Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: «Πλησιάζει η ώρα της χημικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη»!

Αποτέλεσμα εικόνας για CHEMICAL WARFARE
Τον κώδωνα του κινδύνου για την εκδήλωση πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσων στον κόσμο και μάλιστα με χημικά όπλα, κρούει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής.Οπως γράφει στο analystsforchange.org, «Ηδη 4
διαφορετικά είδη χημικών ουσιών είναι στη διάθεση ατόμων του Ισλαμικού Κράτους», ενώ η Ρωσία ή κεντροευρωπαϊκή  χώρα είναι «πολύ κοντά στην εκδήλωση μιας τέτοιας επίθεσης».
Επίσης ο κ. Δρούγος σημειώνει ότι βάσει της ανάλυσής του ο παράγοντας Λιβύη είναι «δυνατός και επικίνδυνα εξελισσόμενος» και μάλιστα «έχει δημιουργήσει έναντι Ιταλίας και Ελλάδας  4 μίνι περιοχές επιρροής».
Συγκεκριμένα ο αναλυτής μεταξύ άλλων προβλέπει τα ακόλουθα:
«Ερχονται πάρα πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις σε πάρα πολλες χώρες της Μ. Ανατολής, Ευρώπης και Β. Αφρικής. Σύμφωνα με ειδικές εκθέσεις ως και μελέτες κορυφαίων ινστιτούτων καθώς και αντίστοιχες διαβαθμισμένες διαφόρων υπηρεσιών από ΗΠΑ, Ευρωπαϊκές χώρες και Αυστραλία στο Β΄εξάμηνο του 2017. Θα βιώσουμε πολλές επιθέσεις διαφόρων τύπων ως και συνδιασμένες, πχ σαν τη σημερινή της Τεχεράνης.
Πλησιάζει η ώρα για εκδήλωση χημικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη. Ηδη 4 διαφορετικά είδη χημικών ουσιών είναι στη διάθεση ατόμων του Ισλαμικού Κράτους. Στη Ρωσία ή σε κεντροευρωπαϊκή χώρα είναι πολύ κοντά η εκδήλωση χημικής επίθεσης. Εννοώ με νευροπαραλητικά αέρια (επί του παρόντος παραμένω σε αυτό).
Το ISIS έχει σχεδιάσει επιθέσεις σε πλωτά μέσα και λιμάνια με σκοπό να προκαλέσει ομηρίες και μαζικές απώλειες επιβατών.
Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάντσεστερ καθώς και στη γέφυρα του Λονδίνου, βάσει ανάλυσής μου απο κοινού με πολύ γνωστό Βρετανό αναλυτή αποδεικνύουν οτι είναι πολύ δυνατός και επικίνδυνα εξελισσόμενος ο παράγοντας Λιβύη, στην τροφοδοσία και τη στρατολόγηση στελεχών. Πέραν των αρχικών δύο περιοχών που κατέλαβε και απώλεσε το ISIS στη Λιβύη, έχει δημιουργησει έναντι Ιταλίας και Ελλάδας  4 μίνι περιοχές επιρροής. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί Λίβυοι ριζοσπαστικοποιούνται και αναμένονται  επιθέσεις στους επόμενους μήνες
Πέραν των Λιβύων έχουμε ακραίες περιπτώσεις από Τυνήσιους.
Η τελευταία μελέτη μου φέρνει ως μαγνητικούς πόλους της τρομοκρατίας του  ISIS από τον νότο την περιοχή της Σαμπράθα της Λιβυης ως και την περιοχή Μπεν Γκορντάνα της Τυνησίας.
Μέσα στις χώρες που θα δεχθούν επιθέσεις στους προσεχείς μήνες είναι η Ιταλία και η Ισπανία.. τουλάχιστον η εκτιμησιακή δυναμικη δείνει τις δύο χωρες ψηλά.
Οσο ποτέ άλλοτε πρέπει να αλλάξουν οι τρόποι αντιμετώπισης της τρομοκρατίας σε όλα τα πλαίσια. Πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό-πληροφοριακο-κοινωνικό και ψυχολογικό.
Οι επισημάνσεις μου στέλνουν απλά τα μήνυμα. Δημόσια δεν επιθυνώ να τις επεκτείνω επί του παρόντος.»
  •  Ο Δρ. Δρούγος είναι είναι Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής και ειδικός σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας- τρομοκρατίας, ασσύμετρων απειλών με διαχρονικές σπουδές στη χώρα μας στις ΗΠΑ και στην Ολλανδία.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.