Translate

Η Ρωσία επιβεβαιώνει ότι μπορεί να προβλέψει μια εμφάνιση UFO ακόμη και να το καλέσει!!

Οι Ρώσοι  ισχυρίζονται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστεί UFO και ότι μπορούν ακόμη και να το καλέσουν.

Ισχυρίζονται ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν λαμβάνουν χώρα δοκιμές όπλων μεγάλης κλίμακας και έχει μετρηθεί δραστηριότητα UFO με αυτόν τον τρόπο.

 
Σύμφωνα με τον  Vasily Yeremenko, έναν Υποστράτηγο της FIB ,

Ακαδημαϊκό της Ακαδημίας της ασφάλειας, της άμυνας και της επιβολής του νόμου : 

"Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε UFO στο Vladimirovka. Για να γίνει αυτό, αυξάνουμε δραματικά τον αριθμό των στρατιωτικών πτήσεων και της κίνησης του εξοπλισμού. Εάν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται, τα UFO εμφανίζονται με πιθανότητα 100 τοις εκατό."

Οι Ρώσοι έχουν καταλήξει σε τρία βασικά συμπεράσματα:

  • Η σύγχρονη επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τέτοια φαινόμενα.
  • Τα UFOs μπορεί να είναι drones επιτήρησης των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσε να είναι εξωγήινη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το Svobodnaya PressA, ενός ειδησεογραφικού ιστότοπου, το ρωσικό Ναυτικό αποχαρακτήρισε αρχεία συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα που ξεπερνούν τεχνολογικά οτιδήποτε κατασκευάστηκε ποτέ από την ανθρωπότητα. 


Μια ειδική ομάδα του Ναυτικού με επικεφαλής τον αναπληρωτή διοικητή του Ναυτικού, ναύαρχο Nikolay Smirnov, συνέλεξε πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις των αγνώστων αντικειμένων, που παραδόθηκαν από υποβρύχια και πολεμικά πλοία. 

Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού: 

"Πενήντα τοις εκατό των συναντήσεων UFO συνδέονται με τους ωκεανούς. Δεκαπέντε ακόμη- με λίμνες. . Έτσι, τα UFO έχουν την τάση να ''κολλάνε'' στο νερό ". 

Σύμφωνα με μια έκθεση, ένα πυρηνικό υποβρύχιο σε μια αποστολή εντόπισε έξι άγνωστα αντικείμενα να το καταδιώκουν. Μετά την αποτυχία του να ξεφύγει από τα αντικείμενα, ο καπετάνιος διέταξε να ανέβει το υποβρύχιο στην επιφάνεια - τα αντικείμενα το ακολούθησαν, βγήκαν από το νερό και πέταξαν μακριά με μεγάλη ταχύτητα.

 Το 1982, μια ομάδα στρατιωτικών δυτών που εκπαιδεύονταν στο Baikal είδε μια ομάδα ανθρωποειδών όντων ντυμένων με ασημί στολές. Όταν οι δύτες προσπάθησαν να τους πιάσουν, τρεις από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν. 

Σύμφωνα με τον, υψηλά στη ιεραρχία, Καπετάνιο Igor Barklay, των μυστικών υπηρεσιών του Ναυτικού: 

"Τα UFOs των ωκεανών συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε συγκεντρώνονται οι στόλοι οι δικοί μας ή του ΝΑΤΟ. Κοντά στις Μπαχάμες, στις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Περισσότερο συχνά εμφανίζονται στο βαθύτερο σημείο του Ατλαντικού Ωκεανού, στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, καθώς επίσης και στην Καραϊβική Θάλασσα ». 

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com