Translate

Κακά Τα Σχέδια Του (μουσουλμάνου-Λαθρομετανάστη) Γαμπρού...

Από έρευνες έχει προκύψει πως περίπου το 30% των νεοαφιχθέντων (400.000 το 2014 και 1.250.000 το 2015) είναι 18 ετών και κάτω. Ενώ το 82-85% συνολικά
όσως εισήλθαν από τα σύνορα της Ελλάδας και της Ιταλίας, είναι κάτω των 34 ετών.
                                                      Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Πολύ νέοι και παραγωγικοί και μάχιμοι και νέοι άνδρες άπαντες. 
Ασχέτως τι δηλώνουν οι ίδιοι ειδικά όταν εγκληματούν. 
Οι "δάσκαλοι" τους, τους έχουν δασκαλέψει, πως αν λένε πως είναι ανήλικοι, θα γλυτώνουν τις φυλακές.
Δείτε τους για του λόγου το αληθές! 

Πριν λίγο καιρό, είχαν γίνει κάποιες δηλώσεις από πολιτικούς πρώτης γραμμής του Σύριζα που είχαν συζητηθεί, μεταξύ σοβαρού κι αστείου. 
Εμείς - όπως πάντα στα αστεία, κι εκείνοι στα σοβαρά.
Δείτε: 

Όντως το δημογραφικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Ίσως μεγαλύτερο και από την οικονομία.
Γερνάμε στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας, οι ηλικιωμένοι άνω των 60 χρόνων στη χώρα μας αποτελούν το 18,5% του πληθυσμού της, ενώ τα παιδιά έως 15 ετών δεν ξεπερνούν το 14,3% του συνολικού πληθυσμού. Κάθε πέντε χρόνια, όμως, προστίθενται στην Τρίτη Ηλικία πάνω από 100.000 άτομα. 
Ένας στους πέντε είναι άνω των 60 ετών.
Ενώ οι Έλληνες παντρεύονται μεν, αλλά δεν κάνουν παιδιά.
Ιδού:
Γιατί όμως ο Μουζάλας και ο Ξυδάκης προέβησαν σε αυτή την ομιχλώδη δήλωση; 
Τι εννοούν; Πως θα μπορούσε να λυθεί το Δημογραφικό στην Ελλάδα αφού το 82-85% των λαθρομεταναστών είναι άνδρες; Με ποιους θα ζευγαρώσουν οι νεοφερμένοι γαμπροί;
Άρα. όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δεν είναι πρόσφυγες που σύντομα, με την λήξη του πολέμου, θα φύγουν να επιστρέψουν στις χώρες τους. Θα μείνουν για να λύσουν το δημογραφικό της χώρας μας.
Στο μεταξύ, αυτά, δεν τα λένε μόνο στην Ελλάδα, απόδειξη πως όλο αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι σχέδιο κάποιου νοσηρού μυαλού. 
Ακούστε την κ. Καφαντάρη, βουλευτίνα του Σύριζα κι αυτή, που αποκαλύπτει πως το δημογραφικό, δεν είναι μόνο της Ελλάδος πρόβλημα. Είναι και γενικότερα πρόβλημα της Ευρώπης στο οποίο θα μπορούσαν να... συνεισφέρουν οι ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙπρόσφυγες. 
Όντως, γερνάνε και στην Ευρώπη.
Οι περισσότεροι νέοι στον πολιτισμένο κόσμο, είναι στείροι ενώ όλο και περισσότεροι ερευνητές σήμερα προειδοποιούν: «Η ανδρική γονιμότητα σταδιακά μειώνεται. Το σπέρμα χάνει τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα». Κάποτε, όταν ένα ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει παιδί, κοιτούσαν όλοι τη γυναίκα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, οι άνδρες γίνονται ολοένα και πιο υπογόνιμοι, με αποτέλεσμα η ανδρική υπογονιμότητα να αποτελεί πλέον στο 50% των περιπτώσεων την αιτία για εξωσωματική γονιμοποίηση. Oι άνδρες φαίνεται ότι χάνουν κάθε χρόνο το 2% της δυναμικής του σπέρματός τους.Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μειώνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων τους, αλλά και η κινητικότητά τους. Τι ευθύνεται για τον κατήφορο που έχει πάρει η ανδρική γονιμότητα; O σύγχρονος τρόπος ζωής. Oι συνήθεις ύποπτοι. Το τσιγάρο, η ρύπανση του περιβάλλοντος, το στρες...

Χρειάζονται λοιπόν νέοι άνδρες να τεκνοποιήσουν τις γυναίκες μας. 
Αυτό είναι το "μεγάλο" άρρωστο σχέδιο του εποικισμού της Ευρώπης με εκατομμύρια ξένους άνδρες.
Γιατί έστειλαν μόνον νέους άνδρες και όχι και νέες γυναίκες; 
Γιατί σε αντίθεση με τη γυναίκα, τα ωάρια της οποίας μπορεί να είναι ήδη έτοιμα χρόνια πριν τη σύλληψη, ο άντρας παράγει διαρκώς καινούργιο σπέρμα, άρα ελέγχει και το DNA του παιδιού.
Ίσως γιαυτό, σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε αρχικά στην ισραηλινή ιστοσελίδα ‘Jewish Telegraphic Agency’ και στη συνέχεια αναδημοσιεύθηκε στους ‘Times of Israel’, «για να παντρευτούν στο Ισραήλ οι μετανάστες πρέπει να αποδείξουν την εβραϊκή καταγωγή τους στο Ανώτατο Ραββινάτο της χώρας». 


Οι άνδρες που θέλουν να παντρευτούν στο Ισραήλ θα πρέπει, σύμφωνα με το άρθρο, «να μπορούν να εξασφαλίσουν μια επιστολή από τους ραβίνους της πατρίδας τους ή να παρουσιάσουν τα πιστοποιητικά του εβραϊκού γάμου των γονέων τους». Μερικές φορές φέρνουν ακόμη μια γιαγιά που μιλάει γίντις ενώπιον ενός ραβινικού δικαστηρίου».
Υ.Γ. Στην Γερμανία πάντως, το έχουν προχωρήσει πολύ το πράγμα. Κάνουν μαθήματα προσέγγισης και φλέρτ. Όχι άιντε - άιντε δηλαδή βουρ και στο ψητό όπου την βρεις την λύση του δημογραφικού. Να υπάρχει και λίγο αίσθημα...
Iδού:
Άρρωστα κι επικίνδυνα μυαλά, άρρωστες κι επικίνδυνες πολιτικές.
Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε προτάσεις για το δημογραφικό που ΔΕΝ περιλαμβάνουν την "σύσφιξη των σχέσεων" με τους λαθροεποίκους και χαλάει τα σχέδια των ανοήτων και των αρρώστων.

Στην ημερίδα καταγράφηκε το πόρισμα, πως το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής αγωνίζεται για να μην καταλήξει η Πατρίδα μας να είναι μια χώρα δίχως μέλλον, καθώς ένα έθνος που δεν δύναται να ανανεώσει τον πληθυσμό του είναι καταδικασμένο σε αφανισμό. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διακόψει το «αιμάτινο προγονικό ποτάμι», στο οποίο όλοι συμμετέχουμε, αποτελώντας και οι ίδιοι αναπόσπαστο κομμάτι του. Ο πολιτισμός που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας, αυτό το μεγάλο θαύμα που φώτισε ολόκληρη την ανθρωπότητα, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Και για να υπάρχει, απαιτείται η ύπαρξη του Έθνους, το οποίο τον δημιουργεί.
Η εξασφάλιση της συνέχειας του Γένους αποτελεί Εθνικό Καθήκον όλων μας, για να συνεχίσει αυτή η Ιερή Γη, που είναι ποτισμένη με το ηρωικό αίμα των προγόνων μας, να μας ανήκει.
Στο πρόγραμμα τώρα της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνονται μέτρα και δράσεις για να επιτευχθεί αυτή η συνέχεια του αιμάτινου προγονικού ποταμιού, όπου επιγραμματικά συνοψίζονται ως εξής:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013, όπου κατατέθηκε η πρόταση, το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ. 
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. 
Γιατί το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.   ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com