Translate

MAFIA στη Κολομβία των Βαλκανίων - EΛΑ απόψε στου ΙΒΑΝ Το νέο πατριωτικό, καραμανλικό κόμμα με χορηγό τον Σαββίδη

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης απεκάλυπτε στον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρκόπουλο (ο οποίος σημειωτέον διατηρεί άριστες σχέσεις με το καραμανλικό στρατόπεδο) ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να γίνει πρωθυπουργός δεν έκανε μαντεψιά ή εκτίμηση αλλά ξεδίπλωνε τον σχεδιασμό του!
Από τον Ian Ford
Η δημιουργία ενός πατριωτικού καραμανλικού κόμματος με χορηγό τον άχαστο Ιβάνβρίσκεται στο τελικό στάδιο και αυτό που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί είναι ο αρχηγός.Ακούγονται τα ονόματα του Τζιτζικώστα, του Στυλιανίδη, ακόμη κι εκείνα των Μειμαράκη-Βουλγαράκη.
Ο στρατός των παοκτζήδων αλλά και η στήριξη του Μητροπολίτη Άνθιμου καθιστά το εγχείρημα ιδιαίτερα απειλητικό για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου. Ο Ιβάν και ο στρατός του που τίθεται στην υπηρεσία του Αλέξη Πούτιν αποτελούν ισχυρά στηρίγματα για την μετάλλαξη της Ελληνικής Δημοκρατίας σε Μαδουρική Μπανανία. Αποτέλεσμα εικόνας για οφσαιντ παοκ
  
Οπως άλλωστε διαπιστώσατε πριν λίγες ώρες ο στρατός του Ιβάν δεν αστειεύεται και κυρίως δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τον στρατό των υπολοίπων ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού: O  χούλιγκαν του ΠΑΟΚ (που πρόσφατα είχε νεκρό ανάμεσα στους οπαδούς του) μαχαιρώνει με βία οπαδό της ΑΕΚ και στην συνέχεια όταν εκείνος πέσει αιμόφυρτος συνεχίζει να τον κλωτσά. Στο τέλος ο Ιβάν θα σηκώσει το τρόπαιο.

Οσοι λοιπόν ελπίζουν ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει αυτοδυναμία ο Κυριάκος και θα απαλλαγούν μια για πάντα από τον Τσίπρα που στηρίζει ολόκληρος ο πλανήτης από τον Μακρόν και τον Σόιμπλε ως τον Τράμπ ας ρωτήσουν πρώτα τον Ιβάν ο οποίος έχει άλλα σχέδια για τον αγαπημένο του Αλέξη Πούτιν.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com