Translate

Είναι επικίνδυνοι! Γαβρόγλου: Τα ναρκωτικά και οι βανδαλισμοί των παρακρατικών στα πανεπιστήμια είναι… «ιδεολογική ζύμωση»


Το ότι οι συριζαίοι είναι επιεικώς επικίνδυνοι και δεν έχουν καν την στοιχειώδη σύνδεση με την πραγματικότητα το γνωρίζαμε ήδη. Θα περιμέναμε, όμως, από τον Γαβρόγλου ο οποίος έχει βρεθεί μέσα στα Πανεπιστήμια να είχε μια έστω και επιφανειακή επαφή σχετικά με την
ανομία και την ασυδοσία που επικρατεί, με την ανοχή των πρυτανικών αρχών και την ενοχή των πολιτικάντηδων. Αυτό, απ’ ό,τι φαίνεται δεν ισχύει καθόλου.
Σε συνέντευξή του σε αριστερίστικο ραδιοφωνικό σταθμό ο Γαβρόγλου υπεραμύνθηκε την δράση των παρακρατικών και την τρομοκρατία που επιβάλλουν στους χώρους των πανεπιστημίων. Για να θυμίσουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, που δεν αποτελεί την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα, σας παραθέτουμε ένα παλαιότερο βίντεο με την… παρέμβαση αναρχικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενάντια σε υπερήλικα νομπελίστα, τον οποίο ονόμασαν… φασίστα:
mpakis products lw 720x90 Επί τέτοιων παρεμβάσεων και της δράσεως τέτοιων παρακρατικών ομάδων, ο Γαβρόγλου είπε: "Το Πανεπιστημιακό Άσυλο είναι δηλωτικό των αγώνων που κάναμε για τον πλουραλισμό στα Πανεπιστήμια. Τα Πανεπιστήμια είναι χώροι ιδεολογικών ζυμώσεων".
Και, βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι μονάχα αυτά, αφού πολλάκις έχουν ανακαλυφθεί εντός των Πανεπιστημίων ναρκωτικά και όπλα, ενώ κοινό μυστικό είναι ότι αποτελούν άντρα εγκληματιών, πέρα από ναούς της γνώσης.
Ο λόγος για την εκφορά αυτών των επικίνδυνων φράσεων είναι νομοθέτημα του Σύριζα, το οποίο θα έρθει στην Βουλή τις επόμενες ημέρες, μέσω του οποίου θα επαναφέρεται και τυπικά το πανεπιστημιακό άσυλο, το οποίο υποτίθεται ότι καταργήθηκε με παλαιότερο νόμο, αλλά συνέχισε επί της ουσίας να ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία, αφού καμία κυβέρνηση δεν είχε το πολιτικό σθένος να το καταργήσει στην πράξη, επιτρέποντας στην Αστυνομία να επέμβει εμπρός σε αυτόφωρες κακουργηματικές πράξεις.
Τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι νεοδημοκράτες προκάτοχοί τους, επί των κυβερνήσεων των οποίων καιγόταν η Αθήνα κάθε δυο μέρες και τώρα έχουν το θράσος να μιλάνε για "νόμο και τάξη", είναι επικίνδυνοι για τους Έλληνες.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com