Translate

Η ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ - Συλλήψεις μηντιαρχών και κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων / Εντολή Μέρκελ στον Τσίπρα μετά το φιάσκο του ΔΟΛ


Τρόμος, ο απόλυτος τρόμος των δανειστών  για την τύχη της Ελλάδας καθώς πατήθηκε το Κουμπί του Ολέθρου.
Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα 120 δις ευρώ των κόκκινων δανείων τα 110 από τα οποία τα θεωρούν πλέον χαμένα οι τοκογλύφοι-δανειστές μας.

Εσπευσαν μάλιστα να αναθεωρήσουν τις αισιόδοξες προβλέψεις τους μετά την διάσωση-φιάσκο του ΔΟΛ.
Μια διάσωση που όπως όλα δείχνουν θα καταπιεί την Ελλάδα, εκτός αν…Με κομμένη την ανάσα λοιπόν οι θεσμοί διαπίστωσαν πως από τα 220 εκατομμύρια δάνεια του πλέον ιστορικού δημοσιογραφικού συγκροτήματος της χώρας θεωρούνται χαμένα τα 200.000.000 εκατ. ευρώ!
                                                      Από την Gillian Rothschild 
Το γεγονός ότι οι Τράπεζες έσπευσαν να κάνουν απαιτητά τα δάνεια του Πήγασου και της Ημερησίας έρχεται ταυτόχρονα με μια φημολογία-σοκ που θέλει την ίδια την Γερμανίδα καγκελάριο να ζητά από τον Ελληνα πρωθυπουργό να προχωρήσει το Κράτος στην κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρηματιών των ΜΜΕ!
Κι αυτό ώστε να αποτελέσει ένα μήνυμα προς εκείνους τους επιχειρηματίες που ενώ έχουν κόκκινα δάνεια παράλληλα διατηρούν τεράστιες περιουσίες εντός και εκτός Ελλάδας και λογαριασμούς στο εξωτερικό.
Το αιώνιο μνημόνιο που έβαλε στο τραπέζι το ΔΝΤ είναι απόρροια της διαπίστωσης ότι από τα 120 δις ευρώ των κόκκινων δανείων δεν θα εισπραχθούν ούτε τα 10 δις με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ένα νέο χρηματοδοδτικό κενό 100-110 δις!

Η Γερμανίδα καγκελάριος λοιπόν ζήτησε από τον Τσίπρα να προχωρήσει το ελληνικό κράτος σε κατασχέσεις των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρηματιών των ΜΜΕ-κινητής και ακίνητης περιουσίας ενώ ταυτόχρονα να λογοδοτήσουν και οι ίδιοι.
Eαν χρειαστεί να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη!
Για τον Ελληνα πρωθυπουργό αυτό είναι πλέον μονόδρομος και ίσως το τελευταίο του χαρτί πριν την ολοκληρωτική κατάρρευση της χώρας.
Ο Τσίπρας είναι αναγκασμένος να κατάσχει τα περιουσιακά στοιχεία όλων εκείνων των νεόπλουτων φαύλων μηντιαρχών που λεηλάτησαν τις τράπεζες με πολιτικές πλάτες αποκτώντας τεράστιες περιουσίες με τα θαλασσοδάνεια τα οποία καλείται να πληρώσει ο Μήτσος (το γιαπί, το πυλοφόρι, το μυστρί) από το Πέραμα.
Ο Ελληνας πρωθυπουργός διαπιστώνει πλέον ότι εξαιτίας της μη πληρωμής των κόκκινων δανείων βρίσκεται με μια τρύπα 100 δις ευρώ την οποία δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να απαλύνουν τα ανύπαρκτα έσοδα του τουρισμού. Ενας τουρισμός ο οποίος δεν είναι παρά μια ακόμη χαρακτηριστική σκοτεινή πλευρά της Κολομβίας των Βαλκανίων:
Πάνω από μισό αιώνα το διεφθαρμένο αυτό κράτος έχει σαν “βαριά βιομηχανία” τον Τουρισμό-Do you like mademoiselle the Greece και απίδια μάντολες. Παρόλα αυτά οι Ελληνες ρεντρούμηδες είναι οι πλέον θαλασσοδανεισμένοι, χρεοκοπημένοι και επιχειρηματικά ανυπόληπτοι. Εκατοντάδες ξενοδοχεία των Ελλήνων ρεντρούμηδων βγαίνουν στο σφυρί λόγω των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων.
Γιατί όμως παρότι ο Τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία οι ανεπρόκοποι Ελληνες ρεντρούμηδες της συμφοράς είναι χρεοκοπημένοι;Που βρίσκονται τα τρις ευρώ που για πάνω από μισό αιώνα έχουν αφήσει οι τουρίστες στη χώρα μας;
Που κατέληξαν οι επιδοτήσεις και τα δάνεια προς τους μεγαλοξενοδόχους-μεγαλομπακάληδες της συμφοράς;
Γιατί το διεφθαρμένο κράτος δεν κάνει έλεγχο ώστε να διαπιστώσει την τύχη που είχαν τα δις ευρώ των επιδοτήσεων αλλά και τα θαλασσοδάνεια που δόθηκαν στους μπακάληδες Ελληνες ξενοδόχους;
Πως είναι δυνατόν για παράδειγμα οι παπατζήδες ελεγκτικοί μηχανισμοί του Δημοσίου να εγκρίνουν την εκταμίευση της επιδότησης σε συνεδριακά κέντρα ξενοδοχείων που αντί στέγης έχουν τέντες;
Πόσο διεφθαρμένοι μπορεί να είναι οι συγκεκριμένοι ελεγκτές-ανυπόληπτοι και γελοίοι υπάλληλοι του άρρωστου κρατικού μηχανισμού;
Πάμε παρακάτω αγαπητέ, οξυδερκή αναγνώστη μου που ζεις για να βλέπεις Survivor και να πληρώνεις φόρους. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξής σου-ανόητε Ελληνα φορολογούμενε.
Που νομίζεις ότι καταλήγουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της συνεργασίας μεγάλων πολυεθνικών ταξιδιωτικών γραφείων, όπως η TUI για παράδειγμα, με τους Ελληνες ξενοδόχους;
Στις περισσότερες περιπτώσεις-όχι σε όλες-καταλήγουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας!
Οι χρεοκοπημένοι-θαλασσοδανεισμένοι Ελληνες ρεντρούμηδες που λεηλάτησαν τις σχετικές επιδοτήσεις χωρίς να βάζουν ούτε καν το 30% από την τσέπη τους στέλνουν απευθείας στην Ελβετία τα έσοδά τους και αφήνουν στην Ελλάδα μόνο τα χρέη του τα οποία καλούνται να πληρώσουν οι οξυδερκείς φορολογούμενοι που βλέπουν Survivor, Σπυροπούλου, Μενεγάκη και Παπαδάκη.
Οι μπακάληδες ρεντρούμηδες λοιπόν βγάζουν έξω το χρήμα και αφήνουν σε σένα να αποπληρώσεις τα χρέη τους.
Oτι ακριβώς έκαναν και οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ με τα θαλασσοδάνεια. Γι΄αυτό σήμερα έντρομες οι πωλήτριες των καταστημάτων της Γλυφάδας και της Κηφισιάς παρακολουθούν μέσα από τα καταστήματα το κόσμο να κόβει βόλτες απ΄έξω αλλά να μην περνάει το κατώφλι γιατί έχει στεγνώσει από μετρητό. Γι΄αυτό και φθάνουν στο σημείο να βάζουν 45 λεπτά του ευρώ βενζίνη στα αυτοκίνητά τους.
Η Ελλάδα καταρρέει μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα. Τα Κόκκινα Δάνεια όπως όλα δείχνουν θα βάλουν ταφόπλακα στη χώρα και θα ακυρώσουν όλα τα μνημόνια που προηγήθηκαν. Εντρομη λοιπόν η Μέρκελ απαίτησε από τον Τσίπρα να κάνει κατασχέσεις στα περιουσιακά στοιχεία των επιχειρηματιών με τα κόκκινα δάνεια. Ο ΔΟΛ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Την  Καταπακτή του Ολέθρου με τα 120 δις Κόκκινα Δάνεια που δεν είχαν τολμήσει να ακουμπήσουν ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο ΓΑΠ, ούτε ο Σαμαράς…Η Ελλάδα σβήνει από το χάρτη εξαιτίας των κόκκινων δανείων που κατέληξαν σε μια χούφτα οικογένειες…                                     ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com