Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία φύτεψε «πυρηνικές βόμβες» στην ακτογραμμή των ΗΠΑ ως απάντηση στο THAAD και στην αντιπυραυλική ασπίδα – Ποιος το αποκάλυψε και γιατί vid


Τρομερό ρωσικό σχέδιο παρόμοιας «υφής» με αυτό του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ φέρεται να  έχει υλοποιηθεί εδώ και μεγάλο διάστημα με εντολή του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν ως απάντηση στην αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα στην
Ευρώπη, στο THAAD και στο νατοικό σχέδιο περικύκλωσης της Ρωσίας.
Σύμφωνα με αυτό, οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να δεχθούν ΜΕΓΑ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με την Ρωσία  με τρομερές και ανυπολόγιστες συνέπειες για τα εκατομμύρια των πολιτών . 
Ο Βίκτορ Μπαρανέτς, πρώην συνταγματάρχης των ρωσικών δυνάμεων, φέρεται να αποκάλυψε (!!) τρόπους με τους οποίους η Ρωσία προσπαθεί να θέσει σε κλοιό τις  ΗΠΑ .
Ο ίδιος  υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει βυθίσει πυρηνικές βόμβες κοντά στις ακτές της Αμερικής, οι οποίες σε περίπτωση πολέμου θα εκραγούν και θα προκαλέσουν ένα τεράστιο τσουνάμι.
Ο Μπαράνετς δήλωσε επίσης ότι ο Πούτιν έχει πυρηνικά όπλα που δεν μπορούν να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας την τροχιά τους.
 Πρόκειται για απόρρητο μέχρι σήμερα σχέδιο το οποίο φέρνει τα πάνω κάτω όσο αφορά τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τις δύο υπερδυνάμεις στην άτυπη κούρσα τους για την διεκδίκηση του πλανήτη.Ο Βίκτορ Μπαράνετς δήλωσε ότι σε περίπτωση πολέμου, οι βόμβες θα πυροδοτηθούν και θα προκαλέσουν ένα τεράστιο τσουνάμι εξαφανίζοντας ένα  μεγάλο μέρος των παράκτιων περιοχών των ΗΠΑ, σκοτώνοντας χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες   .
Ο ίδιος  παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει τρόπος για τη Ρωσία να ξεπεράσει την Αμερική στον τομέα της άμυνας ταχύτατα ελέω της περιόδου κατάρρευσης της ΕΣΣΔ οπότε ο ρωσικός στρατός αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει  ακραίες μεθόδους για να κερδίσει  σε αυτόν τον ιδιότυπο «πόλεμο».
Άλλες κινήσεις που έχουν σχεδιαστεί από το Κρεμλίνο  για να υπερνικηθούν οι ΗΠΑ είναι πυρηνικοί πύραυλοι που μπορούν να αλλάξουν  πορεία  ενώ ίπτανται πράγμα που σημαίνει ότι η τροχιά τους δεν μπορεί να υπολογιστεί, ισχυρίστηκε ο ίδιος.
Ο Baranetz έκανε τους εντυπωσιακούς ισχυρισμούς σε μια συνέντευξη που έδωσε.
Είπε ότι η Ρωσία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας «ασύμμετρης αντίδρασης» έναντι της  Αμερικής, εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο χώρες θα καταστραφούν σε περίπτωση επίθεσης και παγκόσμιου πολέμου.
«Η ασύμμετρη απάντησή μας θα είναι οι πυρηνικοί πύραυλοι που δύναται να τροποποιήσουν την πορεία και το ύψος τους, έτσι ώστε κανένας υπολογιστής να μην μπορεί να υπολογίσει την τροχιά τους», τόνισε ο ίδιος.
Ο Μπαράνετς δήλωσε επίσης ότι ο Πούτιν έχει αναπτύξει πυρηνικούς πυραύλους που μπορούν να αλλάξουν τροχιά  κατά τη διάρκεια της πτήσης, πράγμα που σημαίνει ότι η τροχιά τους είναι αδύνατο να εντοπιστεί.
«Αυτό είναι η απάντηση στους Αμερικανούς , οι οποίοι αναπτύσσουν άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη και στρατεύματα των ειδικών δυνάμεων κατά μήκος των ρωσικών συνόρων. Είμαστε σιωπηλοί και «γεμίζουμε» την ακτογραμμή των ΗΠΑ με πυρηνικές βόμβες . Οι βόμβες τώρα «κοιμούνται» μέχρι να τους δοθεί η εντολή ...», αποκάλυψε ο ίδιος.Ένας εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης απέρριψε τους ισχυρισμούς του Baranetz, περιγράφοντάς τους ως «περίεργους» και προσθέτοντας ότι η είδηση  «δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη».
Πόσο κοντά όμως νομίζουμε ότι ευρισκόμαστε  σε ένα παρανάλωμα του πλανήτη;
Πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζουμε.
Ο Ρώσος συνταγματάρχης ήταν ο «λαγός» ενδεχομένως μηνύματος Πούτιν στην δύση.  Η διάψευση της Μόσχας ήταν μέσα στα «νόμιμα πλαίσια»…..αλλά πλέον οι Αμερικανοί ποιόν θα  πιστέψουν ;

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.