Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: «Πλησιάζει η ώρα της χημικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη»!

Αποτέλεσμα εικόνας για CHEMICAL WARFARE
Τον κώδωνα του κινδύνου για την εκδήλωση πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσων στον κόσμο και μάλιστα με χημικά όπλα, κρούει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής.Οπως γράφει στο analystsforchange.org, «Ηδη 4
διαφορετικά είδη χημικών ουσιών είναι στη διάθεση ατόμων του Ισλαμικού Κράτους», ενώ η Ρωσία ή κεντροευρωπαϊκή  χώρα είναι «πολύ κοντά στην εκδήλωση μιας τέτοιας επίθεσης».
Επίσης ο κ. Δρούγος σημειώνει ότι βάσει της ανάλυσής του ο παράγοντας Λιβύη είναι «δυνατός και επικίνδυνα εξελισσόμενος» και μάλιστα «έχει δημιουργήσει έναντι Ιταλίας και Ελλάδας  4 μίνι περιοχές επιρροής».
Συγκεκριμένα ο αναλυτής μεταξύ άλλων προβλέπει τα ακόλουθα:
«Ερχονται πάρα πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις σε πάρα πολλες χώρες της Μ. Ανατολής, Ευρώπης και Β. Αφρικής. Σύμφωνα με ειδικές εκθέσεις ως και μελέτες κορυφαίων ινστιτούτων καθώς και αντίστοιχες διαβαθμισμένες διαφόρων υπηρεσιών από ΗΠΑ, Ευρωπαϊκές χώρες και Αυστραλία στο Β΄εξάμηνο του 2017. Θα βιώσουμε πολλές επιθέσεις διαφόρων τύπων ως και συνδιασμένες, πχ σαν τη σημερινή της Τεχεράνης.
Πλησιάζει η ώρα για εκδήλωση χημικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη. Ηδη 4 διαφορετικά είδη χημικών ουσιών είναι στη διάθεση ατόμων του Ισλαμικού Κράτους. Στη Ρωσία ή σε κεντροευρωπαϊκή χώρα είναι πολύ κοντά η εκδήλωση χημικής επίθεσης. Εννοώ με νευροπαραλητικά αέρια (επί του παρόντος παραμένω σε αυτό).
Το ISIS έχει σχεδιάσει επιθέσεις σε πλωτά μέσα και λιμάνια με σκοπό να προκαλέσει ομηρίες και μαζικές απώλειες επιβατών.
Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάντσεστερ καθώς και στη γέφυρα του Λονδίνου, βάσει ανάλυσής μου απο κοινού με πολύ γνωστό Βρετανό αναλυτή αποδεικνύουν οτι είναι πολύ δυνατός και επικίνδυνα εξελισσόμενος ο παράγοντας Λιβύη, στην τροφοδοσία και τη στρατολόγηση στελεχών. Πέραν των αρχικών δύο περιοχών που κατέλαβε και απώλεσε το ISIS στη Λιβύη, έχει δημιουργησει έναντι Ιταλίας και Ελλάδας  4 μίνι περιοχές επιρροής. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί Λίβυοι ριζοσπαστικοποιούνται και αναμένονται  επιθέσεις στους επόμενους μήνες
Πέραν των Λιβύων έχουμε ακραίες περιπτώσεις από Τυνήσιους.
Η τελευταία μελέτη μου φέρνει ως μαγνητικούς πόλους της τρομοκρατίας του  ISIS από τον νότο την περιοχή της Σαμπράθα της Λιβυης ως και την περιοχή Μπεν Γκορντάνα της Τυνησίας.
Μέσα στις χώρες που θα δεχθούν επιθέσεις στους προσεχείς μήνες είναι η Ιταλία και η Ισπανία.. τουλάχιστον η εκτιμησιακή δυναμικη δείνει τις δύο χωρες ψηλά.
Οσο ποτέ άλλοτε πρέπει να αλλάξουν οι τρόποι αντιμετώπισης της τρομοκρατίας σε όλα τα πλαίσια. Πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό-πληροφοριακο-κοινωνικό και ψυχολογικό.
Οι επισημάνσεις μου στέλνουν απλά τα μήνυμα. Δημόσια δεν επιθυνώ να τις επεκτείνω επί του παρόντος.»
  •  Ο Δρ. Δρούγος είναι είναι Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής και ειδικός σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας- τρομοκρατίας, ασσύμετρων απειλών με διαχρονικές σπουδές στη χώρα μας στις ΗΠΑ και στην Ολλανδία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό

ΑΔΑΝΑ 1974 Nέο VIDEO-σοκ της τουρκικής προπαγάνδας με Ελληνες και Κύπριους αιχμαλώτους

ΈΝΑ νέο VIDEO-σοκ με Ελληνες και Κύπριους Αγνοούμενους έδωσε στην δημοσιότητα η Τουρκική Προπαγάνδα τα τελευταία 24ωρα προφανώς για να κάνουν ψυχολογικό πόλεμεο σε Ελλάδα και Κύπρο. Το video