Translate

EKTAKTH EIΔΗΣΗ>30 γνωστές οικογένειες της Αθήνας έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα vid

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ..... ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔA ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...... ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!

Τουλάχιστον 30 γνωστές οικογένειες της Αθήνας έχουν εγκαταλείψει από την αρχή του χρόνου την Ελλάδα διαισθανόμενες την μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει!
Αρκεί να διαβάσει κανείς τις ανατριχιαστικές περιγραφές του Γιάννη Βαρουφάκη για τις συναντήσεις του με τον Σόιμπλε, ο οποίος μας θεωρεί χαμένη υπόθεση, για να συνειδητοποιήσει ότι το Μεγάλο Κακό είναι προ των πυλών. Την ίδια στιγμή η χρεοκοπημένη ΔΕΗ κλέβει ανοιχτά τους καταναλωτές μέσα από τους φουσκωμένους λογαριασμούς-σε πολλές περιπτώσεις ζητά να πληρωθούν εκ νέου δίμηνα που έχουν εξοφληθεί!
Το διεφθαρμένο κράτος καταρρέει. Το δήθεν παραμύθι του Τουρισμού πρόκειται για μια φαντασίωση. Βρισκόμαστε στον Μάιο και η μόνη τουρίστρια της Αθήνας είναι η Βελκουλέσκου. Οσο για τις κρατήσεις οι περισσότερες είναι από μπατιροτουρίστες ή από κρουαζιερόπλοια που περνάνε και χαιρετάνε χωρίς να αφήνουνε σάλιο.
Η χώρα πλησιάζει στο παγόβουνο και είναι λογικό να προσλαμβάνει καλλιτεχνικό διευθυντή η ΔΕΗ μια και η ορχήστρα πρέπει να παίζει ως το τέλος και οι συριζαίοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που αυξάνονται και πληθύνονται θα μείνουν μετά το ναυάγιο σαν απόδειξη του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους.
Στο μεταξύ οι οικογένειες που φεύγουν δεν φεύγουν εικονικά η απλά μεταφέρουν τις εταιρίες τους. Οχι, την κοπανάνε κανονικά με παππούδες, γιαγιάδες και κατοικίδια. Φεύγουν μακριά όπως οι Τούρκοι πολίτες.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com