Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μ.Βρετανία: Αλωνίζει ο Μεγάλος Αδερφός στο όνομα της "διαφάνειας" NWO

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για εκατομμύρια Βρετανούς.

Με σκοπό την μεγαλύτερη...διαφάνεια και αξιοπιστία στον χώρο του διαδικτύου, οι βρετανικές αρχές επεξεργάζονται ήδη τρόπους να "σπάσουν" κάθε είδους κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας έτσι τους παρόχους να δίνουν χωρίς τη θέλησή τους πρόσβαση επί 24ωρου βάσεως στα δεδομένα του συστήματος.

Η είδηση αυτή είναι πολύ σοβαρή, καθώς ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή και χιλιάδες επί χιλιάδων Βρετανών καθημερινά παρακολουθούνται από το κράτος στην κυριολεξία σε κάθε ένα "κλικ" τους.
Μέλη της οργάνωσης που αγωνίζεται μεταξύ άλλων για την ελευθερία στο διαδίκτυο "Open Rights Group", δημοσίευσε τα έγγραφα ενός μελλοντικού νόμου, που ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας.
Αυτή τη στιγμή πάντως, με την υφιστάμενη νομοθεσία και εξοπλισμό, οι αρχές μπορούν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις μόλις ενός στους 10.000 χρήστες του διαδικτύου. 
Ένα τέτοιο σενάριο πολλαπλασιαζόμενο επί πολλές χιλιάδες θα ήταν κάτι το εφιαλτικό.
"Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει τις κυβερνητικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή και την ασφάλειά του", δηλώνουν μέλη του "Open Rights Group" , αναφερόμενα στις ύποπτες ενέργειες της κυβέρνησης-επόπτριας.
Κλασσική μέθοδος του "σου δημιουργώ ένα πρόβλημα και σου παραχωρώ και την..."λύση".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό