Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ - Η Ρωσία αποκάλεσε την κατάρριψη από τις ΗΠΑ συριακού αεροσκάφους ως «πολεμική πρόκληση» και υποσχέθηκε κατάρριψη αμερικανικού μαχητικού!

 Φορτώθηκαν με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς οι S-400 – Βίντεο μέσα από την ρωσική βάση – «Ρώσικη ρουλέτα» στον ουρανό της Συρίας


Διέκοψε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ στη Συρία και τόνισε πως θα καταρρίπτει ότι πετάει στον συριακό εναέριο χώρο στις περιοχές και ζώνες επιχειρήσεων συριακών και  ρωσικών μαχητικών. Αυτό ανακοίνωσε η Μόσχα πριν λίγο ενώ στρατιωτικές πηγές τόνιζαν πως «ελπίζουμε οι ΗΠΑ να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα μας, τότε θα δουν στην πράξη ότι η κατάρριψη δεν είναι μακριά»…
Πολεμικές προετοιμασίες υλοποιούν πλέον οι Ρώσοι στην Συρία με την  άμεση ενεργοποίηση της αεράμυνας μαζί με την Συρία μετά την απροκάλυπτη επίθεση των ΗΠΑ σε συριακό αεροσκάφος , κατανοώντας τι ακριβώς «παιχνίδι» παίζουν  οι ΗΠΑ.
«Η κατάρριψη από αμερικανικά αεροσκάφη ενός συριακού αεροσκάφους  Su-22 μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί ως επιθετική πολεμική ενέργεια», ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
Ιδού στο χάρτη την απόσταση καλύπτουν οι S-400 σύμφωνα και με την δέσμευση της Μόσχας.
Πρόσωπο με πρόσωπο είναι πλέον οι δύο συνασπισμοί με επικεφαλής την Ρωσία και τις ΗΠΑ και στο συριακό έδαφος , έτοιμοι να αλληλοσπαραχτούν για τα κεκτημένα τους στο έδαφος….για τον έλεγχο της χώρας .  
Χθες το βράδυ είχαμε μια  κίνηση η οποία αλλάζει πλέον τα πάντα  στην Συρία , όταν οι Ιρανοί εξαπέλυσαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους  από το δυτικό Ιράν προς την Συρία πλήττοντας στρατόπεδα τρομοκρατών του ISIS στην Deir Ezzor!Το γεγονός ότι ο ρωσικός  στρατός και οι ένοπλες δυνάμεις του Μπασάρ Αλ-Άσαντ θεωρούν την  «Χεζμπολάχ» ως σύμμαχο, αυτό τοποθετεί αμέσως-αμέσως  Μόσχα και  Ουάσιγκτον  σε αντίθετες πλευρές  στο συριακό μέτωπο.  
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και το Ισραήλ, θεωρούν την οργάνωση της «Χεζμπολάχ» ως τρομοκρατική ομάδα και αυτό είναι η αφορμή για την συνεχή διένεξη μεταξύ Ρώσων .Ισραηλινών και Αμερικανών.Στη Μόσχα, σκέφτονται διαφορετικά. «Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η  Χεζμπολάχ είναι τρομοκρατική οργάνωση», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.
«Είμαστε μαζί τους σε συνεχή επαφή και σχέση, γιατί δεν τους θεωρούμε τρομοκρατική οργάνωση. Η Χεζμπολάχ στη ρωσική επικράτεια ποτέ δεν έχει διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες και η οργάνωση αυτή και τα στελέχη της εξελέγησαν από το λαό στο κοινοβούλιο του Λιβάνου, όπου υπάρχουν μέλη της κυβέρνησης και  υπουργοί που ανήκουν στην «Χεζμπολάχ» .  Αυτή  είναι μια νόμιμη κοινωνικο-πολιτική δύναμη», τόνισε ο ίδιος .
Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι παρέχουν συγκαλυμμένη στήριξη στους ισλαμιστές αντάρτες . Την περασμένη εβδομάδα, ο διοικητής των ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος της Συρίας, αντιστράτηγος Sergei Surovikin, δήλωσε: «Η δυτική συμμαχία υπό αμερικανική ηγεσία και η Ένωση Δημοκρατικών Δυνάμεων συνωμοτούν με τους ηγέτες του ISIS ,παραδίδοντας τους περάσματα και οικισμούς χωρίς μάχες ενώ πολεμούν λυσσαλέα τις  συριακές κυβερνητικές δυνάμεις».
Σύμφωνα με την Μόσχα , οι ΗΠΑ  με το πρόσχημα της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας στη Συρία, χρησιμοποιούν Σύρους μαχητές για διακόψουν την προώθηση των συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων και αυτό….είναι άκρως  επικίνδυνο .                                      spy   (πληροφορίες από pentapostagma)

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com