Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Γερμανού αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα: Καίγονται οι Γερμανοί για ΑΟΖ, γερμανική βάση και ΝΑΤΟική παρουσία στο Αιγαίο

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ... ΤΟ 4ο ραϊχ είναι εδώ...
Ο  αρχηγός των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ συναντήθηκε με τον Γερμανό αρχηγό στρατού (Bundeswehr), στρατηγό Volker Wieker, για να συζητήσουν σύμφωνα
με τον ελληνικό τύπο  και το «καυτό θέμα» της μετακόμισης της γερμανικής βάσης από το Ιντσιρλίκ στην πατρίδα μας,  διότι η  Ιορδανία αποτελεί μια μη ασφαλή χώρα ελέω του ισλαμικού στρατού.
Σίγουρα η συγκυρία είναι περίεργη μιας και χθες  πραγματοποιήθηκε  η σύγκληση του Γιουρογκρούπ με κύριο θέμα την Ελλάδα και το ζήτημα του ελληνικού χρέους.
Επίσημα στην συνάντηση των δύο αρχηγών αναφέρθηκαν  οι παγκόσμιες συνθήκες  ασφαλείας και οι συνεργασίες που πρέπει να αναπτύσσονται για την πληρέστερη αντιμετώπιση των σύγχρονων μορφών απειλών που ανακύπτουν.
Επίσης  συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών στους τομείς της επιχειρησιακής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης.
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, υποδέχθηκε σε επίσημη τελετή στο Στρατόπεδο ‘’ΠΑΠΑΓΟΥ’’, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας, General Volker Wieker, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 14 έως 16 Ιουνίου 2017, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Κατά τις διμερείς επαφές συζητήθηκε το περιβάλλον ασφαλείας και οι συνεργασίες που πρέπει να αναπτύσσονται για την πληρέστερη αντιμετώπιση των σύγχρονων μορφών απειλών που ανακύπτουν. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών στους τομείς της επιχειρησιακής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης.
Συζητήθηκε επίσης η συμβολή των επιχειρήσεων ‘’SNMG2’’ και ‘’SOPHIA’’, στην ανάσχεση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο, αντίστοιχα.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ , στις τοποθετήσεις του, επισήμανε μεταξύ άλλων:
Την γεωπολιτική αστάθεια που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή.
Την συνεχή παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αιγαίο
Τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για την προώθηση της στρατιωτικής συνεργασίας με κράτη των Βαλκανίων, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
Την σκοπιμότητα συνέχισης της συμμαχικής επιχείρησης ανάσχεσης των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε την συμβολή της γερμανικής διοίκησης στην εν λόγω επιχείρηση.
Την δυνατότητα συνεργασίας των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων με το Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών (ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ).
Την περαιτέρω προώθηση της χρησιμοποίησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στον τομέα της εκπαίδευσης στην θαλάσσια ασφάλεια επ’ ωφελεία τόσο κρατών μελών της συμμαχίας, όσο και τρίτων χωρών.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας στις τοποθετήσεις του σημείωσε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο ευρωατλαντικό σύμμαχο, τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία περαιτέρω διεύρυνσης της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας.
Ο General Volker Wieker, κατά την παραμονή του στο ΓΕΕΘΑ, ενημερώθηκε επίσης για την αμυντική πολιτική της Ελλάδας καθώς και για τα σοβαρά θέματα και τις προτεραιότητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, ο General Volker Wieker θα επισκεφθεί τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση του Γερμανού αξιωματικού προς την χώρα μας για την ανεύρεση βάσης για την γερμανική αεροπορία λόγω μετακόμισης από το Ιντσιρλίκ , κάτι που είναι εξαιρετικά «περίεργο» και συνάμα « επικίνδυνο» για την χώρα μας.
Οι Γερμανοί στην απευκταία  περίπτωση που πιθανόν αποκτούσαν έστω και με σοβαρά ανταλλάγματα ( ακόμα και για το χρέος) , μια αεροπορική βάση εντός της ελληνικής επικράτειας θα είχαν δημιουργήσει ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις για μια  κατασκοπευτική εγκατάσταση που θα επηρέαζε καταστάσεις εντός της χώρας.
Επίσης , οι πολύ καλές έως «θερμότατες» σχέσεις κατά καιρούς Τούρκων και Γερμανών θα αποτελούσαν μέγα πρόβλημα για την πατρίδα μας, και την κατάσταση στο Αιγαίο .

Με δεδομένο ότι οι Αμερικανοί δεν διαθέτουν αποδεδειγμένα «χρήμα» για τα Βαλκάνια , ολόκληρη η χερσόνησο και η Ελλάδα θα δέχονταν την γερμανική πίεση για « επιρροή» με όλα τα συνεπακόλουθα.
Η Γερμανία ορέγεται την χώρα μας από τις απαρχές του 18ου αιώνα αλλά η δύση και ειδικά η Βρετανία δεν της έδωσε ποτέ ένα  τέτοιο δικαίωμα  διότι γνώριζε με ποιους είχε αν κάνει.        
Για αυτό οφείλουμε με πολύ προσεκτικά βήματα να διώξουμε τους οικονομικούς δυνάστες της πατρίδας , οι οποίοι ονειρεύονται δια μέσω του ΝΑΤΟ να αποκτήσουν πραγματική επιρροή εντός της ελληνικής γης.
Οι ΗΠΑ σύμφωνα με ειδικούς δεν έχουν καθόλου εμπιστοσύνη στο Βερολίνο και στα σχέδια του για άλωση της Ευρώπης , ειδικά από την κυβέρνηση Τραμπ .
Εκτιμάται επίσης  ότι και η Μόσχα αλλά και ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δεν θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη σε σχέση με την παρουσία Γερμανών κοντά στο Αιγαίο. Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Υπενθυμίζουμε επίσης το πρόσφατο σκάνδαλο με την αποκάλυψη νεο-ναζιστών εντός του γερμανικού στρατεύματος και την έρευνα που διεξάγουν ακόμη οι γερμανικές αρχές, το οποίο ταλανίζει ακόμη την γερμανική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας .       ΠΗΓΗ 

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...