Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Α.Τσίπρας «διευκολύνει» την χορήγηση υπηκοότητας σε Αλβανούς δημιουργώντας συμπαγή εθνοτικά γκρουπ εντός Ελλάδος – Νο 1 είδηση στην Αλβανία

Με μεγάλα γράμματα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν με μεγάλη  ανακούφιση τις δηλώσεις του ''Έλληνα'' πρωθυπουργού Α.Τσίπρα,  για την χορήγηση υπηκοότητας σε λαθρομετανάστες, μιας
και στην Ελλάδα ζουν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι εδώ και πολλά χρόνια. 
mpakis products lw 720x90 Η ιστοσελίδα Albanians.gr αναφέρει ήδη τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της νέας διαδικασίας για τους Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε  ότι θα διευκολύνει τις διαδικασίες για τη χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας σε λαθρομετανάστες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του  στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο  ίδιος τόνισε  ότι παρόλο που ο νόμος επιτρέπει τη χορήγηση της ιδιότητας του πολίτη σε μετανάστες, στην πράξη υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αναφέρει η αλβανική εφημερίδα Gazeta Tema.
«Το δεύτερο πράγμα που θέλω να αναφέρω είναι  η δεύτερη μεταρρύθμιση που αφορά την  ιδιότητα του πολίτη. Θα τεθεί σε εφαρμογή μια αρχή που θα καθορίζεται από το νόμο, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, που όλοι γνωρίζουμε και ιδιαίτερα των πολιτών μας που ζουν στη χώρα για πολλά χρόνια.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ ελατε ελλαδα λαθρο
Πολλοί  ανταποκρίνονται στις τυπικές και νομικές προϋποθέσεις για την απόκτηση της ιθαγένειας, αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να διευκολύνουμε την διαδικασία του πολίτη» είπε ο ίδιος.
Ο Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι  η νομοθεσία να εφαρμόζεται με πλήρη διαφάνεια και με όσο λιγότερη γραφειοκρατία γίνεται.
«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κινηθούμε προς ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος», είπε ο πρωθυπουργός .΄
Έτσι λοιπόν και η χώρα μας εισέρχεται στο κλαμπ των χωρών με την ενσωμάτωση των μεταναστών πάσης φύσεως , την ίδια στιγμή που η χώρα στενάζει από την γερμανική επιτροπεία.
Το πιο επικίνδυνο όμως αυτής της υπόθεσης το οποίο θα το βρούμε μπροστά είναι η δημιουργία συμπαγών εθνοτικών ομάδων εντός της ελληνικής κοινωνίας , οι οποίες θα εγείρουν «αύριο» σοβαρές  ενστάσεις και διεκδικήσεις αδιανόητες για τους σημερινούς  Έλληνες.
Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα και με την ΕΕ να κάνει τα στραβά μάτια στην απίστευτα σκληρή πολιτική της Γερμανίας κατά της Ελλάδος , η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη.
Εάν προσθέσουμε και την Τουρκία που διεκδικεί ελληνικό έδαφος , τότε προφανώς η Ελλάς βάλλεται από παντού.
Η «άλωση» του ελληνισμού επιχειρείται μεθοδικά και ύπουλα πρώτα εκ των έσω …και μετά απ΄’ έξω. Τίποτα όμως από αυτά τα άνομα σχέδια δεν θα προλάβουν να υλοποιηθούν διότι έρχεται «καταιγίδα» και πόλεμος ανάμεσα σε δύο κόσμους, τον παλαιό και τον νέο της νέας τάξης πραγμάτων.         

πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...