Translate

Σοκαριστικές σκηνές: Ισλαμιστές διαλύουν το πανεπιστήμιο της Άγκυρας επειδή φοιτητές πίνουν καφέ εν μέσω Ραμαζανιού! vid


Μια ομάδα ΤΟΎΡΚΩΝ ισλαμιστών επιτέθηκαν σε φοιτητές στις εστίες του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, επειδή έπιναν καφέ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Sendika.org, κάποιοι επιτιθέμενοι άρχισαν με έναν από τους παρευρισκόμενους φοιτητές. Συμφοιτητές του άτυχου, έσπευσαν σε βοήθειά του, εκδιώχνοντας τους φανατικούς ισλαμιστές, όμως αυτοί… έφεραν παρέα. Η ομάδα επέστρεψε, αποτελούμενοι πλέον από περισσότερα από 100 άτομα και άρχισε αμέσως χαμός.
Χρησιμοποιώντας ξύλα, πέτρες, και κόφτες, οι επιτιθέμενοι βανδάλισαν το Τμήμα της βιβλιοθήκης Πολιτικών Επιστημών, επιτέθηκαν στους μαθητές που βρίσκονταν εκεί, ενώ άρπαξαν από τους τοίχους και τις εικόνες των καθηγητών που έχουν αποχωρήσει από τη σχολή.
Φρουροί ασφαλείας, αλλά και αστυνομία, τραβήχτηκαν σε βίντεο, από άλλους φοιτητές, απλά να παρακολουθούν, καθώς οι βάνδαλοι διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμα τους με τον φοιτητή να σχολιάζειε στο βίντεο: «Βλέπετε πώς απλά παρακολουθούν;»
Με κατεύθυνση προς το τμήμα δημοσιογραφίας στη συνέχεια, κάποια από τα μέλη της βίαιης ομάδας φώναξαν στους φοιτητές που κάθονταν στην καφετέρια του τμήματος: «Δεν μπορείτε να τρώτε εδώ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού»

Ενώ οι επιτιθέμενοι συνέχισαν ρίχνουν πέτρες στην είσοδο του κτιρίου του τμήματος δημοσιογραφίας, η αστυνομία άνοιξε πυρ με δακρυγόνα, αλλά όχι προς αυτούς, προς τους φοιτητές που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την επίθεση!
Κανένας από τους δράστες δεν συνελήφθη. Έφυγαν από την πανεπιστημιούπολη φωνάζοντας συνθήματα, καθώς οι μαθητές επέκριναν τους φύλακες που δεν έκαναν τίποτα για να τους προστατεύσουν.     ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com