Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΚΠΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΡΑΜΠΟ: Με… μαύρη ζώνη στις ΔΟΥ ! KATAΛAΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

Λαβές πάλης, αποφυγή χτυπημάτων και γροθιές περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα εκγύμνασης των υπαλλήλων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις κατά τη διάρκεια ελέγχων.Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», η
κυβερνηση αντί να τους εξασφαλίσει ότι θα μπορούν να κάνουν ανεμπόδιστα τους ελέγχους, αποφάσισε να τους εκπαιδεύσει στην πάλη και το καράτε!
Μετά τα δεκάδες περιστατικά κατά τη διάρκεια των ελέγχων, η ΑΑΔΕ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, δημιουργώντας τμήμα Φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της.
Σκοπές βέβαια της συνεργασίας είναι να προστατεύονται από τυχόν επιθέσεις που δέχονται από εξαγριωμένους φορολογούμενους επιχειρηματίες  όταν πραγματοποιούν ελέγχους στις επιχειρήσεις τους.
Οι υπάλληλοι που εκπαιδεύονται ακολουθούν πρόγραμμα πρόνησης δύο φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα, μετά την εργασίας τους σε Καλλιθέα και Αγιο Κοσμά.     ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.