Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πούτιν: Απειλή πολέμου – Θα απαντήσουμε

Πούτιν: Απειλή πολέμου – Θα απαντήσουμε

Ξεκάθαρα μηνύματα από την Αγία Πετρούπολη - Τι είπε για τις επιθέσεις των χάκερς - Η Ρωσία βλέπει την ανάπτυξη του αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος στην Νότια Κορέα ως απειλή και δεν θα την αφήσει αναπάντητη, δήλωσε πριν από λίγο ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Αυτό το θέμα αποτελεί κορυφαία ανησυχία για εμάς και φωνάζουμε για αυτό εδώ και δεκαετίες. Διαταράσσει τις παγκόσμιες ισορροπίες», αναφέρει ο Ρώσος Πρόεδρος και τονίζει: «Πάρα ταύτα ο κόσμος παραμένει σιωπηλός και δεν μας ακούει.»
«Έχουν τέτοια στοιχεία στο σύστημα ABM στην Αλάσκα και τώρα στην Νότια Κορέα. Πρέπει να κάνουμε τα ίδια στην Ανατολική Ευρώπη; Όχι βέβαια! Θα σκεφτούμε καλά την απάντησή μας σε αυτή την πρόκληση«, απάντησε ο «Τσάρος».
«Δεν είναι το θέμα η Βόρεια Κορέα. Αν αύριο η Βόρεια Κορέα ανακοινώσει τον τερματισμό των πυρηνικών δοκιμών και ακυρώσει το πυραυλικό της πρόγραμμα, οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να κατασκευάζουν το αντιπυραυλικό τους σύστημα με νέες δικαιολογίας ή απλά καμία», σημείωσε.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι ξεκάθαρος αναφορικά με την προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, οι οποίοι ελέγχουν ακόμα το ΝΑΤΟ, να περικυκλώσουν την Ρωσία με πυραύλους και από τα ανατολικά της επικράτειάς της. Σε περίπτωση που αγνοηθούν οι προειδοποιήσεις του Πούτιν η λύση είναι ο πόλεμος.
Μιλώντας σε συνάντηση, στην Αγία Πετρούπολη, με τους αρχισυντάκτες διεθνών πρακτορείων ειδήσεων, ο Πούτιν ξεκαθάρισε πως η Ρωσία δεν έχει αναμειχθεί ποτέ σε επιθέσεις hacking και πως κανένας χάκερ δεν μπορεί να επηρεάσει εκλογικό αποτέλεσμα σε καμία χώρα της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.
Αυτό αποτέλεσε απάντηση στις ρωσοφοβικές τοποθετήσεις σε σχέση με την επιρροή του εκλογικού αποτελέσματος των ΗΠΑ, όπου η Νέα Τάξη έχασε τις προεδρικές εκλογές από την Εθνική Δεξιά του Τραμπ.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...