Translate

Ανοιχτή στήριξη σε καταδικασμένους ΑΡΙΣΤΕΡΟΎς τρομοκράτες από βουλευτές του Σύριζα

Την απροκάλυπτη στήριξή τους σε καταδικασμένη για αριστερή τρομοκρατία παρείχαν βουλευτές του Σύριζα με ξεμούτσουνη δήλωσή τους, που αποκαλύπτει τους δεσμούς της κυβερνήσεως με τους
βομβιστές, τους δολοφόνους και τους παρακρατικούς, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Αυτό έρχεται ύστερα από την διεξαγωγή εράνου στο συνέδριο του Σύριζα για τον Σακκά και αποδεικνύει ότι είτε «κοινοβουλευτική», είτε εξωκοινοβουλευτική δεν διαθέτει ιστορία, αλλά απλώς ποινικό μητρώο.
Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία»:
"15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τους Πυρήνες!
Πρωτοφανής δήλωση υποστήριξης 29xpovns που καταδικάστηκε για τρομοκρατία σε 13 χρόνια κάθειρξη
Τις επαφές τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία ήρθε χθες να επιβεβαιώσει η δήλωση στήριξης 29χρονης που καταδικάστηκε σε κάθειρξη δεκατριών ετών για συμμετοχή της στους Πυρήνες της Φωτιάς από 15 βουλευτές του μείζονος κυβερνώντος κόμματος.
Με μια πρωτοφανή κίνησή τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν σκληρή κριτική και αμφισβητούν την απόφαση της Δικαιοσύνης (κάτι που δεν έπραξαν σε άλλες δικαστικές αποφάσεις), προκαλώντας εύλογα τους σχετικούς συνειρμούς για τη σχέση του κόμματός τους με στελέχη εγκληματικών ομάδων
Συγκεκριμένα, με κοινή δήλωσή τους 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται την Ηριάννα Β.Λ. που καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου από το Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και καλούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, την Ένωση Δικαστών, τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις, την ΠΟΣΔΕΠ, τους φοιτητικούς συλλόγους, τη Διεθνή Αμνηστία, την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη, τον Συνήγορο του Πολίτη και κάθε φορέα της κοινωνίας των πολιτών και δημοκρατικό πολίτη να παρέμβουν υπέρ της!
Η γυναίκα, σύμφωνα με τους βουλευτές, καταδικάστηκε με τη «βαρύτατη αυτή ποινή με μόνη απόδειξη το μερικό γενετικό υλικό, ταυτοποίηση δηλαδή μέρους του DΝΑ  που σύμφωνα με τα κρατικά εργαστήρια ανιχνεύθηκε σε γεμιστήρα χωρίς όπλο».
Οι δικαστικές Αρχές, κατά τους ίδιους, «σε παρόμοιες υποθέσεις δεν θεώρησαν ως αποδεικτικό υλικό τέλεσης αξιόποινης πράξης την εύρεση μερικού γενετικού υλικού».
Ούτε οι δικηγόροι της εμβάθυναν τόσο πολύ στην απόφαση των δικαστών που καταδίκασαν την 29χρονη για τρομοκρατία.
Η καταδίκη της υποψήφιας διδάκτορος, σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -οι οποίοι παρεμβαίνουν απροκάλυπτα την Δικαιοσύνη-, «θα αποτελέσει συντριπτικό χτύπημα στο δικαίωμά της στη μόρφωση και στην επιστημονική εξέλιξη, αλλά και ένα άνευ προηγουμένου δεδικασμένο για τη Δικαιοσύνη και την ίδια η δημοκρατία».
Οι 15 βουλευτές είναι οι Γκιόλας Ιωάννης, Θελερίτη Μαρία, Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, Θηβαίος Νικόλαος, Ιγγλέζη Αικατερίνη, Καββαδία Αννέτα, Καραγιαννίδης Χρήστος, Κυρίτσης Γεώργιος, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Πάλλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Χριστόφορος, Σταματάκη Ελένη, Σταμπουλή Αφροδίτη, Φιλης Νικόλαος και Ψυχογιός Γεώργιος."

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com