Translate

Προκλητικός ο τούρκος πρωθυπουργός εμπρός στον εμβρόντητο Τσίπρα: «Κάνετε και εσείς παραβιάσεις»! «Πανανθρώπινη κληρονομιά» τα ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα

Κοινές δηλώσεις έκαναν ο τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ με τον Τσίπρα. Στις δηλώσεις του ο Γιλντιρίμ επέλεξε να εξευτελίσει τον Τσίπρα και να επιβάλλει την τουρκική ατζέντα.
Ανάμεσα στα όσα είπε ήταν ότι «οι παραβιάσεις γίνονται εκατέρωθεν» και ότι οι ενεργειακοί πόροι της Πατρίδος μας αποτελούν «πανανθρώπινη κληρονομιά». Σε αυτές τις δύο προφανείς προκλήσεις, ο Τσίπρας δεν απάντησε επί της ουσίας τίποτα, αφήνοντας τον τούρκο να περάσει το μήνυμά του.
Κοινώς, ο τούρκος μία μέρα μετά την επέτειο θανάτου του Νικολάου Σιαλμά, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος αναχαιτίζοντας έναν αυθάδη τούρκο εισβολέα επέλεξε να μας πει ότι «κάνουν κι οι Έλληνες παραβιάσεις», αιτίαση προφανώς ανυπόστατη. Επέλεξε, επίσης, να μας πει ότι τα ενεργειακά κοιτάσματα της Πατρίδος μας είναι «και δικά τους», ως «πανανθρώπινα».
Επιπροσθέτως, όλων των παραπάνω, η προσβολή ενάντια στην Εθνική μας Ανεξαρτησία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού πηγαίνει πέρα από τις δηλώσεις. Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά τον Τσίπρα ο Γιλντιρίμ θα συναντήσει τον Μητσοτάκη και μετά θα μεταβεί στην Θράκη μας, όπου τον περιμένουν οι τουρκόφρονες, οι οποίοι έχουν ήδη βγάλει εμετικές ανακοινώσεις, που θα έπρεπε να αναλάβει Εισαγγελέας και στις οποίες γίνεται λόγος για τον «Πρωθυπουργό της Μητέρας Πατρίδος».
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com