Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μ.Βρετανία: Τι σχεδιάζουν για την επόμενη μέρα του διαδικτύου;

Πολλές οι εξελίξεις γύρω από τον περιορισμό του ελεύθερου διαδικτύου.Ο υπουργός Ασφάλειας της Βρετανίας, Μπεν Ουάλας δήλωσε ότι μέσα στο πλαίσιο των μέτρων που ενδέχεται να εφαρμοστούν κατά των εταιριών - παρόχων διαδικτυακών συνδέσεων και σχετικά με τη δράση τρομοκρατών, συμπεριλαμβάνεται η επιβολή προστίμων.

Ο ίδιος, τόνισε ότι μερικές από τις εταιρίες προσπαθούν να βελτιώσουν την συνεργασία τους με τις αρχές, αναφορικά με τις επικοινωνίες υπόπτων για τρομοκρατική δράση.
mpakis products lw 720x90 Τα παραπάνω διαβάζουμε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ωστόσο σας καλούμε να θυμηθείτε τι απόφαση είχε πάρει πριν από λίγες βδομάδες η Σύνοδος των G7 για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. 
«Ο λεγόμενος "φορος web tax" είναι μια πρόταση η οποία βρίσκεται υπό διαμόρφωση, υπάρχουν διάφορες εθνικές προτάσεις, αλλά το G7 χρειάζεται ακριβώς για να βρεθεί μια σύγκλιση. Kαι πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε», τόνισε ο Πάντοαν κατά την άφιξή του στο κάστρο Σβέβο του Μπάρι όπου διεξαγόταν η πρώτη ημέρα των εργασιών.                             
Αυτή η απόφαση εν τέλει πάρθηκε από τους G7, μία μόλις μέρα μετά την μεγάλη κυβερνοεπίθεση που παρέλυσε ολόκληρες δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε δεκάδες χώρες. 
Τώρα, έρχονται κορυφαίοι αξιωματούχοι από την Μ.Βρετανία, λίγες μόνο μέρες μετά το χτύπημα στο Μάντσεστερ και προωθούν τα σχέδια περί επιβολής προστίμων, αρχικά στους παρόχους διαδικτυακών συνδέσεων. 
Σύμπτωση; 
Κάτι ετοιμάζουν για το ανελεύθερο διαδίκτυο της νέας εποχής, με μέτρα τα οποία φυσικά θα είναι για το..."καλό"μας.  

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...