Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝWΟ Δίνουν το πρόβλημα, παραχωρούν και τη "λύση" vid

Σε νέα φάση περνάει ο έλεγχος και η παρακολούθηση των ανθρώπων, με νέες τεχνολογίες να εισάγονται συστηματικά και τους παγκοσμιοποιητές να επιδίδονται στην αγαπημένη τους μέθοδο "τεχνητό πρόβλημα - λύση(παγίδα)".

Άλλη μία μέθοδος η οποία ξεκινά από τη Γερμανία και για την οποία από το το el.gr σας έχουμε πολλάκις προειδοποιήσει.
Η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, το Bundeskriminalamt (BKA) πιστεύει ότι το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου θα μπορούσε μία μέρα να τους δώσει τη δυνατότητα να εντοπίζουν εγκληματίες και πιθανούς τρομοκράτες σε χρόνο ρεκόρ.
Ακόμη και ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Thomas de Maiziere, υπήρξε φανατικός οπαδός της ιδέας της χρήσης λογισμικού αναγνώρισης προσώπου στην αστυνόμευση.
Το 2016 είπε σε μια γερμανική εφημερίδα: "Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το είδος τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου στις βιντεοκάμερες στα αεροδρόμια και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Στη συνέχεια, εάν εμφανιστεί και αναγνωριστεί ένας ύποπτος, θα εμφανιστεί στο σύστημα".  Οι συζητήσεις αυτές έχουν "ανάψει" στη (και) στη Γερμανία, έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά πριν από μερικούς μήνες. Έκτοτε δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν μία υιοθέτηση πιο αυστηρών μέτρων ασφαλείας και παρακολούθησης, φυσικά για το...κοινό καλό.
Θυμίζουμε πως ανάλογα μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη υιοθετηθεί στις σκανδιναβικές χώρες, όχι μόνο σε ευαίσθητους χώρους (π.χ. αεροδρόμια), αλλά και σε καθημερινές περιπολίες των αστυνομικών. 
Όπλα και τεχνολογίες τα οποία φυσικά δεν θα χρησιμοποιούνται μόνο εναντίον εξτρεμιστών, αλλά όσων είναι εχθροί του κράτους.
Αλήθεια, ποιοι θα θεωρούνται "εχθροί" και "τρομοκράτες" σε λίγο καιρό από τώρα; 
Οι απόψεις διίστανται, την στιγμή που οι όποιες ελευθερίες μείνανε, καταλύονται στο όνομα της ασφάλειας.           πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό