Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ρωσικοί S-300 και S-400 εγκαθίστανται μόνιμα στη Συρία στραμμένοι προς...Ισραήλ!


"Φουντώνει" και πάλι η κόντρα Ρωσίας - Ισραήλ για τη Συρία.Τη στιγμή που το Τελ ΑΒίβ συνεχίζει τα "γαβγίσματά" του προς πάσα κατεύθυνση, θέλοντας να χτυπήσει τη Συρία, η Μόσχα εγκαθιστά μόνιμα στη συριακή επικράτεια συστοιχίες πυραύλων S-300 και S-400.

Στο Κρεμλίνο επικαλούνται τόσο τις διακρατικές συμφωνίες για παροχή εξοπλισμού στον Άσαντ, όσο και τη διεθνή συμφωνία για τη δημιουργία ζωών ασφαλείας στη συριακή επικράτεια, προειδοποιώντας το Ισραήλ να μην προβεί σε νέες προκλήσεις πέριξ της Δαμασκού.

Πλέον στη Συρία έχουν τα...μέσα για να αποκρούσουν ενδεχόμενη μεγάλη επίθεση του Ισραήλ, αν και εφόσον το τελευταίο δεν περιοριστεί σε απλά προβοκάτσια.
Τις τελευταίες ώρες το Ισραήλ επικαλείται τις υποτιθέμενες προσπάθειες παράδοσης όπλων στην λιβανέζικη οργάνωση «Χεζμπολάχ», προκειμένου να επιδεινώσει την κατάσταση στα υψίπεδα του Γκόλαν. 
Η νέα αιφνίδια κίνηση της Ρωσίας ουσιαστικά σημαίνει και την προετοιμασία της συριακής αεράμυνας να δεχθεί μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Θυμίζουμε και την άσχημη έκβαση που είχε η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Νετανιάχου πριν από δύο μέρες, αναφερόμενοι πάντοτε στις παράλογες απαιτήσεις του Ισραήλ για πτώση του Άσαντ!
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ρωσικοί πύραυλοι μία "ανάσα" από το Ισραήλ, ήρθαν για να μείνουν.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...