Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προ των πυλών τα γεγονότα: Ανακοίνωσαν την «6η μαζική εξαφάνιση ζωής» vid

Οι άνθρωποι, φοβούμενοι μήπως χάσουν αυτά που έχουν, δέχονται με αφορμή την τρομοκρατία και την απειλή του περιβάλλοντος, μέτρα που αλλάζουν σταδιακά τις ζωές τους.
Αυτό που ειπώθηκε όμως αυτή την φορά ξεπερνά κάθε όριο καταστροφολογίας!
Σύμφωνα με «επιστήμονες» τους οποίους επικαλείται το περιοδικό «Nature», οι άνθρωποι επιφέρουν την έκτη μαζική εξαφάνιση ζωής στην Γη. Οι «κακοί άνθρωποι» καταστρέφουν τον πλανήτη και κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς, αν μας επιτρέπετε να χρησιμοποιήσουμε άλλα λόγια.
Άκουσον, άκουσον: Τα θηλαστικά, τα πτηνά και τα αμφίβια εξαφανίζονται σήμερα με ποσοστά συγκρίσιμα με τις προηγούμενες πέντε μαζικές εξαφανίσεις που προκλήθηκαν από δυνάμεις και συμβάντα όπως πτώση μετεωριτών ή εκρήξεις ηφαιστείων και εξαφάνισαν τεράστιους αριθμούς ειδών συμπεριλαμβανομένων των δεινοσαύρων, λένε.
Και εξηγούν: Ο αυξανόμενος πληθυσμός ανθρώπων ο οποίος έχει σημειώσει άνοδο κατά 130% την τελευταία πενταετία και πρόκειται να αυξηθεί σε πάνω από 10 δισεκατομμύρια μέχρι το 2060 και η αυξανόμενη ζήτηση για πόρους αυξάνουν την πίεση στον φυσικό κόσμο και διαταράσσουν τις ισορροπίες.  
Με άλλα λόγια: Η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού απειλεί τον πλανήτη με μαζική καταστροφή. Άρα τι πρέπει να γίνει; Κάτι θέλουν να μας πουν αλλά δεν τους βγαίνει!
Συνεχίζουν απλά να προειδοποιούν στον αέρα, κατηγορώντας τους κακούς ανθρώπους:
Δεκάδες χιλιάδες είδη - συμπεριλαμβανομένου του 25% των θηλαστικών και του 13% των πτηνών - τώρα απειλούνται με εξαφάνιση λόγω υπερβολικής θήρας, λαθροθηρίας, ρύπανσης, απώλειας οικοτόπων, άφιξης διεισδυτικών ειδών και άλλων προκληθέντων από τον άνθρωπο προβλημάτων.    
Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι, που δεν σέβονται την φύση και την κοινωνία που ζουν, ωστόσο αυτό απέχει παρασάγγας από την «μαζική εξαφάνιση της ζωής πάνω στην γη».
Αναφορά γίνεται φυσικά και στην δήθεν «υπερθέρμανση», με περισσότερα από 700 είδη που φέρονται να αντιμετωπίζουν, λόγω αυτής, εξαφάνιση.Σε μια σειρά από δημοσιεύματα, η ομάδα διεθνών επιστημόνων έγραψε: «Η ολοένα αυξανόμενη και άνευ προηγουμένου έκταση των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων και ο αντίκτυπός τους στη γη και στους ωκεανούς τους τελευταίους αιώνες έχει μειώσει δραματικά την παγκόσμια βιοποικιλότητα. Υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι η απώλεια και ο κατακερματισμός των οικοτόπων, η υπερεκμετάλλευση των πόρων, η ρύπανση, οι εισβολές ειδών και η αλλαγή του κλίματος έχουν αυξήσει τα ποσοστά των εξαφανίσεων ειδών παγκοσμίως σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από εκείνα που παρατηρούνται στα απολιθώματα. Τα ποσοστά εξαφάνισης για πτηνά, θηλαστικά και αμφίβια είναι παρόμοια με αυτά που έχουν καταγραφεί στην περίοδο των πέντε παγκόσμιων γεγονότων μαζικής εξαφάνισης των τελευταίων 500 εκατομμυρίων ετών».
mpakis products lw 720x90 Αυτές τις τεράστιες ενδείξεις, πότε θα μας τις δείξουν με λεπτομέρειες; Τι προσπαθούν να επιτύχουν με όλα αυτά;
Σκεφτείτε: Μήπως στο τέλος μας πουν ότι μία παγκόσμια κυβέρνηση θα έρθει να μας σώσει από όλα αυτά; Ποιο θα είναι το τίμημα για να αποφύγουμε την υποτιθέμενη καταστροφή; Να μας υπαγορεύουν τα βήματα της ζωής μας;
Όπως αντιλαμβάνεστε, τα γεγονότα βρίσκονται προ των πυλών, καθώς ρίχνουν ότι «χαρτί» έχουν στο τραπέζι.   πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...