Translate

Μ.Βρετανία: Αλωνίζει ο Μεγάλος Αδερφός στο όνομα της "διαφάνειας" NWO

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για εκατομμύρια Βρετανούς.

Με σκοπό την μεγαλύτερη...διαφάνεια και αξιοπιστία στον χώρο του διαδικτύου, οι βρετανικές αρχές επεξεργάζονται ήδη τρόπους να "σπάσουν" κάθε είδους κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας έτσι τους παρόχους να δίνουν χωρίς τη θέλησή τους πρόσβαση επί 24ωρου βάσεως στα δεδομένα του συστήματος.

Η είδηση αυτή είναι πολύ σοβαρή, καθώς ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή και χιλιάδες επί χιλιάδων Βρετανών καθημερινά παρακολουθούνται από το κράτος στην κυριολεξία σε κάθε ένα "κλικ" τους.
Μέλη της οργάνωσης που αγωνίζεται μεταξύ άλλων για την ελευθερία στο διαδίκτυο "Open Rights Group", δημοσίευσε τα έγγραφα ενός μελλοντικού νόμου, που ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας.
Αυτή τη στιγμή πάντως, με την υφιστάμενη νομοθεσία και εξοπλισμό, οι αρχές μπορούν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις μόλις ενός στους 10.000 χρήστες του διαδικτύου. 
Ένα τέτοιο σενάριο πολλαπλασιαζόμενο επί πολλές χιλιάδες θα ήταν κάτι το εφιαλτικό.
"Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει τις κυβερνητικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή και την ασφάλειά του", δηλώνουν μέλη του "Open Rights Group" , αναφερόμενα στις ύποπτες ενέργειες της κυβέρνησης-επόπτριας.
Κλασσική μέθοδος του "σου δημιουργώ ένα πρόβλημα και σου παραχωρώ και την..."λύση".

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com