Translate

Ήρωας οπαδός της Millwall αντιμετώπισε τους τζιχαντιστές μακελάρηδες του Λονδίνου με γυμνά χέρια

Είναι πλέον ένας εθνικός ήρωας! Ο 47χρονος, Roy Lerner, ένας από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της ομάδας Millwall αντιμετώπισε με γυμνά χέρια τους ισλαμοπίθηκους μέσα σε ένα μπαρ του κέντρου στο Λονδίνο.
Την ώρα που οι τζιχαντιστές άρχιζαν να σφάζουν τον κόσμο φωνάζοντας: «Ο Αλλαχ είναι μεγάλος», «Ισλάμ, Ισλάμ», ο Roy αντί να ακολουθήσει τις εντολές της αστυνομίας και να κρυφτεί, όρμησε εναντίον τους και προσπάθησε να τους αντιμετωπίσει με την κραυγή: «Άντε… εγώ είμαι Millwall»
Αποτέλεσμα ήταν ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του, αφού δέχθηκε πολλές μαχαιριές και διεκομίσθη στο νοσοκομείο στην εντατική, όπου και παρέμεινε μέχρι σήμερα το πρωί και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Υπάρχει ακόμη λοιπόν κάποιος, έστω και ένας «περιθωριακός» που είχε τη καρδιά να αντιμετωπίσει τους ισλαμιστές μακελάρηδες και να δείξει ότι υπάρχουν ακόμη Ευρωπαίοι που αντιστέκονται σε αυτήν την φονική εισβολή. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίσουμε σε κάτι, αφού η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου κρύβεται ή δέχεται μοιρολατρικά το τέλος του χωρίς να πολεμήσει.
Όποιος αγαπά την Πατρίδα του θα πέσει μαχόμενος γι΄ αυτήν και οι υπόλοιποι απλά θα γίνουν δούλοι της νέας Τάξης που θα κυριαρχεί. Η ενέργεια του Roy πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους και να καταλάβουμε ότι έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε!
Μποβιάτσος Κωνσταντίνος
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com