Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγινε αυτό που όλοι φοβόμασταν - Επίταξη σπιτιών για τους λαθρο vid

Ξεκίνησε και πλέον θα συμβεί παντούΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣε μία κίνηση, που καλεί όλους τους Ευρωπαίους να ξυπνήσουν, ο Δήμος του Αμβούργου στην Γερμανία κατάσχεσε έξι κατοικίες  στην περιοχή Hamm κοντά στο κέντρο της πόλης.

Ενάντια στην  θέληση των ιδιοκτητών, η Πολιτεία αποφάσισε και διατάσσει οι εν λόγω κατοικίες να ανακαινισθούν και να νοικιαστούν σε ενοικιαστές, οι οποίοι θα επιλεγούν από την πόλη.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της περιοχής, Sorina Weiland, το κόστος της ανακαίνισης θα επιβαρύνει τους ιδοκτήτες!!!
Ίδια μέτρα έχουν προταθεί στο Βερολίνο, την γερμανική πρωτεύουσα, αλλά μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί ως αντισυνταγματικά.
Γερμανοί πολίτες αντιδρούν και αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα:
Οι Αρχές θα μειώσουν το μέγιστο όριο τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο και θα αναγκάσουν ιδιοκτήτες σπιτιών να ζουν μαζί με ξένους ανθρώπους και δη μετανάστες;
Η Ατζέντα 2030 πάντως αυτό προβλέπει!
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως στην χώρα παρατηρείται έλλειψη κατοικιών και ψέγουν τους ιδιοκτήτες που κρατούν σπίτια άδεια, κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί δικαίωμά τους. Μόνο στο Αμβούργο, τονίζουν, υπάρχουν περίπου 5.000 κατοικίες που δεν χρησιμοποιούνται.
Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Hamburger Abendblatt», ο Δήμος πήρε, για πρώτη φορά, την απόφαση να παρέμβει και να απαλλοτριώσει έξι κατοικίες ενός ιδιοκτήτη που τις κρατούσε άδειες.
Μάλιστα έδωσε τα κλειδιά των κατοικιών σε καταπιστευματούχο και τα διατάχθηκε η ανακαίνιση των σπιτιών, με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει μάλιστα το κόστος.
Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ακολουθεί η «αναγκαστική ενοικίαση – Zwangsvermietung». Η Πολιτεία θα επιλέγει ενοικιαστές και ο νοικάρης θα είναι δύσκολο πλέον να τους απορρίψει.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι «Πράσινοι» και οι «Σοσιαλιστές» της Γερμανίας δημιούργησαν «Hotline», στην οποία πολίτες θα καταδίδουν συμπολίτες τους που διατηρούν άδειες κατοικίες.
Είπατε κάτι;
Ήδη και στην Ελλάδα οι κυβερνώντες ζητούν την επίταξη ξενοδοχείων, προκειμένου να ζουν εκεί μουσουλμάνοι μετανάστες, άσχετα αν αντιδρά ο ιδιοκτήτης ή όχι.
Υπάρχει, κατά τα φαινόμενα, οργανωμένο σχέδιο στην Ευρώπη και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα τι συμβαίνει και τι μας περιμένει.
Δεν θα γίνουν, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ήδη.
                                                                                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!