Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝWΟ Δίνουν το πρόβλημα, παραχωρούν και τη "λύση" vid

Σε νέα φάση περνάει ο έλεγχος και η παρακολούθηση των ανθρώπων, με νέες τεχνολογίες να εισάγονται συστηματικά και τους παγκοσμιοποιητές να επιδίδονται στην αγαπημένη τους μέθοδο "τεχνητό πρόβλημα - λύση(παγίδα)".

Άλλη μία μέθοδος η οποία ξεκινά από τη Γερμανία και για την οποία από το το el.gr σας έχουμε πολλάκις προειδοποιήσει.
Η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, το Bundeskriminalamt (BKA) πιστεύει ότι το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου θα μπορούσε μία μέρα να τους δώσει τη δυνατότητα να εντοπίζουν εγκληματίες και πιθανούς τρομοκράτες σε χρόνο ρεκόρ.
Ακόμη και ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Thomas de Maiziere, υπήρξε φανατικός οπαδός της ιδέας της χρήσης λογισμικού αναγνώρισης προσώπου στην αστυνόμευση.
Το 2016 είπε σε μια γερμανική εφημερίδα: "Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το είδος τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου στις βιντεοκάμερες στα αεροδρόμια και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Στη συνέχεια, εάν εμφανιστεί και αναγνωριστεί ένας ύποπτος, θα εμφανιστεί στο σύστημα".  Οι συζητήσεις αυτές έχουν "ανάψει" στη (και) στη Γερμανία, έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά πριν από μερικούς μήνες. Έκτοτε δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν μία υιοθέτηση πιο αυστηρών μέτρων ασφαλείας και παρακολούθησης, φυσικά για το...κοινό καλό.
Θυμίζουμε πως ανάλογα μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη υιοθετηθεί στις σκανδιναβικές χώρες, όχι μόνο σε ευαίσθητους χώρους (π.χ. αεροδρόμια), αλλά και σε καθημερινές περιπολίες των αστυνομικών. 
Όπλα και τεχνολογίες τα οποία φυσικά δεν θα χρησιμοποιούνται μόνο εναντίον εξτρεμιστών, αλλά όσων είναι εχθροί του κράτους.
Αλήθεια, ποιοι θα θεωρούνται "εχθροί" και "τρομοκράτες" σε λίγο καιρό από τώρα; 
Οι απόψεις διίστανται, την στιγμή που οι όποιες ελευθερίες μείνανε, καταλύονται στο όνομα της ασφάλειας.           πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.