Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από τη Συρία ξεκίνησε ο παγκόσμιος πόλεμος των Drone ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία που αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της μάχης


Σμήνη από εξοπλισμένα UCAV  MIGA ετοιμάζει η Μόσχα για τον πόλεμο των drone με την πρόβα τζενεράλε να γίνεται στη Συρία ενώ ο Τραμπ ζητά όπλα κατά όλων των τύπων  των εναέριων συστημάτων σε
μια διαμάχη για τα νέα εναέρια συστήματα μάχης που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο παγκόσμιο πεδίο μάχης.   
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )Η ρωσική εταιρία «MiG» ανακοίνωσε ότι  έχει αναπτύξει εξοπλισμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα ικανά  να εκτελούν  αποστολές αναγνώρισης, ηλεκτρονικού πολέμου, και επιθέσεις με πυραύλους  σε εχθρικούς στόχους, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης.
Ο γενικός διευθυντής της ρωσικής εταιρείας  «MiG» Ilya Tarasenko είπε στους δημοσιογράφους σχετικά με το τεχνολογικό επίτευγμα του ρωσικού επιθετικού  μη επανδρωμένου αεροσκάφους, που θα αλλάξει το δεδομένα στο πεδίο της μάχης.«Σε αυτούς τους τρεις τομείς [τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν αποστολές αναγνώρισης,  ηλεκτρονικού πολέμου, και να εξουδετερώνουν εχθρικούς στόχους] . Μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό, το νέο ρωσικό DRONE θα  μπορεί να συνδυάσει όλες αυτές τις λειτουργίες»,είπε ο Tarasenko στην εφημερίδα Kommersant».Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήδη έχουν κατασκευαστεί τα πρωτότυπα, μετά την απόφαση να συνεχιστεί η χρηματοδότηση. Έχουμε ξεκινήσει πολλά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης. Για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα των νέων  drone, θα απαιτηθούν  πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ρούβλια. Φυσικά, αυτό θα απαιτήσει  μια κύρια πηγή χρηματοδότησης »,  είπε ο Tarasenko.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η εντολή του  Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας αφορά εξοπλισμένα με πυραύλους μακρού βεληνεκούς  UAV με εκτιμώμενο βάρος απογείωσης περίπου 20 τόνων .
Όλες οι υπερδυνάμεις (Κίνα, ΗΠΑ, Ρωσία), προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτό το θέμα και σύντομα θα δούμε εικόνες που παραπέμπουν  σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας .
Αυτό το βαρύ μη επανδρωμένο αεροχήμα , σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι σε μια σειρά συστημάτων που θα επιχειρούν  μαζί με το νέο μαχητικό αεροσκάφος PAK FA, παρέχοντας πρωτόγνωρες δυνατότητες  στο τομέα των πληροφοριών , της επιτήρησης, του ηλεκτρονικού πολέμου και των αποστολών κρούσεως σε σχέση με τα όπλα του σκάφους, αναφέρει ο Tarasenko.
Από την άλλη πλευρά  η κυβέρνηση Τραμπ ζήτησε από τις κατασκευάστριες εταιρείες να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα στον τομέα εξουδετέρωσης των drone όλων των τύπων.
Ο ίδιος ζήτησε επισταμένα την κατοχή οπλικών συστημάτων άμεσης εξουδετέρωσης drone φοβούμενος μαζικό τρομοκρατικό κτύπημα στις ΗΠΑ και στο Λευκό Οίκο , σύμφωνα με το αμερικανικά δημοσιεύματα. 
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση  να έχει   την εξουσία να εντοπίζει  και  να εξουδετερώνει   κάθε μη επανδρωμένο αερόχημα  που θα θεωρείται από τους ειδικούς ως απειλή.Ένα νομοσχέδιο  θα επέτρεπε  τη νόμιμη ανάληψη τέτοιας δράσης από την κυβέρνηση αναφέρθηκε από την εφημερίδα  The New York Times.
Θεωρείται ότι αποτελεί απάντηση στον  αυξανόμενο αριθμό περιστατικών που αφορούν μικρά αεροσκάφη drones να πετούν στον Λευκό Οίκο , σε αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά γύρω από αεροδρόμια όπου ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για τα πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη.
Αναφέρονται επίσης οι δυνατότητες μαζικής χρήσης τους με βόμβες ή εκρηκτικά από τρομοκράτες. Αυτό το σενάριο αποτελεί τον εφιάλτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.  
Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή η «προστασία της ιδιωτικής ζωής, των πολιτικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών», τονίζει το δημοσίευμα .
Εκεί σε αυτήν την συζήτηση τέθηκε το θέμα της δημιουργία σμηνών UCAV  τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με πυραύλους και σύγχρονα συστήματα επιτήρησης και καταγραφής , και τα οποία θα αποτελούν τα συστήματα του νέου πεδίου μάχης .
Πρόκειται ουσιαστικά για τον παγκόσμιο πόλεμο των DRONES μικρών και μεγάλων τα οποία ήδη χαρακτηρίζουν την κοινωνική, αθλητική ζωή και τώρα και τον αμυντικό τομέα αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα τα οποία γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Μετά από δύο μαζικούς πολέμους στην πρόσφατη ιστορία, η στρατιωτική τεχνολογία έχει προχωρήσει σημαντικά. Από έξυπνες βόμβες, σούπερ ταχύτατα  αεροσκάφη  και drones, κάνουν τον πόλεμο μια άκρως  επικίνδυνη και συνεχώς αυξανόμενη σύγκρουση για την ανθρωπότητα.   ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ! Βρετανοί τουρίστες έξαλλοι με προσωπικό ξενοδοχείου στην Τουρκία – Τους κατηγορούν για ερωτικές επιθέσεις

Το προσωπικό τουρκικού ξενοδοχείου βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν τέσσερις Βρετανοί τουρίστες- τρεις κοπέλες κι ένας νεαρός άνδρας- υποστήριξαν πως δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση. όμως, η αντίθετη

Φωτογραφία του Καστελόριζου από τουρκικό κατασκοπευτικό δορυφόρο: Γιατί ο Ερντογάν θα επιτεθεί -Η έκθεση της CIA και ο σχεδιασμός των ΗΠΑ με το Σχέδιο Άτσεσον

Οι τουρκικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι έχουν εστιάσει και σαρώνουν το σύμπλεγμα της Μεγίστης ενώ έχουν φροντίσει να δημοσιοποιήσουν μια απο τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από τις 3.7.2017