Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

GEORGE SOROS (REPTILIAN) - ανακοινώνει τι θα συμβεί στην ΕΕ και την Βρετανία – Ο «ανθύπατος» και τα σχέδια της ΝΤΠ

To γνωστό reptilian«φιλάνθρωπο»(sic) νεοταξίτης επιχειρηματίας, οικονομολόγος, επενδυτής και χρηματοδότης όλων των  antifa  ομάδων ανά τον κόσμο Τζώρτζ  Σόρος, ανακοίνωσε με όλες τις
«επισημότητες» τι θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας  και τις επιπτώσεις που θα έχει η έξοδο στους Βρετανούς και μη πολίτες της χώρας.
Ο Σόρος είπε ότι η οικονομική πραγματικότητα θα αναγκάσει πολλούς Βρετανούς να σκεφτούν για το τι συμβαίνει στη χώρα τους.
Επειδή  στο παρελθόν οι κάτοικοι της Αγγλίας δέχθηκαν υποσχέσεις  ότι μετά το BREXIT το βιοτικό επίπεδο δεν θα επιδεινωθεί, τόνισε ο μεγαλοεπιχειρηματίας  και  ότι όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο ψέμα.
Πολλοί πέρυσι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστήριζαν ότι  το κοινωνικό επίπεδο θα παραμείνει υψηλό  με την αύξηση της κατανάλωσης των νοικοκυριών, η οποία θα επιφέρει με την σειρά της την οικονομική ανάπτυξη.
Ωστόσο, η ώρα «Χ» πλησιάζει ταχύτατα και η Αγγλία είναι σε αναμονή για την οικονομική κατάρρευση.
Η πρώτη καμπάνα  της επικείμενης κρίσης είναι τα στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν την υστέρηση του ρυθμού αύξησης των μισθών σε σχέση με τον  πληθωρισμό.
Έτσι, ο Σόρος  είπε ότι τα πραγματικά εισοδήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν  στην Αγγλία.
Σύμφωνα με τον Ουγγρο-εβραίο στην καταγωγή μεγιστάνα η τάση αυτή θα συνεχιστεί μέσα στους επόμενους μήνες, και τα νοικοκυριά  θα συνειδητοποιήσουν ότι το βιοτικό επίπεδο θα αρχίσει  να πέφτει με πιο ταχύ ρυθμό.
Στο μέλλον, η κυβέρνηση της Αγγλίας θα πρέπει να προσαρμόσει τις συνήθειες κατανάλωσης και να πληρώσει τα συσσωρευμένα χρέη. Και αυτό, με τη σειρά του, θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη μείωση της προσωπικής κατανάλωσης, με αποτέλεσμα  η οικονομική ανάπτυξη να είναι αρκετά ασταθής.
«Η Τράπεζα της Αγγλίας», δήλωσε ο Σόρος, «έκανε το ίδιο λάθος με  το μέσο Βρετανό , υποτίμησε την επίδραση του πληθωρισμού. Τώρα, το κύριο πιστωτικό ίδρυμα της χώρας  θα αναγκαστεί περιοδικά, ανάλογα με τον όγκο της παραγωγής, να αυξήσει τα επιτόκια.
Αυτή η κατάσταση με την περαιτέρω αύξηση των επιτοκίων θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο την πληρωμή του χρέους των νοικοκυριών».
Ο ίδιος  εξήγησε ότι η Βρετανία με γοργά  βήματα πλησιάζει σε ένα κρίσιμο σημείο, το οποίο είναι χαρακτηριστικό όλων των ασταθών  οικονομικών τάσεων .
Ο Σόρος τόνισε ότι το  BREXIT  είναι μια ιδέα η οποία είναι επιβλαβής  για όλους, τόσο για τη Βρετανία, όσο και για την  Ευρωπαϊκή Ένωση, και αυτό είναι ένα γεγονός. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή, όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και την ίδια την  ΕΕ.
Μεγάλη πιθανότητα διάλυσης της ΕΕ, αποτυχία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, γρήγορη αποχώρηση της Βρετανίδας, Τερέζα Μέι, καθώς η χώρα της ετοιμάζεται να αφήσει την ΕΕ, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη καταπίεση για τους πολίτες της Κίνας, προβλέπει ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής, Τζορτζ Σόρος, ο οποίος από την αρχή δήλωνε κατηγορηματικά εναντίον της υποψηφιότητας Τραμπ για την αμερικανική προεδρία.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο Bloomberg, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, η Αμερική εξέλεξε για πρόεδρο έναν δυνητικό δικτάτορα, έναν «απατεώνα» όπως είπε επί λέξει.
Εκτίμησε δε ότι θα αποτύχει γιατί οι ιδέες του είναι αντιφατικές και οι σύμβουλοί του στον Λευκό Οίκο, καθώς και το υπουργικό του συμβούλιο θα έχουν διαφωνίες μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τον Σόρος, το ράλι που σημειώνει η Wall Street από τις εκλογές του Νοεμβρίου, που πυροδοτήθηκε από τις υποσχέσεις Τραμπ για χαλάρωση των κανονισμών και αύξηση των δαπανών, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.
«Η αβεβαιότητα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο και φυσικά η αβεβαιότητα είναι ο εχθρός των μακροχρόνιων επενδύσεων», είπε ο Σόρος για να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι οι αγορές θα τα πάνε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή (οι αγορές) συνεχίζουν να πανηγυρίζουν. Αλλά όταν προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, ο ρεαλισμός θα υπερισχύσει».
Η απαισιοδοξία του Σόρος κόστισε και στον ίδιο ακριβά. Έχασε σχεδόν 1 δισ. δολάρια ως αποτέλεσμα του ράλι που πυροδότησε στη Wall η νίκη Τραμπ. Τα στοιχήματά του έγινανα ακόμα πιο απαισιόδοξη αμέσως μετά τη νίκη Τραμπ, ωστόσο ο S&P 500 έχει κάνει άλμα 5,8% από την ημέρα εκλογής.

Παράλληλα, ο μεγαλοεπενδυτής εκτιμά ότι η ΕΕ αποσυντίθεται μετά τα δημοψηφίσματα σε Βρετανία και Ιταλία κι αυτή είναι μια πορεία που πρέπει να αντιστραφεί.
«Αν η Ευρώπη καταρρεύσει, οι συνέπειες θα είναι πολύ τρομακτικές. Βλέπω πάντως έναν τρόπο να αποφευχθεί και αυτό το αναγνωρίζουν και πολλοί στις Βρυξέλλες. Δεν μπορούν να το πουν δημόσια, αλλά ξέρουν ότι η Ευρώπη δεν λειτουργεί».
Ο κόσμος και ο πλανήτης ολόκληρος δεν εξαρτάται δηλαδή από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις αλλά από παγκόσμιους ανθύπατους της νέας τάξης πραγμάτων τύπου Σόρος και λοιπών, οι οποίοι δίνουν το στίγμα των μελλοντικών γεγονότων ως «μάντεις» .
Μόνο που είναι μετρημένων και αυτών οι ημέρες όπως και πολλών άλλων οι οποίοι θέλουν να υποδουλώσουν το ανθρώπινο γένος ως «πρόβατα» στην σφαγή . Καιρός γαρ εγγύς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συγκλονιστικές μαρτυρίες Κρητικών – Μας πλησίασαν παράξενα αντικείμενα από τον ουρανό vid

Ιπτάμενο αντικείμενο ανέφεραν ότι είδαν το βράδυ της Κυριακής οι κάτοικοι του Ζαρού, είδηση που αναμεταδίδουν κρητικά μέσα ενημέρωσης.

VIDEO «ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ» ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: «ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ; ΓΕΛΟΙΕ; ..

ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ; ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΡΕ; ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…»

Όταν τα Α.Τ.Ι.Α εμφανίστηκαν στην Ελλάδα VIDEO

"Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα είναι όπως όταν Χριστόφορος Κολόμβος έφτασε στην Αμερική -Οι ιθαγενείς δεν είχαν καλό τέλος" προειδοποιεί ο Στίβεν Χόκινγκ.

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!Ο ιδιοκτήτης δεν είχε να κάνει με τουρίστες αλλά…

Το τσιπουράδικο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και ο ιδιοκτήτης έτριβε τα χέρια του. Λίγη ώρα αργότερα το κλίμα άλλαξε…
Με βερμούδες, σαγιονάρες, σακίδια στην πλάτη και χαλαρή διάθεση.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ! Βρετανοί τουρίστες έξαλλοι με προσωπικό ξενοδοχείου στην Τουρκία – Τους κατηγορούν για ερωτικές επιθέσεις

Το προσωπικό τουρκικού ξενοδοχείου βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν τέσσερις Βρετανοί τουρίστες- τρεις κοπέλες κι ένας νεαρός άνδρας- υποστήριξαν πως δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση. όμως, η αντίθετη

VIDEO μαζική εκτέλεση 18 ισλαμοπίθηκων του ISIS στη Λιβύη από τον εκλεκτό της Μόσχας – Στεγνό «καθάρισμα»

Οι εικόνες της μαζικής εκτέλεσης 18 ισλαμοπιθήκων ISIS στη Λιβύη. Οι τζιχαντιστές, που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φοράνε πορτοκαλί στολές και είναι καθισμένοι στα γόνατα, δέχονται βροχή από