Translate

Οι ρωσικοί S-300 και S-400 εγκαθίστανται μόνιμα στη Συρία στραμμένοι προς...Ισραήλ!


"Φουντώνει" και πάλι η κόντρα Ρωσίας - Ισραήλ για τη Συρία.Τη στιγμή που το Τελ ΑΒίβ συνεχίζει τα "γαβγίσματά" του προς πάσα κατεύθυνση, θέλοντας να χτυπήσει τη Συρία, η Μόσχα εγκαθιστά μόνιμα στη συριακή επικράτεια συστοιχίες πυραύλων S-300 και S-400.

Στο Κρεμλίνο επικαλούνται τόσο τις διακρατικές συμφωνίες για παροχή εξοπλισμού στον Άσαντ, όσο και τη διεθνή συμφωνία για τη δημιουργία ζωών ασφαλείας στη συριακή επικράτεια, προειδοποιώντας το Ισραήλ να μην προβεί σε νέες προκλήσεις πέριξ της Δαμασκού.

Πλέον στη Συρία έχουν τα...μέσα για να αποκρούσουν ενδεχόμενη μεγάλη επίθεση του Ισραήλ, αν και εφόσον το τελευταίο δεν περιοριστεί σε απλά προβοκάτσια.
Τις τελευταίες ώρες το Ισραήλ επικαλείται τις υποτιθέμενες προσπάθειες παράδοσης όπλων στην λιβανέζικη οργάνωση «Χεζμπολάχ», προκειμένου να επιδεινώσει την κατάσταση στα υψίπεδα του Γκόλαν. 
Η νέα αιφνίδια κίνηση της Ρωσίας ουσιαστικά σημαίνει και την προετοιμασία της συριακής αεράμυνας να δεχθεί μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Θυμίζουμε και την άσχημη έκβαση που είχε η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Νετανιάχου πριν από δύο μέρες, αναφερόμενοι πάντοτε στις παράλογες απαιτήσεις του Ισραήλ για πτώση του Άσαντ!
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ρωσικοί πύραυλοι μία "ανάσα" από το Ισραήλ, ήρθαν για να μείνουν.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com