Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΓΔΜ: Έζωσαν το κτίριο του κοινοβουλίου εκατοντάδες πάνοπλοι αστυνομικοί – Ξεκινάει το πιο «καυτό» βράδυ στην ιστορία των Σκοπίων


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  -- Εκρηκτική είναι η κατάσταση γύρω και μέσα από το κοινοβούλιο των Σκοπίων  από την ισχυρότατη παρουσία εκατοντάδων πάνοπλων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων , λόγω της
ορκωμοσίας και των προγραμματικών δηλώσεων της φιλο-αλβανικής κυβέρνησης του Ζ.Ζάεφ .  
Πολλά μέλη των ειδικών αστυνομικών μονάδων τώρα συγκεντρώνονται στο κέντρο των Σκοπίων, για να εξασφαλίσουν ότι το κυβερνητικό κτίριο του Κοινοβουλίου θα είναι ασφαλές, κατά την εκλογή της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με δεκάδες  ξένα και τοπικά ΜΜΕ , ακόμη και στο εσωτερικό του κτιρίου της συνέλευσης παρατηρείται  αυξημένη παρουσία ανδρών της ασφάλειας.
Τα δρακόντεια  μέτρα ασφαλείας δεν είναι απλά προληπτικά αλλά πραγματοποιούνται υπό τον φόβο αντιδράσεων λόγω πληροφοριών παρόμοιων με τα  γεγονότα της 27ης Απριλίου , όταν Σκοπιανοί εθνικιστές εισέβαλαν στην συνέλευση,  επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια μέλη της νέας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Η σύνοδος του Κοινοβουλίου θα διαρκέσει το αργότερο αύριο στις 14:00 το μεσημέρι, όταν θα πρέπει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση του  Ζόραν Ζάεφ.
Το βράδυ αυτό στα Σκόπια θα είναι το πιο «καυτό» των τελευταίων  ετών και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ότι και ανακοινώνουν οι σκοπιανές αρχές Πληροφορίες σε κοινωνικά μέσα  δικτύωσης κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανή «ανυπακοή» των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας και του στρατού και σχέδιο αποσταθεροποίησης της νέας κυβέρνησης,  η οποία θα δώσει μεγάλες εξουσίες και δικαιώματα στους Αλβανούς πολίτες της χώρας  για πρώτη φορά.
Οι ίδιες πηγές ομιλούν ακόμη και για σχέδιο «δράσης» των εθνικιστικών σλαβικών κύκλων με την βοήθεια της Μόσχας για την εξουδετέρωση του «ανδρείκελου» της δύσης που ακούει στο όνομα Ζ.Ζάεφ.
Σε περίπτωση που κάπου «σκαλώσει» το σχέδιο της δύσης για άλωση του κοινοβουλίου των Σκοπίων,  ήδη δίπλα στα ελληνικά σύνορα και  μέσα στο κρατίδιο των Σκοπίων έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων από τις δυνάμεις του ANA, (αλβανικός απελευθερωτικός στρατός),….για να επέμβουν όπου απαιτηθεί .Για τον λόγο αυτόν ετοιμάζονται και οι Αλβανοί τρομοκράτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (KLA), σύμφωνα με πηγή κοντά στον πρόεδρο της ΠΓΔΜ  Γκιόργκε Ιβάνοφ, επειδή ο ίδιος ενδεχομένως να εξ υφαίνει σχέδιο  πτώσης της νέας  κυβέρνησης με επικεφαλής  την «μαριονέτα» των Αλβανών,  Ζόραν Ζάεφ, προειδοποιούν ανώνυμα αξιωματούχοι ασφαλείας στα Σκόπια.
Οι Αλβανοί ετοιμάζουν να προκαλέσουν εμφύλιο  στην χώρα εφόσον δεν δοθεί η εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης , και στην συνέχεια να επέμβει το ΝΑΤΟ ή η ΕΕ για διασφαλίσει τα σχέδια που υπάρχουν για την χώρα αυτή,  αυτό είναι απόλυτα σίγουρα και  κυρίως τεκμηριωμένο.
Ειδικοί αμυντικοί αναλυτές αναφέρουν ότι ακόμη και τίποτα να μην συμβεί , η συνεννόηση Αλβανών και Σλάβων εντός της ίδιας κυβέρνησης θα είναι βραχύβια και στην πρώτη δυσκολία θα επέλθει η ρήξη και τότε όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο εμφύλιος και η διχοτόμηση της χώρας είναι το επικρατέστερο σενάριο.
Την ίδια στιγμή στα μυστικά γραφεία  «ΝΑΤΟ και της Ε.Ε επιχειρούν να επιβάλλουν την ‘αλβανική πλατφόρμα’, που συντάχθηκε στα Τίρανα, στο γραφείο του πρωθυπουργού υπό τον Χάρτη της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας, με τον οποίο προβάλλονται εδαφικές αξιώσεις σε περιοχές των γειτονικών χωρών, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας», αναφέρουν ανώνυμα Ρώσοι αξιωματούχοι από την  Μόσχα και μυρίζει πλέον παντού μπαρούτι!
Οι  Αμερικανοί εφαρμόζοντας κατά γράμμα  την βρετανική τακτική του «διαίρει και βασίλευε» που χρησιμοποιήθηκε όταν αποχώρησαν από την Ινδία, την Κύπρο και άλλου, βάζουν «φωτιά» στην ΠΓΔΜ για να διώξουν τους Ρώσους. Στην ουσία όλα αυτά λαμβάνουν χώρα  στην ΠΓΔΜ για να μην διέλθει σε καμία περίπτωση ο ρωσο-τουρκικός αγωγός φυσικού αερίου Turk Stream για να μην εξαρτάται η δύση από την Ρωσία . Όλα για τους υδρογονάνθρακες όπως και στην περίπτωση της Ελλάδος στην οποία αφού μας χρεοκόπησαν τώρα ξεπουλάνε την χώρα μαζί και τα κοιτάσματα .

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com