Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Oι σιωνιστές του CNN αποκάλεσαν μιναρέδες τους θόλους του ρωσικού ναού του Αγίου Βασιλείου!

         
Το εξ' επίτηδες λάθος δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του CNN και εντοπίστηκε από τον αναπληρωτή επικεφαλής του Γραφείου της Μόσχας του Οργανισμού Bloomberg, Scott Rose. Δημοσίευσε μια
φωτογραφία με την αρχική δημοσίευση στο Twitter του.
Ακολούθησε ανανέωση και διόρθωση αναφέροντας: «Διευκρίνιση: Αυτή η ιστορία έχει ενημερωθεί για να περιγράψει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη ρωσική αρχιτεκτονική», ανέφερε το σχόλιο.
Υπενθυμίζεται πως σάλο έχει προκαλέσει στην Ρωσία το πρωτοσέλιδο του γνωστού περιοδικού TIME, το οποίο επιχειρώντας να σχολιάσει τις φήμες για ανάμειξη της Ρωσίας στα εσωτερικά των ΗΠΑ κάνει στο εξώφυλλό του ένα περίεργο κολάζ…
Το εξώφυλλο του περιοδικού Time Magazine της 29ης Μαίου που σχεδιάστηκε από τον Brobel Design απεικονίζει, λοιπόν, τον ρωσικό ορθόδοξο χριστιανικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου, που βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο στη Μόσχα, να περιβάλλει τον Λευκό Οίκο. Η εικόνα αυτή συνοδευεται από ένα άρθρο που αφορά στον «Πόλεμο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας στην Αμερική». Το απαράδεκτο όμως είναι πως η εικόνα που εμφανίζεται δεν απεικονίζει τους διάφορους διακεκριμένους σταυρούς που βρίσκονται στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Έχουν ξεκάθαρα αφαιρεθεί από την φωτογραφία!
Στη Ρωσία οι αντιδράσεις είναι έντονες, όχι μονάχα για την προσπάθεια εμπλοκής της στα αμερικανικά πράγματα, αλλά και για την προσβολή του χριστιανικού αισθήματος των Ρώσων αλλά και των Ορθοδόξων εν γένει.    πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.