Translate

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ''ΚΡΟΝΕΙΑ'' ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ vid

Πολύ περίεργα παιχνίδια παίζονται σήμερα επάνω στο πλανήτη μας, αφενός μεν βλέπουμε το διεθνή Σιωνισμό να συγκρούεται με τον Ισλαμισμό, (ΗΠΑ, Ισραήλ, vs Συρία, Ιράν), και αφετέρου το Διεθνή Σιωνισμό να τα βρίσκει και να συμμαχεί με τον σουνιτικό  Ισλαμισμό,
(βλέπε Αραβική Άνοιξη, Αραβικό Σύνδεσμο), ώστε μαζί να ανατρέπουν ανεπιθύμητα γιαυτούς καθεστώτα στον Ισλαμικό κόσμο. 
Εν όψει αυτής της γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής ανωμαλίας, για ενημέρωση των αναγνωστών μας, προβαίνουμε στη κάτωθι ανάλυση. 
Οι Βασιλείς, Σεϊχηδες, και Χαλίφηδες, των Αραβικών κρατών του Αραβικού Κόλπου και όχι μόνο, θεωρούνται από το λαό, κατευθείαν απόγονοι του Προφήτη, και είναι δια βίου κυβερνήτες. 
Ενώ λοιπόν ο Ισλαμισμός και Σιωνισμός ενισχύονται παγκοσμίως, 
παρατηρούμε το Χριστιανισμό διεθνώς σε φθίνουσα πορεία, αφού Βασιλείς και ηγεμόνες, και θρησκευτικοί ηγέτες, Χριστιανικών κρατών της Σιωνιστικής Χριστιανικής Δύσης, είναι Πεφωτισμένοι, Μασόνοι, Σιωνιστές.

Α.- ΣΙ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ :

Έλαβε το όνομά του από τη λέξη Σιών, που σημαίνει «κατοικία του Θεού». Ήταν κίνημα που απέβλεπε στην αποκατάσταση των Ιουδαίων

στη Παλαιστίνη, και αφού ο σκοπός αυτός επετεύχθη, σήμερα η ηγεσία
του Σιωνισμού αποβλέπει στη κατάκτηση της κυριαρχίας όλου του πλανήτη. Το όνομα Σιωνισμός εδόθη εις τη κίνηση αυτή κατά τους τελευταίους χρόνους, πραγματικά όμως ο Σιωνισμός υφίσταται από της εποχής που η Παλαιστίνη κατεστράφη υπό των Ρωμαίων (70 μ.Χ.).

Ο Σιωνισμός είναι ο Εθνικισμός των Εβραίων. Γιαυτό σε όλα τα κράτη λένε απαγορεύεται ο Εθνικισμός, για να τον έχουν μόνο αυτοί.

Εκδηλώσεις αυτού ευρίσκονται στις προσευχές της Ιουδαϊκής λειτουργίας, κυρίως όμως σε επεισόδια της μεταβιβλικής ιστορίας του Ιουδαϊκού λαού, όπου η εμφάνιση διαφόρων Μεσσιών, αποβλέπει στην εθνική αποκατάσταση, και ένωση των 12 φυλών του Ισραήλ.

Ήρωες του Σιωνισμού είναι οι Βασιλείς της Παλαιάς Διαθήκης, Δαυϊδ, και Σολομών. Μέγας Αρχηγός θεωρείται ο προφήτης Μωϋσής.
Ο Ο.Η.Ε., οι Η.Π.Α., η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, το Δ.Ν.Τ.-Τράπεζες, είναι όργανα δικά τους. Τα στρατηγεία τους και επιτελικά τους κέντρα, είναι
Α) η λέσχη BILDERBERG ( για την Ευρώπη) – ROTHSCHILD
B) η Τριμερής επιτροπή (για ΗΠΑ – Ιαπωνία) – ROCKEFELLERS
Γ) Το συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ (CFR).
Δ) Το παγκόσμιο οικονομικό Φόρουμ.
Ε) Οι Πεφωτισμένοι (ILLUMINATI)
ΣΤ) Η Διεθνής Μασονία.
Ζ) Οι Ναϊτες- Ιππότες- Τοξότες.
Η) Οι Μορμόνοι, Σαϊεντολόγοι, Χιλιαστές- Ιεχωβάδες Σιωνιστές, Ευαγγελιστές, Προτεστάντες, Πεντηκοστιανοί, Bαπτιστές Σιωνιστές, κ.λ.π. όλοι αυτοί κατοικοεδρεύουν στις Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε.
Θ) Σιωνιστές Αμερικανοί ιεροκήρυκες, με ιδιωτικές εκκλησίες.
Ι) Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» των Μπούς.
Κ) Το Βατικανό με την OPUS DEI.
Λ) Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. 

ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ: Το όνομα αυτό δόθηκε στη θρησκεία που ίδρυσε με την βοήθεια των βυζαντινών και κυρίως των ΕΒΡΑΙΩΝ και δίδαξε ο ΨΕΥΤΟπροφήτης Μωάμεθ στην Αραβία. Λέγεται και Μωαμεθανισμός, και Μουσουλμανισμός. Η λέξη Ισλαμισμός παράγεται εκ του Αραβικού «Ισλάμ», που σημαίνει τελεία παράδοση, αφοσίωση, & υποταγή στο Θεό. Ο Ισλαμισμός αποδέχεται το Θεό & Πατέρα, και ως αντιπρόσωπο & προφήτη του Θεού επί της Γης τον Μωάμεθ, (ή MUHAMMAD στην Αραβική γλώσσα). Οι οπαδοί της θρησκείας αυτής καλούνται Μουσουλμάνοι, εκ της λέξεως Μουσλήμ, δηλαδή παραδομένοι και αφοσιωμένοι στο Θεό. Το ιερό τους βιβλίο είναι το Κοράνιο. Αφοσιωμένοι στο Πατέρα Θεό, θεωρούνται και όλοι οι προ του Μωάμεθ προφήτες, όπως ο Αδάμ, ο Νώε, ο Αβραάμ, και ο Ιησούς. Τα ονόματα αυτά τα αναφέρει και το Κοράνιον, αν και οι Αβραάμ και Ιησούς θεωρούνται εβραϊκής καταγωγής. Σύμφωνα με τη θρησκεία αυτή, ο αριθμός των προ του Μωάμεθ προφητών, ανέρχεται σε 120.000 εκ των οποίων μόνο οι έξη, δηλαδή Αδάμ, Νώε, Αβραάμ, Μωϋσής, Ιησούς, και Μωάμεθ, απεκάλυψαν εις τους ανθρώπους τις εντολές και διατάξεις του Θεού ως νομοθέτου, ενώ ο Μωάμεθ (κατά τον Ισλαμισμό),είναι ο τελευταίος και επιφανέστερος όλων των προφητών. Μετά τον Μωάμεθ ουδείς άλλος προφήτης ενεφανίσθη στην ανθρωπότητα, ίσως επειδή ο άνθρωπος έκτοτε ξέφυγε από τη πρωτόγονο κατάσταση, και υπανάπτυξη, ανέπτυξε πολιτισμό, επιστήμες, και τεχνικές γνώσεις, και δεν χρειαζότανε πια τους προφήτες. Οι άνθρωποι είπαν αρκετά πιά με τους προφήτες, έχουμε τους Ιμάμηδες, ΑρχιΡαβίνους, Πάπες, & Πατριάρχες!!!
                                                                                                                                                 SPY

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com