» αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν», και η Γερουσία πέρασε τον περασμένο
μήνα, νομοσχέδιο με  κυρώσεις κατά του Ιράν και κατά προσώπων και κάλεσαν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να χαρακτηρίσει τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης ως τρομοκρατική οργάνωση.
Το ζήτημα είναι ότι κανείς ακόμα δεν έχει επιβάλλει κυρώσεις κατά των αμερικανών Γερουσιαστών  και δεν τους έχει εντάξει σε λίστα τρομοκρατών.

Ο ηγέτης της  Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, σε δηλώσεις του στη Βηρυτό  είπε ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους και έδωσαν  το πράσινο φως στα κράτη της περιοχής για να χρηματοδοτήσουν  και να στηρίξουν  τους σουνίτες τρομοκράτες.
Τους αμερικανούς κατασκόπους πάντως τους συλλαμβάνουν.
Στο Ιράν έριξαν δέκα χρόνια σε ένα Κινέζο «ερευνητή» του Πρίστον , που είχε αμερικάνικο διαβατήριο.

Όχι δεν το πιστεύω! Δεν είναι δυνατόν!

  Άκουσον -άκουσον τι λένε οι ....Συριζαίοι,

«….και πλέον από την πλευρά της κυβέρνησης εκφράζονται ανοικτά υπόνοιες ότι λειτουργεί τραπεζικό καρτέλ, που δεν επιτρέπει να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και να μειωθούν οι προμήθειες...»

Πλέον εκφράζουν ανοικτά υπόνοιες.

Μα είναι δυνατόν να υπάρχει και να λειτουργεί τραπεζικό καρτέλ;
Όχι σας ρωτάω!


Λοιπόν το φονικό έγινε στο μαγαζί ενός μουσουλμάνου που λέγεται Αμίρ.


-Πως ο Αμίρ έγινε επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο, με τι βίζα και τι κεφάλαια, και κυρίως με τίνος Αλλάχ την προστασία, ούτε η Ελληνική Αστυνομία, ούτε η εισαγγελική Αρχή, διερευνήσαν ως τωρα

-Ο Αμίρ είναι εκτός του κάδρου παρόλο που τρεις εργαζόμενοι του Αμίρ ενεπλάκησαν άμεσα. Ο μπάρμαν, ο υπεύθυνος ασφαλείας  και η ΠουΝτάνιτσα, που τώρα οι Ρουφιάνοι των 300 ευρώ, με ενημερώνουν ότι ουδόλως εργαζόταν για τον Αμίρ, και ότι απλώς ήταν…τουρίστρια. Όπως τουρλιστας εγινε και υπεύθυνος Ασφαλείας. Αν τον έψαχναν τον Αμίρ, που τον καλύπτει η αλβανική Μαφία, τη σωματεμπορία τουλάχιστον την έχει στο τσεπάκι του.

-Και πως είναι εκτός κατηγορίας ο Αθώος Αμίρ, και γιατί λένε ψευδώς ότι η ΠουΝτάνιτσα δεν…. δούλευε για εκείνον;
- Ο Αμίρ γνώριζε ότι ο  Αμερικανός θα πήγαινε στο μαγαζί του;
-Ο Αμερικανός γιατί διάλεξε το μαγαζί του Αμίρ, από όλα τα άλλα; -Και που είναι η τοξοκιλογικη; -Ο Μακαρίτης και οι ποδοσφαιριστές οι φερόμενοι ως δράστες εκτός από Αλκοολ τι είχαν στο αίμα τους;

-Και ο Αμίρ, εκτός από Αλκοόλ τι άλλο πουλάει;

Απορίες ένα σωρό. Αλλά δεν υπάρχουν απαντήσεις.
                                                       
     Σπύρος Χατζάρας πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com