Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μ.Βρετανία: Αλωνίζει ο Μεγάλος Αδερφός στο όνομα της "διαφάνειας" NWO

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για εκατομμύρια Βρετανούς.

Με σκοπό την μεγαλύτερη...διαφάνεια και αξιοπιστία στον χώρο του διαδικτύου, οι βρετανικές αρχές επεξεργάζονται ήδη τρόπους να "σπάσουν" κάθε είδους κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας έτσι τους παρόχους να δίνουν χωρίς τη θέλησή τους πρόσβαση επί 24ωρου βάσεως στα δεδομένα του συστήματος.

Η είδηση αυτή είναι πολύ σοβαρή, καθώς ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή και χιλιάδες επί χιλιάδων Βρετανών καθημερινά παρακολουθούνται από το κράτος στην κυριολεξία σε κάθε ένα "κλικ" τους.
Μέλη της οργάνωσης που αγωνίζεται μεταξύ άλλων για την ελευθερία στο διαδίκτυο "Open Rights Group", δημοσίευσε τα έγγραφα ενός μελλοντικού νόμου, που ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας.
Αυτή τη στιγμή πάντως, με την υφιστάμενη νομοθεσία και εξοπλισμό, οι αρχές μπορούν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις μόλις ενός στους 10.000 χρήστες του διαδικτύου. 
Ένα τέτοιο σενάριο πολλαπλασιαζόμενο επί πολλές χιλιάδες θα ήταν κάτι το εφιαλτικό.
"Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει τις κυβερνητικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή και την ασφάλειά του", δηλώνουν μέλη του "Open Rights Group" , αναφερόμενα στις ύποπτες ενέργειες της κυβέρνησης-επόπτριας.
Κλασσική μέθοδος του "σου δημιουργώ ένα πρόβλημα και σου παραχωρώ και την..."λύση".

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ... Πρώτο και Δεύτερο Μέρος

Μέρος Πρώτο 
 Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται "Πίνδαρος".  Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου "Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που