Translate

Φοβούνται οι τούρκοι:Aρχισε η αντίστροφη μέτρηση για νέο MEGA σεισμό και τσουνάμι με εκατ. θύματα; – H Κωνσταντινούπολη και οι κατηγορίες για HAARP!

Υπαρξιακός τρόμος έχει κατακλύσει την Τουρκία μετά τον MEGA σεισμό των 6,2 Ρίχτερ καθώς επί τάπητος έχει τεθεί το χειρότερο δυνατό
σενάριο !Αναμένουν MEGA σεισμό και τσουνάμι με εκατ. θύματα –
Στόχος η Κωνσταντινούπολη! Οι Τούρκοι φοβούνται ενδεχόμενο ντόμινο σεισμών από ρήγματα που έχουν ενεργοποιηθεί. Ηταν κοινό μυστικό ότι εδώ και καιρό ανέμεναν ένα μεγάλο σεισμό ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μην είναι ο κύριος σεισμός. 
Ηδη ο δήμαρχος Άγκυρας επανέλαβε τις σοκαριστικές του δηλώσεις λέγοντας πως ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ ανοικτά της Λέσβου προκλήθηκε από το αμερικανικό σύστημα HAARP.
Μάλιστα, απαίτησε να γίνει έρευνα για το αν υπήρχαν στην περιοχή πλοία που έκαναν σεισμικές έρευνες και ανήκουν σε άλλες χώρες.
«Τώρα πιστεύω πως αυτός μπορεί να είναι ένας τεχνητός σεισμός. Δεν λέω πως είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα», τόνισε χαρακτηριστικά σε tweet του.
«Λέω ότι πρέπει σίγουρα να διερευνηθεί. Υπήρχε κάποιο πλοίο που έκανε σεισμικές έρευνες; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;»  δήλωσε ακόμα.
2️⃣ŞİMDİ BU DEPREMİN SUNÎ BİR DEPREM OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
BEN MUTLAKA BÖYLEDİR DEMİYORUM...
ANCAK CİDDİ BİR İHTİMALDİR,
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet ο σεισμός προκάλεσε πανικό στη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκκαλε, το Τερκιντάγ, την Αδριανούπολη, τη Μανίδα και την Προύσα όπου ειδικά στην τελευταία τα βίντεο από τις καταστροφές σοκάρουν.

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) ανέφερε νωρίτερα ότι η περιοχή όπου έγινε περισσότερο αισθητός ο σεισμός ήταν το Καραμπουρούν.                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com