Translate

Πού οφείλεται η αντιρωσική υστερία των σιωνιστών;

Το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον και τα ΜΜΕ που εξουσιάζονται από αυτό ενεργούν όταν πρόκειται για την Ρωσία πάντα με υστερικό και παραληρηματικό τρόπο, συνήθως και πανικόβλητο. Για
τους Σιωνιστές και το παρακράτος τους που ακόμη κυβερνά τις ΗΠΑ, ότι κακό και στραβό συμβαίνει στον πλανήτη οφείλεται στην Ρωσία και στον πρόεδρο της. Είτε συντρίβεται κάποιο επιβατηγό αεροσκάφος στην Ουκρανία, είτε οι αμερικανοί αθλητές κατατροπώνονται σε κάποιο άθλημα, είτε κάποιο αμερικανικό υπερσύγχρονο πολεμικό σκάφος συγκρούεται καταμεσής του ωκεανού με φιλιππινέζικο εμπορευματοκυβωτιοφόρο, αιτία πάντα είναι οι σατανάδες και μεγαλοπότες Ρώσοι.
Όμως γιατί ξαφνικά τα τελευταία χρόνια οι Ρώσοι έγιναν για το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον και τα απανταχού ποδόμακτρα τους ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός; Ποια είναι η αιτία; Αιτία είναι το αμερικανικό δολάριο και η σιωνιστική δικτατορία που διαχέεται μέσω αυτού του νομίσματος.
Οι ΗΠΑ ως μια εκ των δυο μεγάλων νικητριών δυνάμεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου επέβαλε  μέσω της συμφωνίας Bretton Woods του 1944 το δολάριο ως παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό νόμισμα το δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα. Στην συμφωνία Bretton Woods τα μόνα κράτη που αντέδρασαν, αιτιολογημένα λόγω του ανατέλλοντος Ψυχρού Πολέμου, ήταν η Σοβιετική Ένωση και οι δορυφόροι της του ανατολικού μπλοκ. Η συμφωνία Bretton Woods και η «ανυπακοή» του σοβιετικού μπλοκ προς αυτήν ωφέλησε τα μάλλα όμως το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, αφού ο Ψυχρός Πόλεμος σε συνδυασμό με την εικόνα του απειλητικού κομμουνιστικού εχθρού αύξησε θεαματικά την παραγωγή οπλικών συστημάτων και τις πωλήσεις τους σε δολάρια, μια κατάσταση που συνεχίστηκε μέχρι της κατακρήμνισης του σοβιετικού μπλοκ το 1991.
           
Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το αμερικανικό δολάριο πλημμύρισε και τις χώρες του πρώην «υπαρκτού σοσιαλισμού» και έτσι δεν ήταν πλέον αναγκαία για τους Σιωνιστές η εικόνα ενός εχθρού, εικονικού ή πραγματικού. Η παντοκρατορία του δολαρίου στην μετασοβιετική Ρωσία διήρκεσε έως την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία, ο οποίος θέλοντας να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του έθνους του ξεκίνησε την απαγκίστρωση της ρωσικής οικονομίας από την παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου. Πρίν από τον Πούτιν το είχαν προσπαθήσει ο Καντάφι της Λιβύης και ο Σαντάμ του Ιράκ. Ο μεν πρώτος θέλησε να εισαγάγει το βορειοαφρικανικό δηνάριο που είχε αντίκρισμα τον χρυσό ως χρηματοπιστωτικό νόμισμα για τις συναλλαγές της χώρας του, ο δεύτερος θέλησε να πωλεί τα ιρακινό πετρέλαιο σε ευρώ και όχι σε δολάρια. Η κατάληξη και των δυο είναι γνωστή, ο Καντάφι με πρόσχημα την «αραβική άνοιξη» δολοφονήθηκε και η Λιβύη διαλύθηκε, ενώ η χώρα του Σαντάμ  με πρόσχημα το «χημικό οπλοστάσιο» καταστράφηκε και ο ίδιος απαγχονίστηκε.
Το 2014 η Ρωσία και η Κίνα συνυπέγραψαν μια τεράστια ενεργειακή συμφωνία  και ταυτόχρονα αποφάσισαν για όλες τις εμπορικές τους συναλλαγές να χρησιμοποιούν τα νομίσματα ρούβλι και γιουάν και όχι το δολάριο που έως τότε ήταν το νόμισμα των μεταξύ τους συναλλαγών. Και οι δυο χώρες έπραξαν το αυτονόητο, τουτέστιν να λειτουργήσουν ως κυρίαρχα κράτη. Όμως στα όμματα του σιωνιστικού παρακράτους της Ουάσιγκτον οι δυο αυτές χώρες δημιούργησαν ένα παγκόσμιο προηγούμενο το οποίο θέτει εν αμφιβόλω την παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου και εν γένει  την Νέα Παγκόσμια Τάξη, ενώ η απόφαση αυτή της Ρωσίας και της Κίνας ενθαρρύνει και άλλα κράτη να πράξουν το ίδιο.
Το δολάριο έως σήμερα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος, ο υπαρξιακός λίθος, του σιωνιστικού παρακράτους της Ουάσιγκτον. Αν το δολάριο απωλέσει την παγκόσμια κυριαρχία του ως χρηματοπιστωτικό νόμισμα, κάτι που έχει τεθεί σε τροχιά με πρωτοβουλία της Ρωσίας, τότε αυτό θα σημάνει και το τέλος της σιωνιστικής κυριαρχίας. Αυτό είναι το υπόβαθρο της υστερίας των Σιωνιστών έναντι της Ρωσίας, μια παραληρηματική και πανικόβλητη υστερία που ξεκίνησε το 2014 και διαρκεί αυξανόμενη μέχρι των ημερών μας.
Οι Σιωνιστές για τα υποβολιμαία παγκόσμια σχέδια τους, αλλά και για την αποτυχία αυτών των σχεδίων χρειάζονται έναν αποδιοπομπαίο τράγο, έστω και αν αυτός βόσκει 8.000 χλμ μακριά από την Ουάσιγκτον.
Γ. Λιναρδής  
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com