Translate

ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΚΙΜ! Εκτόξευσε πύραυλο που μπορεί να πλήξει την Βόρειο Κορέα

Τα δόντια του στον Κιμ Γιονγκ Ουν δείχνει ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνοντας ότι δεν τον πτοούν οι απειλές του.   
Στη δοκιμή πυραύλου, ο οποίος μπορεί να πλήξει με πυρηνικά τη Βόρεια Κορέα  προχώρησε τα ξημερώματα
της Τετάρτης η στρατιωτική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πιο συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ εκτόξευσαν μη οπλισμένο πύραυλο από βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλιφόρνια, ο οποίος μπορεί να οπλιστεί με οποιαδήποτε μορφής κεφαλή, ακόμη και με πυρηνικά, πλήττοντας στόχους σε κάθε σημείο του πλανήτη. Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν, δείχνοντας πως αυτό που προσπαθεί εκείνος, δηλαδή να κατασκευάσει βαλλιστικό πύραυλο μακράς απόστασης, οι ΗΠΑ το έχουν ήδη στο οπλοστάσιό τους.
Ο Minuteman 3 intercontinental εκτοξεύθηκε από το σιλό της βάσης Βάντενμπεργκ, διανύοντας μία απόσταση 6.800 χιλιομέτρων, πριν καταπέσει στην ατόλη Kwajalein, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο  σχεδιασμός για την επιτυχή, όπως τη χαρακτήρισαν, εκτόξευση του πυραύλου, διήρκεσε 10 μήνες. Αποτελεί το τελευταίο «απόκτημα» του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ. Η εμβέλειά του, σύμφωνα με τους Αμερικανούς επιτελείς, φτάνει στα 12.900 χιλιόμετρα! Όπως έγινε γνωστό, οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν ήδη 450 πυραύλους Minuteman 3 intercontinental στο οπλοστάσιό τους, σε χώρο ειδικά φυλαγμένο.
Η σημερινή πυραυλική δοκιμή ήταν η δεύτερη μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας από την αεροπορική βάση της Καλιφόρνιας, σε σημείο που βρίσκεται μεταξύ του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com