Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περί Ερπετοειδών - Ντέιβιντ Άικ vid

Ο Ντέιβιντ Άικ, Βρετανός, είναι από τους ελάχιστους μη-επιστήμονες ερευνητές που με λογικούς συνειρμούς, με μεθοδική έρευνα και ενστικτώδη κατεύθυνση προς την πραγματική αλήθεια του γήινου μικρο-κόσμου μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι θέλουν να
πιστεύουμε ότι η μοναδική μας επιλογή ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!! είναι να ζούμε μόνιμα, για πάντα, μέσα σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από φόβο, καταπίεση, πολέμους, φτώχια και πνευματική ένδοια.

Σε έναν κόσμο ισόβιων σκλάβων, τον οποίο κάποιοι κατασκεύασαν για μας - όπως ο κτηνοτρόφος το μαντρί για τα γελάδια - μας επέτρεψαν να λαμβάνουμε μια μερίδα γνώσης απλά για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους Αφέντες, μας επέτρεψαν να έχουμε τροφή, στέγη, ρούχα και να ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για ελπίδα ουσιαστικής αλλαγής προς το καλύτερο, διότι απλά δεν υπάρχει καμία.

Ο Ντέιβιντ έχει μια εντελώς διαφορετική γνώμη και την εκθέτει με κάθε δυνατό τρόπο από το 1990, ανεξάρτητα από την γελοιοποίηση που του έγινε τα πρώτα χρόνια, ανεξάρτητα από την ασθένεια των χεριών του, ανεξάρτητα από τις μάχες που έδινε ενάντια σε κάθε δόγμα και κάθε πίστη. Σήμερα, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, όλα δείχνουν πως ο Ντέιβιντ Άικ, είχε δίκιο. Μαζί του άρχισαν πλέον να συμφωνούν όλοι. Όλοι εκτός από τους Αφέντες αυτού του κόσμου.
πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...