Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πυρηνική βόμβα έτοιμη να εκραγεί η οικονομία των ΗΠΑ!


Το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι μια πυρηνική βόμβα, η έκρηξη της  οποίας θα είναι αδύνατο να εκτιμηθεί τι μέγεθος  καταστροφής  θα προκαλούσε.
Αυτό είναι το συμπέρασμα έγκυρων αναλυτών της αμερικανικής οικονομίας από την ιστοσελίδα Internationalman.
Την ίδια στιγμή το περιοδικό Politico φιλοξενεί τον  πρώην Μόνιμο Αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ Ντάγκλας Λάτε, ο οποίος  σημειώνει με «μασημένα λόγια» ότι πιθανόν επίκειται τρομοκρατική επίθεση στην χώρα μετά  το μπαράζ επιθέσεων στην Ευρώπη, για την οποία η χώρα δεν είναι έτοιμη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ on lineΕΔΩ

Η μόνη εθνική ομάδα ασφαλείας που υπάρχει είναι  10-12 υπάλληλοι του H.R. McMaster. Πολλά τμήματα έχουν το δικό τους προσωπικό ασφαλείας το οποίο θα μπορούσε να υπηρετήσει στο Τμήμα Άμυνας ή στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στην πραγματικότητα, το λιγότερο από το 10 τοις εκατό που απαιτείται είναι στελεχωμένο», δηλώνει ο ίδιος.
Οικονομία και ασφάλεια είναι δύο βασικές προϋποθέσεις για ένα κράτος να ευρίσκεται σε σταθερότητα ενόψει πολλαπλών κινδύνων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Η έκρηξη όμως της οικονομίας στις ΗΠΑ μπορεί να προκαλέσει τεράστιες επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο αρχής γενομένης της ΕΕ.
«Παράλογη ευφορία», ήταν η διάσημη φράση του επικεφαλής της Federal Reserve  Alan Greenspan  το 1996. Μετά από τις φράσεις αυτές που ηχούσαν ενάντια στη θέληση του Greenspan, ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις, οι επενδυτές πανικοβλήθηκαν και τα χρηματιστήρια έπεσαν κατακόρυφα.
Η Γερμανική αγορά έχασε 4%, η ιαπωνική έχασε  3%, και πάει λέγοντας . Σε μόλις 16 ώρες είχαν εξαφανιστεί  δισεκατομμύρια δολάρια.
Και  όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή οι επενδυτές θεώρησαν ότι  τα λόγια του προέδρου της Federal Reserve αποτελούσαν πρόθεση να αυξήσει τα επιτόκια.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  Internationalman, το ιστορικό αυτό επεισόδιο είναι μια απόδειξη για τις επικίνδυνες διακυμάνσεις της αμερικανικής οικονομίας, της εξάρτησης του χρηματοπιστωτικού τομέα από τις μηχανορραφίες της Fed, και όχι από την πραγματική παραγωγή. Και μέχρι σήμερα, έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση πριν από την έκρηξη, αυτής που αποκαλείται οικονομική βόμβα.
Το υπουργείο οικονομικών εξήγησε ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει κατ ‘επανάληψη δημιουργήσει «γιγαντιαίες φούσκες » στην οικονομία. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα γεγονότα της δεκαετίας του 1920 του περασμένου αιώνα, τα οποία οδήγησαν σε καταστροφικές συνέπειες.
Τώρα η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Από το 2008, η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε «μηχανική υποστήριξη » και λειτουργεί με μια  άνευ προηγουμένου συνεχή έκδοση νομίσματος.
Ο λογαριασμός οδεύει πλέον  σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η οικονομική πολιτική έχει οδηγήσει σε ανισορροπίες την οικονομία και χρειάζεται νέα κεφάλαια επειγόντως για να εξισορροπήσει .
Η Fed προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα προβλήματα, αλλά οι πράξεις της  επιδεινώνουν την κατάσταση. Η Internationalman εξήγησε ότι το επίπεδο των πρόσφατων επιτοκίων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά χαμηλά, και οι μεγάλες τράπεζες έχουν  ένα μεγάλο ποσό  παραγώγων, τα οποία δημιουργούν μεγάλο κίνδυνο στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Κάθε μέρα που περνάει , η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έθεσε απότομα τα επιτόκια των δανείων σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από την κρίση του 2008.
Αυτή η αύξηση των επιτοκίων μπορεί να βοηθήσει να ξεφουσκώσει το μέγεθος της  «φούσκας», με αποτέλεσμα όμως το πρόβλημα να μετακυλίεται  στις  αγορές μετοχών και ομολόγων, προκαλώντας  θανατηφόρα ζημιά.
Επί του παρόντος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει 400 δισεκατομμύρια μόνο σε  πληρωμές τόκων για το χρέος της. Τα έσοδα του προϋπολογισμού είναι ίσα ή  λίγο περισσότερο από 2  τρισ.δολάρια. Οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι στο 1%.
Τέλος η Internationalman έκανε μια πρόβλεψη ότι σύντομα στις  ΗΠΑ η  οικονομική πυρηνική βόμβα θα εκραγεί, προκαλώντας οικονομική ύφεση, υπερπληθωρισμό, νομισματική και  κοινωνική αναταραχή και άλλες τραγικές συνέπειες ….
«Μια τέτοια ανισορροπία θα είναι δύσκολο να αντιστραφεί», προειδοποιεί ο Ντάγκλας Λάτε , «ακόμη και όταν οι νέοι παίκτες αργότερα συμμετέχουν . Οι σημερινές προκλήσεις ασφάλειας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο από το Λευκό Οίκο.
Η Αμερική ζει με «δανεισμό», προειδοποίησε και το 2018 θα είναι πολύ αργά. Οι αντίπαλοι σκοπίμως θα μας δοκιμάσουν, οι φίλοι θα προχωρήσουν προς το δικό τους συμφέρον, θα συμβούν φυσικές καταστροφές. Κανείς δεν θα περιμένει να συνεργαστεί  μαζί μας», κατέληξε ο ίδιος που προφανώς γνωρίζει αρκετά.
Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έρχεται » Αρμαγεδών» από παντού και ο πλανήτης ζει ίσως τις τελευταία περίοδο ξεγνοιασιάς και ειρήνης.  PENTAPOSTAGMA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VIDΕΟ που πρέπει να δουν όλοι: Ο Πάπας αρχιεκπρόσωπος του Κρόνειου επί γης ιερατείου, κήρυξε τον Μεσαίωνα του παγκόσμιου ηγέτη

Ο Πάπας Φραγκίσκος, έχοντας ως «πεσκέσι» από την Κολομβία ένα μαυρισμένο μάτι έπειτα από ατύχημα με το όχημα μετακινήσεώς του, ολοκλήρωσε την Κυριακή το ταξίδι του στην Κολομβία, προτρέποντας

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ! ΕΤΣΙ ΟΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΤIΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα κοράκια καραδοκούσαν στα δικαστήρια! ΈΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ! Όλα έγιναν μετα την αναβολή της δίκης που ζήτησε η πλευρά του Πάνου Καμμένου!

ΕΚΤΑΚΤΟ- Οι πρώτες εικόνες: Ισπανικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα περικύκλωσαν την Καταλονία – Δεύτερος ''ισπανικός'' εμφύλιος pics - vid

Iσπανικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα έκαναν την εμφάνιση τους  στους δρόμους της Καταλονίας μετά από εντολή του Ραχόι ενώ ήδη υπάρχει επέμβαση

Dr. Eric Norton: Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη

Τα ελληνικά νησιά στο «μάτι» του «θηρίου» - Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός 5G

Σε χθεσινό  άρθρο διαβάσατε πως η τεχνολογία 5G θα αλλάξει την ζωή μας και θα καθορίζει το μέλλον των «έξυπνων πόλεων» με τους πάντες και τα πάντα να είναι συνδεδεμένα με έναν κεντρικό σέρβερ, ο

Το Ισραήλ μαζί με Έλληνες ψευτο-εθνικιστές στηρίζουν ένα «ανεξάρτητο» Κουρδιστάν

Το Ισραήλ μαζί με Έλληνες ψευτο-εθνικιστές στηρίζουν ένα «ανεξάρτητο» Κουρδιστάν Το Ισραήλ στηρίζει ένα «ανεξάρτητο» Κουρδιστάν καθώς ήδη οι