Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκκληση για ειρήνη κάνουν διεθνείς οργανισμοί σε ΗΠΑ και Ρωσία- Πως απαντούν οι υπερδυνάμεις (όλα στημένα!)

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIA VS USA WARΗ κατάσταση δείχνει τελευταία να "θερμαίνεται" ανάμεσα σε Ουάσιγκτον και Μόσχα, καθώς το παιχνίδι της παγκόσμιας επικυριαρχίας παίζεται ταυτόχρονα σε τρία μέτωπα: στη Συρία, στη Βαλτική και στη κορεατική χερσόνησο. Βλέποντας αυτό το
Αποτέλεσμα εικόνας για ρθσιαν ωσ θσα
κλίμα διεθνείς οργανισμοί, think tanks, κυβερνήσεις αλλά και απλοί πολίτες απευθύνουν έκκληση στις δύο υπερδυνάμεις να μην προχωρήσουν περαιτέρω, δηλαδή στην ένοπλη σύγκρουση. Προχθές, ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες είχε εκφράσει δημόσια την ανησυχία του για την κατάσταση, κάτι που προκάλεσε μία αλυσιδωτή αντίδραση και από άλλους οργανισμούς να εκφράσουν και αυτοί δημόσια την ανάγκη του κόσμου για ειρήνη και ηρεμία, παραλληλίζοντας το σημερινό κλίμα με τα γεγονότα που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο γνωστός σιωνιστικός οργανισμός ασφάλειας Stratfor, με σημερινή του μελέτη υπό τον τίτλο "Γιατί ο κόσμος βρίσκεται ξανά πίσω στο 1945;" συγκρίνει την περίοδο που μεσολαβεί ανάμεσα στην πτώση του Γ Ράιχ και τον χωρισμό του κόσμου σε αμερικανική και σοβιετική σφαίρα επιρροής, με το σήμερα όπου το τέλος του πολέμου στη Συρία θα αφήσει πίσω μία Μέση Ανατολή χωρισμένη σε κρατίδια και περιοχές υπό ρωσική και αμερικανική κυριαρχία. Στην ουσία, αναφέρει, η Μέση Ανατολή θα γίνει μία περιοχή "κρατών-αντιπροσώπων" των μεγάλων δυνάμεων, όπου η κάθε χώρα θα εξυπηρετεί και θα προάγει τα συμφέροντα του "ηγεμόνα" της.
Ωστόσο, σήμερα υπήρξε και μία αισιόδοξη είδηση, δείγμα της θέλησης του διπόλου Ουάσιγκτον-Μόσχα να συνεννοηθούν. Η Μόσχα ευελπιστεί ότι η συνάντηση του Συμβουλίου Ρωσίας-ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αλεξέι Μεσκόφ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ακόμη δεν έχει ορισθεί η ημερομηνία της συνάντησης. «Ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει, αλλά οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Προσπαθούμε να την διοργανώσουμε κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. Νομίζω τον Ιούλιο», δήλωσε ο Μεσκόφ.

Η επικείμενη συνάντηση του Συμβουλίου θα είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται εφέτος. Η πρώτη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου. Το 2016 είχαν γίνει τρεις συναντήσεις. Πριν από το 2014 και την ουκρανική κρίση, η οποία ακύρωσε στην ουσία την λειτουργία του θεσμού αυτού, το Συμβούλιο συνέρχονταν σε επίπεδο πρεσβευτών μερικές φορές τον μήνα.
mpakis products lw 720x90 Την άνοιξη του 2014, εξαιτίας των γεγονότων στην Κριμαία και την προσάρτηση της στην Ρωσία, το ΝΑΤΟ σταμάτησε στην ουσία κάθε συνεργασία με την Μόσχα, αλλά ωστόσο αποφάσισε να διατηρήσει ως δίαυλο πολιτικού διαλόγου το Συμβούλιο Ρωσίας-ΝΑΤΟ.      πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...